Engleska vs. Italija – Tipovi za klađenje i najava Lige nacija

Forma:
D L W W W
  • Molineux Stadium
  • Početak: 11. lipanj 20:45
Forma:
W D L W L
DOMAĆIN 1.82
Remi 3.56
GOST 4.75
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Grupa 3 Lige nacija časti nas spektakularnim obračunima svaka tri dana, a ove subote na rasporedu je dvoboj Engleske i Italije, koji se igra u Wolverhamptonu.

Bit će to naravno repriza najbolnije utakmice u posljednjih pola stoljeća za engleske navijače, jer prošle godine isti suparnici igrali su u finalu Europskog prvenstva na Wembleyju, a momčad Garetha Southgatea izgubila je nakon izvođenja penala.

Nije engleski izbornik sjajno tada izabrao pucače, ali to se već zaboravilo i sada nas čeka novi okršaj istih suparnika, koji se ovaj put ne igra u Londonu, no očekuje se isti naboj na travnjaku.

Poraz od Mađarske i remi s Njemačkom ne mogu zadovoljiti domaćina, koji će morati juriti po pobjedu, ne samo da bi došao u priliku izboriti mjesto na završnom turniru, već i da bi izbjegao ispadanje u niži rang.

Southgate na raspolaganju ima izuzetno širok kadar i to je velika prednost u ovo doba sezone, a Harry Kane tu drži središnje mjesto u napadu, dok bi priliku mogao dobiti i Jarrod Bowen, ali i Tammy Abraham, iza kojeg je odlična sezona u dresu Rome.

U veznoj liniji mladi talenti Jude Bellingham i Conor Gallagher nadaju se minutaži, ali tu su Jack Grealish i Mason Mount, koji bi trebali svojim potezima napraviti razliku na travnjaku, dok Southgate na raspolaganju ima i Phila Fodena te Declana Ricea.

Protiv Talijana očekuje se da zaigra i Trent Alexander-Arnold, koji nikako da uđe u udarnih 11 kod engleskog izbornika, a tu je i Reece James, branič Chelseaja koji također čeka svoju priliku iz drugog plana.

A Talijani nakon debakla u kvalifikacijama za Svjetskog prvenstvo pod Robertom Mancinijem grade novu generaciju, s kojom se nadaju ponovo popeti na nogometni tron.

Remi protiv Njemačke i pobjeda nad Mađarima gurnuli su Italiju na vrh skupine, ali mnogo je još posla pred “Azzurima”, u grupi u kojoj je svaka utakmica izuzetno teška.

U prvi plan u ovom ciklusu iskočio je Lorenzo Pellegrini, veznjak Rome poznat po silovitom udarcu, a Giacomo Raspadori i Gianluca Scamacca nova su imena u napadu. Minutažu napokon dobiva Matteo Politano koji igra odlično u posljednje vrijeme, a veliki talent iz Milana Sandro Tonali također se probio u udarnu momčad.

U redovima Talijana mnogo je novih imena, ali tu je i jedan od lidera stare generacije, Leonardo Spinazzola koji se oporavio od ozljede i polako se vraća u top formu, no na stadionu Molineux ne možemo očekivati da će Talijani gospodariti terenom, jer domaćin pod svaku cijenu želi doći do važne pobjede i pritisnut će suparnika od prve minute…

Prethodni dvoboji:
11.07.21 Italija*1:1Engleska EP
27.03.18 Engleska1:1Italija PRI
31.03.15 Italija1:1Engleska PRI
15.06.14 Engleska1:2Italija SP
15.08.12 Engleska2:1Italija PRI

Izostanci i ozljede:

Engleska: Kevin Phillips (ozljeda mišića).

Italija: Federico Chiesa (ozljeda koljena).

Engleska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prošlo je deset godina otkad je Engleska posljednji put pobijedila Italiju u međusobnom dvoboju, no vjerujemo da ovaj put ima odličnu priliku prekinuti svoju crnu seriju.

Englezi su izuzetno motivirani osvetiti se za poraz iz finala Eura, a igrački kadar im je značajno širi nego Talijanima što bi se trebalo osjetiti u Wolverhamptonu. Zbog toga je naša glavna preporuka pobjeda Engleske, uz koeficijent 1.82 kojeg nudi kladionica 20bet.

Možemo očekivati još jednu čvrstu utakmicu ovih suparnika u kojoj neće biti mnogo prostora za napadače, zbog čega ima smisla i oklada da oba tima NEĆE zabiti gol, što ide uz kvotu 1.70 u kladionici 22bet.

Kladiti se možete i na strijelce. Bet365 nudi 2.60 da će zabiti Harry Kane, a ako se kladite da će to biti prvi gol na utakmici, ulovit ćete kvotu 5.50. Na Tammyja Abrahama je kvota 3.20, a na Jarroda Bowena je 3.60.

Tu su i kombinacijske oklade, kao još jedna opcija kako podebljati kvotu na vašeg favorita. Ako odigrate dvoznak 1X na Englesku uz manje od 2.5 gola, smiješi vam se kvota 2.01, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Za kraj spomenimo i klađenje uživo, jer kad jednom akcija krene na travnjaku bit će puno lakše predvidjeti u kojem će smjeru krenuti utakmica. Oklade na zbroj golova, ishod utakmice i tko će sljedeći zabiti najbolji su izbor dok dvoboj traje pa svakako imajte upaljenu omiljenu kladionicu na svom mobitelu i reagirajte ako se pojavi kvota za koju smatrate da je vrijedi zgrabiti…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top