Dinamo vs. Hajduk – Tipovi za klađenje i najava hrvatskog Superkupa

Forma:
D W W W W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 09. srpanj 20:00
Forma:
L D L D W
DOMAĆIN 1.70
Remi 3.65
GOST 4.40
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nova sezona domaćeg nogometa započinje ovog vikenda i to poslasticom. Tjedan dana prije otvaranja Prve HNL u hrvatskom Superkupu snage će odmjeriti Dinamo i Hajduk, aktualni nacionalni prvak i osvajač hrvatskog Kupa.

Bit će to dvoboj u kojem će domaćin itekako željeti pobjedu, jer prošle sezone Hajduk je bio uspješniji u međusobnim dvobojima i to je nešto što trener “modrih” Ante Čačić nikako ne želi da se nastavi.

Dinamo je doduše nakon dva poraza i remija uspio svladati Hajduk u posljednjem kolu, no tek u sudačkoj nadoknadi, u utakmici koja nije imala rezultatski značaj za razliku od dvoboja ove subote, u kojem ipak pobjednik dobiva trofej.

Zagrebački klub uspješno je pojačao svoje redove tijekom lipnja, jer je u svlačionicu stigao Josip Drmić, jedan od najboljih napadača domaćeg prvenstva posljednjih godina, koji je dres Rijeke zamijenio Dinamovim i u Superkupu bi trebao debitirati za novi klub.

Stigao je na Maksimir još perspektivni Antonio Marin iz Šibenika, a tu je i Boško Šutalo, koji se pridružio svom prezimenjaku Josipu. No, što je najvažnije, za razliku od prošlog ljeta Dinamo još nije počeo prodavati svoje zvijezde i zato će u vrlo snažnom sastavu zaigrati u ovoj utakmici.

A iza Hajduka je napokon jedna sezona u kojoj su navijači imali mnogo razloga za zadovoljstvo, a trener Valdas Dambrauskas čini se da je dobio potreban mir kako bi gradio momčad zrelu nastaviti s impresivnim uspjesima.

Ovog ljeta za Splićane će biti najvažnije da se ne ponovi novi europski debakl, ali i da ne zaostanu za vodećima u Prvoj HNL, što se često događalo u prošlosti. No, dok god je Marko Livaja u splitskim redovima, najbolji strijelac i igrač domaćeg prvenstva, momčad ima čvrstu bazu na kojoj može graditi svoju igru.

Hajduk je ovog ljeta ostao bez Nikole Katića i Ferra, no glavni igrači još su tu, uključujući kapetana Lovru Kalinića među vratnicama, kao i Filipa Krovinovića u sredini terena.

Forma splitskog kluba nije bila fantastična u pripremnim utakmicama, no one nisu pravo mjerilo kad krene ozbiljan nogomet. Ipak, Dinamo će sigurno biti moćniji nego prošle sezone pa domaćinu na Maksimiru u ovom dvoboju sigurno treba dati prednost…

Prethodni dvoboji:
21.05.22 Dinamo3:1Hajduk HNL
20.04.22 Hajduk1:0Dinamo HNL
12.03.22 Hajduk0:0Dinamo HNL
05.12.21 Dinamo0:2Hajduk HNL
05.05.21 Hajduk1:1Dinamo HNL

Izostanci i ozljede:

Dinamo: nema značajnih ozljeda.

Hajduk: nema značajnih ozljeda.

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Hajduk prošle sezone imao odlične rezultate protiv Dinama, a u tri utakmice nije čak primio niti pogodak, vjerujemo da nas ove subote na Maksimiru ipak čeka nešto sasvim drukčije.

Naime, momčad Ante Čačića dobila je mnogo pojačanjima koja su stigla i vrlo je motivirana pobijediti Splićane, kako bi potvrdila da i dalje vlada hrvatskim nogometom. Kvaliteta je definitivno na strani domaćina, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Dinama, uz koeficijent 1.70 kojeg nudi kladionica 20bet.

Još bolju kvotu dobit ćete ako odigrate ono što nudi Rabona, a to je oklada da Dinamo zabija više od 1.5 gola u ovoj utakmici, uz koeficijent 1.80 koji djeluje itekako primamljivo.

Oni hrabriji u obzir će sigurno uzeti i okladu poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.60, što znači da Dinamo mora povesti u prvom poluvremenu i do kraja utakmice sačuvati svoju prednost.

Ne zaboravimo niti kombinacijske oklade, jer na pobjedi Dinama uz više od 2.5 gola na utakmici možete uzeti 2.65, što je još jedan put kojim možete krenuti. Vrijedi spomenuti i koeficijent 2.85 kojeg ćete dobiti ako Dinamo pobijedi i ne primi gol, a čak 4.40 ako Dinamo pobijedi u oba poluvremena.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer tek kad akcija počne saznat ćemo tko je bolje uigran u ovoj fazi sezone i tko ima veće izglede doći do pobjede. A gol u zadnjih 20 minuta, uz koji obično ide kvota oko 2.00 uvijek je dobra opcija u ovakvim utakmicama, pogotovo ako neka od momčadi bude u minimalnom zaostatku…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top