Čile vs. Argentina – Tipovi za klađenje i najava kvalifikacija za SP

Forma:
W D L W W
  • Zorros del Desierto
  • Početak: 28. siječanj 01:15
Forma:
D W W W D
DOMAĆIN 2.60
Remi 3.14
GOST 2.85
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nije uobičajeno da se kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo igraju u siječnju, ali godina dana odgoda zbog pandemije učinila je svoje pa ćemo ovog vikenda u Južnoj Americi uživati u nekima od najvažnijih utakmica na putu do Katara, od kojih najzanimljiviju igraju Čile i Argentina.

Reprezentacija Čilea definitivno nije jednako moćna kao u doba Marcela Salasa i Ivana Zamorana, no nekoliko pobjeda u završnici kvalifikacija odvelo bi ju na veliku nogometnu smotru.

Izbornik Martin Lasarte itekako je svjestan da ključ odlaska na SP leži upravo u utakmici ovog petka protiv Argentine, na domaćem travnjaku u Calami.

Čile je nanizao tri pobjede i prima malo pogodaka u posljednje vrijeme, ali poraz od Ekvadora na svom terenu spustio ga je na zemlju i sad se mora vaditi protiv jedne od najjačih reprezentacija u Južnoj Americi.

Lasarte će prije svega računati na svoje udarne igrače, kao što su Alexis Sanchez i Eduardo Vargas, koji bi se trebali pobrinuti za pobjednički pogodak. U momčadi je još Charles Aránguiz, dobro poznat iz Bundeslige, a ne smijemo zaboraviti ni Ericka Pulgara iz Fiorentine, koji igra odlično u ovim kvalifikacijama.

A Argentina gotovo da je matematički osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo pa njezini igrači moraju još samo potvrditi formalnost i osvojiti jedan bod u posljednje četiri utakmice, što će momčad izbornika Lionela Scalonija sigurno i uspjeti.

Nema Lionela Messija, koji se još oporavlja od koronavirusa, ali tu je Lautaro Martinez, udarni napadač milanskog Intera, kao i Angel di Maria koji je bio jedan od junaka osvajanja Copa Americe prošle godine.

Argentinci u 14 odigranih utakmica još uvijek nemaju niti jedan poraz i zasluženo će ići u Katar, a ova utakmica mogla bi biti prilika igračima kao što je Paulo Dybala, da napokon naprave nešto značajno na reprezentativnoj pozornici, gdje je ostatak momčadi uvijek u sjeni Messija.

U svakom slučaju, čeka nas vrlo zanimljiva utakmica u kojem domaćinu očajnički treba pobjeda, a manje motivirani gosti na stadionu Zorros del Desierto imaju kvalitetu na svojoj strani, što dodatno komplicira situaciju…

Prethodni dvoboji:
14.06.21 Argentina1:1Čile CA
04.06.21 Argentina1:1Čile SPK
06.09.19 Čile0:0Argentina PRI
06.07.19 Čile2:1Argentina CA
24.03.17 Argentina1:0Čile SPK

Izostanci i ozljede:

Čile: nema značajnih izostanaka.

Argentina: Lionel Messi (bolest).

Čile zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da u južnoameričkim kvalifikacijama nije lako pobijediti ikog, a pogotovo ne jednu od dvije vodeće reprezentacije, Brazil ili Argentinu.

Međutim, ovi dvoboji igraju se u terminu koji zapravo uopće ne odgovaraju nogometašima koji igraju u Europi i jedva čekaju vratiti se klupskim obavezama. Posebno to vrijedi za Argentince koji su već praktički osigurali SP pa vjerujemo da neće uspjeti pronaći dovoljno motiva u ovom okršaju. Zbog toga je naša prva preporuka čista pobjeda Čilea, uz koeficijent 2.60, kojeg nudi kladionica 22bet.

Također smatramo da neće biti mnogo pogodaka u ovom susretu, kako to već bude kad u današnje vrijeme igraju reprezentacije. Zbog toga je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.55.

Od ostalog, izdvajamo još dvije slične oklade, da gol neće biti postignut u oba poluvremena, uz kvotu 1.72, kao i oba tima NE daju gol, uz koeficijent 1.71.

Kad je u pitanju klađenje na strijelce, zanimljivo je da ćete na Ericka Pulgara dobiti koeficijent čak 13.00 ako zabije, a na Alexisa Sancheza 2.50.

Za kraj spomenimo još klađenje uživo, jer u kojem će smjeru ići ovaj dvoboj najbolje će otkriti prvih pola sata utakmice. Tada će biti još lakše kladiti se na zbroj golova i ishod utakmice, što svi oni koji su u stanju ostati budni usred noći definitivno trebaju iskoristiti…

Čile - Argentina Koeficijenti

22bet

2.60

Pobjeda Čilea

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.55

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top