Milan vs. Juventus – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
L D W W W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 23. siječanj 20:45
Forma:
W W D W D
Milan
Više od 2.5 gola1.91
Juventus
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Borba na samom vrhu talijanske Serie A još uvijek nije riješena, a derbi koji se igra u Milanu ove nedjelje, gdje domaćin dočekuje Juventus dat će nam odgovor jesu li crveno-crni spremni boriti se za titulu do samog kraja sezone.

Nema sumnje, Milan je bio najugodnije otkriće talijanskog prvenstva prošle kalendarske godine, jer trener Stefano Pioli nanizao je brojne pobjede, s manje skupocjenim kadrom od ostalih klubova s vrha ljestvice.

Današnji Milan je spoj mladosti i iskustva, a svojom karizmom i dalje ste ističe 40-godišnji Zlatan Ibrahimović, koji je utrpao 8 golova i predvodi napada “rossonera”.

Odlično prema naprijed igra i mladi Portugalac Rafael Leão, a za golove je zadužen i Olivier Giroud, koji je stigao prošlog ljeta iz Chelseaja, dok povremeno priliku dobiva i naš Ante Rebić.

Uoči derbija Milanu problem predstavlja što je na Afrički kup nacija otišao Franck Kessié, jer u veznoj liniji nema adekvatnih zamjena za njega, a izvan stroja je i Simon Kjær, važni branič. Poraz od Spezije prošlog ponedjeljka upozorava da je momčad trenutno ranjiva, no Pioli se nada da će uspjeti mobilizirati igrače za veliku utakmicu, u kojoj će svi igrači morati biti na svom maksimumu.

A Juventus je očajno započeo sezonu u Italiji, no u posljednje vrijeme igra sve bolje. Momčad koju vodi Massimiliano Allegri sve je bliže vodećoj četvorki na ljestvici i ima dobre izglede izboriti mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone, no mora nastaviti pobjeđivati.

Crno-bijeli u jesenskom dijelu sezone nisu dobro prolazili u derbi utakmicama i žele to promijeniti u novoj kalendarskoj godini, a Milan se čini kao idealan test njihove snage. Falit će Federico Chiesa koji ima problema s ozljedom koljena, no tu su Alvaro Morata i Paulo Dybala, koji u posljednje vrijeme odlično zajedno funkcioniraju u napadu.

Važnu ulogu na travnjaku svakako će imati i Manuel Locatelli, mladi veznjak koji je stigao u klub preko ljeta i dobro se uklopio, a ne smijemo zaboraviti ni Amerikanca Westona McKennieja, koji se ubacuje iz drugog plana i ima tri postignuta gola u talijanskom prvenstvu.

Što je najbolje, ni jednima ni drugima bod u ovom dvoboju na Giuseppe Meazzi ne bi previše odgovarao remi pa možemo očekivati atraktivnu utakmicu, u kojoj golovi nikako ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
19.09.21 Juventus1:1Milan SA
09.05.21 Juventus0:3Milan SA
06.01.21 Milan1:3Juventus SA
07.07.20 Milan4:2Juventus SA
12.06.20 Juventus0:0Milan COP

Izostanci i ozljede:

Milan: Ballo-Toure F. (reprezentacija), Bennacer I. (reprezentacija), Kessie F. (reprezentacija), Kjaer S. (ozljeda koljena), Tomori F. (ozljeda koljena).

Juventus: Bonucci L. (ozljeda mišića), Chiesa F. (ozljeda koljena).

Juventus zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da se u derbi utakmicama zna igrati tvrdo i oprezno, no Milan to nije bio u stanju ove sezone. U svakoj utakmici crveno-crnih pada pregršt golova, a neke od pobjeda izborili su čak i nakon što je protivnik vodio 2:0.

Vjerujemo da će tako biti i ove nedjelje, jer i Milan i Juventus su pokazali ove sezone slabosti u obrani, a dobru igru u napadu. Zato je naša prva preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.91.

Iako je domaćin više pokazao u prvenstvu ove sezone, smatramo da forma polako odlazi na stranu Allegrijeve momčadi i to će doći do izražaja u ovom derbiju. Zbog toga je naš drugi izbor čista pobjeda Juventusa, uz primamljiv koeficijent 2.74.

Od ostalog, izdvajamo koeficijent 2.60 da će pogodak zabiti Alvaro Morata, a isto ćete dobiti i na gol Paula Dybale, još jednog izglednog strijelca u gostujućim redovima.

Ne zaboravimo niti klađenje uživo, jer ovo je utakmica koja će nam najbolje odgovore o odnosu snaga dati kad jednom akcija na travnjaku počne. Oklada na još jedan gol u zadnjih 20 minuta, uz koeficijent koji bi mogao biti oko 2.00, mogla bi se lako ostvariti, pod uvjetom da pitanje pobjednika ne bude ranije riješeno…

Milan - Juventus Koeficijenti

22bet

1.91

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.74

Pobjeda Juventusa

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top