Manchester U. vs. West Ham – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W D W L W
  • Old Trafford
  • Početak: 22. siječanj 16:00
Forma:
L W W W W
DOMAĆIN 1.90
Remi 3.86
GOST 3.74
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Borba za mjesta koja vode u Ligu prvaka ove sezone izuzetno je neizvjesna u Premiershipu. Četvrto mjesto trenutno drži West Ham, ali “čekićari” gostuju ove subote kod Manchester Uniteda, u derbiju koji će nam pokazati tko je zreliji sljedeće sezone igrati među elitom.

Trener Ralf Rangnick polako izvlači “crvene vragove” iz krize, no još uvijek imaju dosta problema u engleskom prvenstvu, u kojem rijetko pobjeđuju u serijama. Međutim, trijumf protiv izravnog rivala u borbi za Ligu prvaka mnogo bi toga promijenio, uoči ključne faze sezone.

Manchester United tijekom ljeta se pojačao s Cristianom Ronaldom, no umjesto da se uključi u borbu za titulu, brzo je potonuo u sredinu ljestvice. Portugalac je dosad zabio 8 golova u Premiershipu, a trenutno ga muči ozljeda bedra pa je upitan za dvoboj s West Hamom, što znači da će drugi morati povući umjesto njega.

Igrač koji bi mogao presuditi utakmicu svakako je Marcus Rashford, koji je napokon počeo zabijati golove i pokušat će to ponoviti i ovog vikenda. Rangnick na raspolaganju ima i Edinsona Cavanija, kao i Masona Greenwooda u ofenzivi pa mu ne bi smjelo nedostajati rješenja prema naprijed, čak i ako Ronaldo u potpunosti propusti ovu utakmicu.

A West Ham s druge strane nadmašuje očekivanja pod trenerom Davidom Moyesom i još uvijek se drži u samom vrhu, među velikim dečkima Premiershipa.

Mnogi su vjerovali da će londonska momčad potonuti do početka nove kalendarske godine, ali umjesto toga je zaredala pobjede u doba blagdana i ratila se u borbu za mjesta koja vode u Ligu prvaka.

U momčadi West Hama puno se toga vrti oko Declana Ricea u sredini terena, dok je Michail Antonio zadužen za zabijanje golova te ih ima 6 postignutih ove sezone.

Naš Nikola Vlašić polako dolazi do minutaže i nada se prilici i protiv Manchestera, a zasigurno ćemo u akciji vidjeti još dva igrača koji igraju vrlo dobro ove sezone, veznjaka Pabla Fornalsa i napadača Jarroda Bowena.

U svakom slučaju, čeka nas odlična utakmica na Old Traffordu, između dvije ambiciozne ekipe koje se neće zadovoljiti osvojenim bodom. Prednost ipak treba dati domaćinu koji ima momčad krcatu kvalitetnim igračima, no to tek treba dokazati na travnjaku…

Prethodni dvoboji:
22.09.21 Manchester Utd.0:1West Ham EFL
19.09.21 West Ham1:2Manchester Utd. PL
14.03.21 Manchester Utd.1:0West Ham PL
09.02.21 Manchester Utd.1:0West Ham FAC
05.12.20 West Ham1:3Manchester Utd. PL

Izostanci i ozljede:

Manchester U.: Bailly E. (reprezentacija), Pogba P. (ozljeda bedra), Wan-Bissaka A. (bolest).

West Ham: Benrahma S. (reprezentacija), Ogbonna A. (ozljeda koljena).

ManUtd zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što je Manchester United uspio u prvom dijelu sezone pobijediti West Ham u gostima, momčad Ralfa Rangnicka itekako to želi ponoviti i na svom stadionu.

Istina je da su Ronaldo i družina znali povremeno razočarati svoje navijače, no vjerujemo da će ove subote biti na visini zadatka i opravdati ulogu favorita. Zato je naš prvi izbor čista pobjeda Manchester Uniteda, uz koeficijent 1.90.

Smatramo također da će se igrati otvoreno, pogotovo ako padne gol u ranoj fazi utakmice, što je izgledno. Zato je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 1.68.

Od ostalog, da će pogodak zabiti Marcus Rashford koeficijent je 2.75, a na dosuđen penal dobit ćete 2.45, što je izgledno svaki put kad se nogomet igra na Old Traffordu.

Neki će zasigurno probati odigrati i poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.86, što znači da domaćin mora voditi nakon prvog poluvremena i zatim uspješno posao privesti kraju.

Za kraj, tu je oklada da će gol pasti u oba poluvremena, uz koeficijent 1.63, što se čini izglednim, s obzirom na stil igre i jednih i drugih…

Manchester U. - West Ham Koeficijenti

22bet

1.90

Pobjeda ManUtda

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.68

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top