Athletic vs. Barcelona – Tipovi za klađenje i najava Kupa Kralja

Forma:
L W D W W
  • San Mamés
  • Početak: 20. siječanj 21:30
Forma:
D D W W D
Athletic B.
Oba daju gol: Da1.93
Barcelona
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Španjolski Kup Kralja još je u ranoj fazi, no pred Barcelonom je već veliki izazov. Ovog četvrtka Katalonci gostuju u Bilbau, protiv momčadi koja je igrala u posljednja dva finala ovog natjecanja.

Nema sumnje, Athletic predstavlja ekipu koju nije lako izbaciti u nokaut utakmicama, što je nedavno na svojoj koži osjetio i Atletico u španjolskom Superkupu, a problema s družinom koju vodi Marcelinho zapravo imaju svi na Pirinejskom poluotoku, pogotovo ako se utakmica igra u Baskiji.

Ključna figura crveno-bijelih ove sezone je Iñaki Williams, koji je napokon sazrio i predstavlja oslonac ostatku momčadi. Iako nije realizirao penal protiv Reala u nedjelju, čime je Athletic ostao bez izgleda doći do trofeja u Superkupu, svejedno njegova igra zaslužuje pohvale, a s 5 postignutih golova u La Ligi vodeći je strijelac svoje ekipe.

Tu je i Iker Muniain, koji također cijelu svoju karijeru provodi u Bilbau, a ove sezone pokazuje više od velikog potencijala kojeg nikad nije uspio u potpunosti ispuniti.

Athletic igra čvrsto, a u momčadi je i Iñigo Martínez, španjolski reprezentativni branič, kao i iskusni Raul Garcia, koji uvijek može doći iz drugog plana i riješiti utakmicu. Ekipa igra organizirano i opasna je iz kontri, što bi moglo doći do izražaja u ovoj utakmici.

Barcelona s druge strane pod Xavijem Hernandezom više nije u dubokoj krizi u kakvoj je bila tijekom jeseni, ali niti ne oduševljava na travnjaku.

Doduše, izgubila je u Superkupu od Reala tek u produžetku, no par dana prije odigrala je mršavih 1:1 s Granadom i tako potvrdila da nema ono što je potrebno za pohod na sam vrh ljestvice La Lige.

Dobra vijest za Barcu je oporavak mnogih ključnih igrača, uključujući Pedrija u sredini terena, dok za golove ostaju zaduženi Memphis Depay i Ansu Fati, koji bi svakako trebali dobiti minutažu u ovom susretu.

Na travnjak bi se trebao vratiti i Frankie de Jong pa Xavi definitivno ima više vrhunskih nogometaša na raspolaganju nego u ranijim utakmicama koje je vodio, što je za njega obećavajuće.

Svejedno, stadion San Memes jedno je od najtežih gostovanja u Španjolskoj, a Athletic je posebno dobar u Kupu Kralja. Baš zbog toga očekujemo potpuno neizvjesnu utakmicu, u kojoj će i jedni i drugi imati dovoljno prilika da poentiraju, a proći će dalje momčad s boljom realizacijom pred protivničkim golom…

Prethodni dvoboji:
21.08.21 Athletic1:1Barcelona LL
17.04.21 Athletic0:4Barcelona CDR
31.01.21 Barcelona2:1Athletic LL
17.01.21 Barcelona2:3Athletic SC
06.01.21 Athletic2:3Barcelona LL

Izostanci i ozljede:

Athletic B.: Asier Villalibre (istegnuće tetive), Unai Núñez (ozljeda lista), Unai Vencedor (istegnuće tetive).

Barcelona: Martin Braithwaite (ozljeda koljena), Sergi Roberto (istegnuće tetive), Samuel Umtiti (slomljeni prst), Eric García (ozljeda koljena), Moussa Wagué (ozljeda koljena).

Athletic osvaja Kup Kralja

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako se radi o utakmici u kojoj je bitan samo rezultat, a ni jedni ni drugi neće bježati niti od produžetka, svejedno vjerujemo da će se igrati napadački i otvoreno na San Memesu.

Barcelona je poznata po tome da joj je napad značajno bolji dio momčadi u odnosu na obranu i mi vjerujemo da će to ponovo doći do izražaja. Zato je naša prva preporuka za ovaj susret oba tima daju gol, uz koeficijent 1.93.

Također, smatramo da će biti izuzetno tijesno i ako Barcelona želi ići dalje, morat će to ostvariti težim putem, kroz produžetak. Zbog toga je naš drugi izbor dvoznak 1X na Athletic u regularnom vremenu, uz kvotu 1.73.

Od ostalog, da će Iñaki Williams zabiti koeficijent 3.10, što će se vjerojatno dogoditi ako bude dosuđen penal, na što možete dobiti kvotu 2.57.

Da će Memphis Depay zabiti koeficijent je 2.50, a na autogol čak 9.00. Za kraj, spomenimo klađenje uživo, koje će otvoriti neke sasvim nove opcije za igru, s okladom na još jedan gol u posljednjih 20 minuta, kada će koeficijent zasigurno biti oko 2.00, što može biti izgledno, pogotovo ako jedna momčad bude u minimalnom rezultatskom deficitu…

Athletic - Barcelona Koeficijenti

22bet

1.93

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.73

Athletic 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top