Valencia vs. Sevilla – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Forma:
W L W L W
  • Camp de Mestalla
  • Početak: 18. siječanj 21:30
Forma:
L W W W D
Valencia
Oba daju gol: Ne1.73
Sevilla
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što su Atletico i Barcelona potonuli činilo se da je borba za titulu u La Ligi riješena, no Sevilla se ne predaje. Momčad iz Andaluzije još uvijek u stopu prati Real Madrid, a ove srijede čeka je teško gostovanje u Valenciji, na kojem mora potvrditi da je spremna boriti se za naslov prvaka do samog kraja.

Valencia možda ima problema s izostancima zbog koronavirusa i ozljeda, ali trener José Bordalás uvijek nekako pronađe udarnih 11 koji mogu odigrati konkurentnu utakmicu.

“Šišmiši” su na svom stadionu izgubili ove sezone samo od Real Madrida i Espanyola, a poznati su već godinama po čvrstom nogometu i utakmicama u kojima ne pada mnogo golova, pogotovo kad im u goste dođe netko s vrha tablice.

Nema sumnje, glavna zvijezda Valencije svakako je Gonçalo Guedes, 25-godišnji ofenzivni portugalski veznjak za kojeg se vjerovalo da će otići iz kluba u skupocjenom transferu, no na kraju je ostao već pet godina i više mu se ne žuri prijeći u neku od vodećih europskih momčadi.

Dobar je ove sezone bio i Carlos Soler, no trenutno ga muči ozljeda, a dalekometnim udarcima redovito prijeti Danac Daniel Wass, na kojeg će posebno morati paziti gosti iz Seville.

A Sevilla također ima mnogo izostanaka zbog Afričkog kupa nacija, kao i ozljeda, no trener Julen Lopetegui uvjeren je da može izvesti konkurentan sastav koji će još jednom ugrabiti tri boda.

Odlična je vijest što hrvatski veznjak Ivan Rakitić igra odlično i potpuno je nezamjenjiv u momčadi Seville, a ozljede i dalje uspješno izbjegava, sa svoje 33 godine. Solidan je i Lucas Ocampos koji je utrpao 5 golova, a napadač Rafa Mir predvodi momčad sa šest pogodaka ove sezone.

Sevilli svakako fali ozlijeđeni Suso, kao i ove sezone solidni Eric Lamela, no koga nema, bez njega se mora. U svakom slučaju, gosti će na Mestalli ići na pobjedu, jer samo tako mogu držati priključak s Realom, no Valencia se sigurno neće unaprijed predati pa možemo očekivati čvrstu utakmicu u kojoj bi jedan dobar potez mogao riješiti pitanje pobjednika…

Prethodni dvoboji:
22.09.21 Sevilla3:1Valencia LL
12.05.21 Sevilla1:0Valencia LL
27.01.21 Sevilla3:0Valencia CDR
22.12.20 Valencia0:1Sevilla LL
19.07.20 Sevilla1:0Valencia LL

Izostanci i ozljede:

Valencia: Čerišev D. (bolest), Cillessen J. (bolest), Costa H. (bolest), Foulquier D. (ozljeda mišića), Gabriel Paulista (ozljeda mišića), Gomez M. (bolest), Lato T. (ozljeda mišića), Soler C. (ozljeda mišića).

Sevilla: Bounou Y. (reprezentacija), El Haddadi M. (reprezentacija), En Nesyri Y. (reprezentacija), Lamela E. (ozljeda ramena), Navas J. (ozljeda mišića), Suso (ozljeda gležnja).

Sevilla zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je bilo za očekivati, online kladionice daju malu prednost Sevilli u ovoj utakmici, što zbog pozicije na ljestvici, što zbog nešto boljeg stanja s ozljedama.

Ipak, mi se nećemo upuštati u prognoziranje pobjednika, jer riječ je o tijesnom dvoboju koji može otići na obje strane. Vjerujemo da će napad i jednih i drugih naići na bedem kojeg će biti teško premostiti, zbog čega je naša prva preporuka oklada oba tima NE daju gol, uz koeficijent 1.73.

Po istoj filozofiji smatramo da se dvoboj neće pretvoriti u golijadu, pa je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu 1.61.

Primamljiv koeficijent 1.76 dobit ćete i ako odigrate da gol neće pasti u oba poluvremena, a ako padne, mogao bi iz dosuđenog penala, na koji ćete dobiti kvotu 3.00.

Za kraj, spomenimo i okladu poluvrijeme/kraj X/X, uz koeficijent 4.30, što znači da mora biti neriješeno na poluvremenu, kao i na samom kraju utakmice, što itekako možemo zamisliti u jednoj ovakvoj utakmici, u kojoj i jedni i drugi imaju bolje opcije prema nazad, nego prema naprijed…

Valencia - Sevilla Koeficijenti

22bet

1.73

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.61

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top