Chelsea vs. Manchester United – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
D W W D W
  • Stamford Bridge
  • Početak: 04. travanj 21:15
Forma:
D D W L W
Chelsea
Dvoznak: 2X2.05
Manchester U.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Engleskoj se nastavlja akcija iz dana u dan u Premiershipu, sa zanimljivom utakmicom ovog četvrtka u Londonu, gdje će snage odmjeriti Chelsea i Manchester United.

Radi se o utakmici u kojoj domaći trener Maurizio Pochettino traži pozitivan rezultat kako bi približio Chelsea pozicijama koje sljedeće jeseni vode u Europu. Londonskom klubu itekako bi dobro došao izlazak na međunarodnu scenu, nakon što je ove sezone ostao bez nastupa u europskim natjecanjima.

No, remi u prethodnom kolu s igračem više protiv Burnleyja pokazao je da i dalje mnogo toga ne štima u redovima plavih. Cole Palmer čini se da je jedini raspoloženi igrač ovog kolektiva, dok od Raheema Sterlinga i Nicolasa Jacksona nikad ne znate što ćete dobiti.

Za Chelsea su problem ozljede koje su prisutne u svim linijama, od Christopha Nkunkua u napadu koji nikako da pronađe kontinuitet do Reecea Jamesa u obrani koji itekako nedostaje londonskoj družini.

Na golu pak Đorđe Petrović kao rezervna opcija odrađuje sasvim solidan posao i ovog četvrtka morat će ponovo biti na visokom nivou, ako Chelsea želi ostvariti pozitivan rezultat.

S druge strane, Manchester United pod Erikom ten Hagom ne izgleda mnogo bolje od Chelseaja ove sezone. Doduše, drži se na šestom mjestu ljestvice, ali katkad se čini da nema moć povezati više od eventualno dvije pobjede u nizu.

Za Ten Haga posebno su bolna bila gostovanja na kojima “crveni vragovi” teško pobjeđuju čak i protiv najslabijih u ligi. No, napad s Marcusom Rashfordom pokazuje znakove oporavka u posljednje vrijeme, a sve bolje igra i Alejandro Garnacho.

U posljednje vrijeme Bruno Fernandes nikako da nađe mjesto na travnjaku koje mu najbolje odgovara, što se osjeća na njegovoj efikasnosti. Casemiro se pak bolje uklapa u taktičke zamisli svojeg stratega, a Scott McTominay vješto koristi svaku minutu koju dobiva na terenu.

Što se gostujuće obrane tiče, Harry Maguire i društvo nastavljaju se mučiti, no na stadionu Stamford Bridge pokušat će odigrati čvršće nego u prethodnim utakmicama, kako bi pokazali starom rivalu da je Manchester United ipak nešto bolja momčad u 2024. godini…

Prethodni dvoboji:
06.12.23 Manchester United2:1Chelsea PL
25.05.23 Manchester United4:1Chelsea PL
22.10.22 Chelsea1:1Manchester United PL
28.04.22 Manchester United1:1Chelsea PL
28.11.21 Chelsea1:1Manchester United PL

Izostanci i ozljede:

Chelsea: Chalobah T. (ozljeda mišića), Chukwuemeka C. (ozljeda mišića), Colwill L. (ozljeda gležnja), Fofana W. (ozljeda koljena), James R. (ozljeda bedra), Lavia R. (ozljeda mišića), Nkunku C. (ozljeda zgloba), Sanchez R. (ozljeda prepone), Ugochukwu L. (ozljeda bedra).

Manchester United: Malacia T. (ozljeda koljena), Martial A. (operacija), Shaw L. (ozljeda noge).

ManUtd zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako se Chelsea nalazi tek u sredini ljestvice i uglavnom muči, online kladionice svejedno su proglasile londonski klub jasnim favoritom u ovom dvoboju.

Mi se s tim ne slažemo. Manchester United možda ima svoje slabosti, ali u ovakvim derbijima uvijek iz sebe izvuče svoj maksimum. Vjerujemo da će tako biti i u četvrtak pa je naša glavna preporuka oklada dvoznak X2 na Manchester United, uz koeficijent 1.85 u kladionici 22bet.

Mogla bi to biti još jedna efikasna derbi utakmica u Engleskoj. Zato će mnogi poželjeti odigrati okladu na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola u Londonu, na što možete dobiti tečaj 2.03.

Tu su i kombinacijske oklade u kladionici 20bet. Izdvajamo okladu X2 na Manchester United uz više od 2.5 gola na utakmici, što ide uz zanimljiv tečaj 2.85.

Kladiti se možete i na kartone. Pa je tako u kladionici bet365 kvota 2.00 da će sudac dodijeliti više od 5.5 kartona u ovoj utakmici, što je definitivno moguće u jednom ovakvom žestokom derbiju.

Što se klađenja na strijelce tiče, kvota je 3.00 na gol Marcusa Rashforda, a 4.00 da će poentirati Alejandro Garnacho. S druge strane, dobit ćete 2.60 na gol Colea Palmera, a 2.40 ako tipujete na Nicolasa Jacksona.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.60, što je još jedna opcija koja ima smisla, u dvoboju u kojem ofenzivni dijelovi obje momčadi djeluju bolje od obrana koje bi ih trebale zaustaviti…

U kladionici 22bet bonus dobrodošlice od 122 € najlakše je otključati uz Premiership!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top