Belgija vs. Rusija – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W D W D W
  • Gazprom Arena
  • Početak: 12. lipanj 21:00
Forma:
W D L W W
Belgija
Manje od 2.5 gola1.78
Rusija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Belgijska nogometna reprezentacija kao prva na Fifinoj ljestvici započinje Europsko prvenstvo, na kojem po mišljenju mnogih stručnjaka aktualna zlatna generacija ima posljednju priliku nešto osvojiti.

Doduše, izbornik Roberto Martinez nema na raspolaganju sve svoje zvijezde u top formi kao što je imao Wilmots na prethodnom SP-u, s obzirom da Eden Hazard već dugo igra slabo, a Kevin de Bruyne ozlijedio je kosti lica u finalu Lige prvaka pa će ga morati štedjeti u grupnoj fazi natjecanja.

No, i takva Belgija definitivno ima moć, što je potvrdila u Bruxellesu prošle nedjelje, kada je dominirala protiv Hrvatske i upisala zasluženu pobjedu.

Romelu Lukaku bio je čovjek odluke u toj utakmici i mora se reći da danas malo reprezentacija ima napadača takvog kalibra, snažnog i spretnog, koji može zabiti pogodak svaki put kad dobije loptu unutar kaznenog prostora.

Mertens i Carrasco možda još nisu pokazali sve što znaju u prijateljskim utakmicama, ali zasigurno se čuvaju za bitne dvoboje, a jedna od glavnih snaga Belgije je čvrsta stražnja linija, sa sjajnim Thibautom Courtoisom među vratnicama.

Dakle, Belgiju neće biti jednostavno pobijediti na niti jednoj utakmici na ovoj nogometnoj smotri, ali i Rusija je posljednjih godina pokazala da može igrati ravnopravno s najboljima.

Stanislav Čerčesov uspio je za domaće Svjetsko prvenstvo 2018. godine okupiti čvrstu momčad koja mnogo trči i zna kako zagorčati život protivnicima, s Artemom Džjubom kao zvijezdom u napadu, oko koje se mnogo toga vrti.

Rusija je imala određenu rezultatsku krizu prošle sezone, kada je izgubila čak 5:0 od Srbije u Ligi nacija, no u 2021. godini ponovo igra solidno i sigurno će biti tvrdi orah na Europskom prvenstvu kojem je jedan od domaćina.

Tribine stadiona u Sankt Peterburgu bit će u potpunosti naklonjene domaćinu i to je svakako prilika izboriti pozitivan rezultat. No, Belgija i dalje ostaje u ulozi favorita u ovoj skupini u kojoj još igraju Danska i Finska pa će Martinez i ostatak družine u ovom, ali i u ostalim dvobojima ciljati isključivo na osvajanje tri boda…

Prethodni dvoboji:
16.11.19 Rusija1:3Belgija EPK
21.03.19 Belgija3:1Rusija EPK
28.03.17 Rusija3:3Belgija PRI
22.06.14 Belgija1:0Rusija SP
17.11.10 Rusija0:2Belgija PRI

Izostanci i ozljede:

Belgija: Kevin de Bruyne (ozljeda kosti lica).

Rusija: Fjodor Kudrjašov (ozljeda mišića), Rifat Zemaletdinov (suspenzija).

Belgija pobjeđuje rezultatom 1:0

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Sjetimo se samo osmine finala SP-a prije tri godine, u kojem je moćna Španjolska napadala 120 minuta i nije uspjela postići pobjednički pogodak protiv Rusije, da bi na kraju ispala nakon izvođenja penala.

Rusi će pred svojim navijačima ponovo pokušati odigrati čvrstu utakmicu i mi vjerujemo da će im to uspjeti, zbog čega oklada na zbroj golova, na manje od 2.5 gola u ovom susretu, djeluje kao najbolja opcija. Kladionica 22bet nudi primamljivu kvotu 1.78, koju treba pokušati materijalizirati.

Istina je, prognoziramo da će se zaista igrati tvrdi okršaj u kojem će biti teško postići pogodak, zbog čega vjerujemo da se također isplati odigrati na kvotu 1.77 da obje momčadi neće zabiti.

Riječ je također o utakmici koja se čini idealnom za klađenje uživo, jer odnos snaga na travnjaku zapravo će najbolje pokazati na što se isplati kladiti. Lako bi se moglo dogoditi da se već kroz prvo poluvrijeme pojavi oklada koja jamči zaradu, a zasad nije tako očita, pa svakako treba uzeti u obzir i live uplate, koje će se isplatiti onome tko reagira na pravi način u pravom trenutku…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.78

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.77

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top