Wales vs. Švicarska – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
D L W W L
  • Baku Olympic Stadium
  • Početak: 12. lipanj 15:00
Forma:
W W W W W
DOMAĆIN 3.84
Remi 2.95
GOST 2.20
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pet godina nakon povijesnog uspjeha, plasmana u polufinale Eura 2016. godine u Francuskoj, velška nogometna reprezentacija ponovo se dokopala velike nogometne smotre.

Najveće zvijezde Walesa definitivno danas više nisu na svojem vrhuncu i teško je vjerovati u ponavljanje takvog uspjeha, no izbornik Robert Page učinit će sve što je u njegovoj moći da se još jednom Velšani predstave Europi u najboljem mogućem svjetlu.

Puno se toga od prethodnog Eura događalo u karijeri Garetha Balea, kao i Aarona Ramseyja, no za Wales je važno da su ipak u 2021. godini obojica ušli u određeni kontinuitet igara i mogu na terenu pružiti solidnu igru.

Mladi Daniel James zvijezda je budućnosti i na njega treba obratiti pažnju na Euru, a tu su još Harry Wilson, Ben Davies i Ethan Ampadu, kao zvučna imena o kojima će ovisiti igra Walesa na turniru. Nedavni remi s Albanijom i uvjerljivi poraz od Francuske ne ulijevaju nadu, no kad počne ozbiljan nogomet, i Velšani se nadaju da će ubaciti u višu brzinu.

Švicarska je pak reprezentacija koja redovito igra na velikim natjecanjima i najčešće prolazi skupinu, no zatim brzo ispada u nokaut fazi.

Izbornik Vladimir Petković pokušat će to promijeniti na ovom Euru, no to neće biti jednostavno. Na raspolaganju ima uglavnom iste igrače kao na prethodnim velikim natjecanjima, samo nešto starije.

Ipak, uz poznate nam zvijezde poput Xhake, Shaqirija, Seferovića, Gavranovića i Embola, pojavila su se neka nova imena. Manuel Akanji i Nico Elvedi značajno su pojačanje obrani, a veznjak Remo Freuler odličan je u redovima Atalante i bit će opasan i u ovom dvoboju, ako dobije priliku.

U svakom slučaju, Švicarska se može pohvaliti s čak šest pobjeda u nizu i djeluje odlično u 2021. godini. Svladala je u prethodnim mjesecima i ozbiljne reprezentacije poput Ukrajine i SAD-a te uz Italiju u skupini A djeluje kao momčad koja bi morala pronaći put do osmine finala.

No, klasu treba dokazati na travnjaku, a to neće biti jednostavno na olimpijskom stadionu u glavnom gradu Azerbajdžana ove subote. Ne možemo očekivati uvjerljiv trijumf, ali zna se tko je favorit u ovom dvoboju…

Prethodni dvoboji:
07.10.11 Wales2:0Švicarska EPK
12.10.10 Švicarska4:1Wales EPK
09.10.99 Wales0:2Švicarska EPK
31.03.99 Švicarska2:0Wales EPK

Izostanci i ozljede:

Wales: Chris Mepham (suspenzija).

Švicarska: Ruben Vargas (suspenzija).

Švicarska pobjeđuje rezultatom 0:2

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako nema utakmice na Europskom prvenstvu na kojoj se može sa sigurnošću tvrditi da će jedna momčad deklasirati drugu, u ovom dvoboju ipak treba dati određenu prednost švicarskoj nogometnoj reprezentaciji.

Naime, ako gledamo formu i igru u posljednje vrijeme, kao i rezultate u povijesti na velikim natjecanjima, koeficijent 2.20 kojeg nudi 22bet na pobjedu Švicarske djeluje kao najbolja opcija za klađenje na ovu utakmicu.

Dvoboji ove dvije reprezentacije u prošlosti su bili ofenzivni. Na Europskom prvenstvu ne možemo očekivati bezglavo jurišanje prema naprijed, no oklada da će pasti više od 1.5 gola, uz kvotu 1.57, sasvim je razuman izbor u ovom susretu.

Za jednu ovakvu utakmicu svakako ne trebalo zaboraviti niti klađenje uživo. Naime, već prvih 20 minuta moglo bi pokazati u kojem će smjeru ići ovaj susret, s nekim sasvim novim opcijama za klađenje u prvom planu, koje se možda u ovom trenutku ne čine tako izgledima. Ne zaboravimo ni to da bi kvote na ovdje spomenute oklade mogle i dodatno rasti kroz prvo poluvrijeme…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.20

Pobjeda Švicarske

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.57

Više od 1.5 gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top