Atalanta vs. Milan – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
L W W W D
  • Gewiss Stadium
  • Početak: 23. svibanj 20:45
Forma:
D W W W L
DOMAĆIN 2.59
Remi 4.18
GOST 2.33
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Borba za mjesta koja vode u Ligu prvaka doživjet će svoju kulminaciju u posljednjem kolu talijanske Serie A, a ključna utakmica ove se nedjelje igra upravo u Bergamu.

Tamo Atalanta u derbiju dočekuje Milan, u dvoboju koji bi mogao obje ili samo jednu momčad odvesti sljedeće jeseni u elitno klupsko nogometno natjecanje.

Momčad Gian Piera Gasperinija još jednom je potvrdila da zaslužena spada u sam vrh europskog nogometa. Ove sezone igrala je Atalanta nokaut fazu Lige prvaka i finale talijanskog Kupa, dok se u domaćem prvenstvu cijelo vrijeme drži na samom vrhu i zbog boljeg međusobnog omjera s Juventusom, već je napravila dovoljno da osigura TOP 4 plasman na završnoj ljestvici.

No, Atalanti koja trenutno drži dugo mjesto na ljestvici titula viceprvaka bi bio i najbolji rezultat u klupskoj povijesti, tako da nije potpuno bez motiva, uoči zadnjeg kola kada na Gewiss stadionu gostuje Milan.

Trebali su i crveno-crni sada biti u komotnoj poziciji, da nisu u prethodnom kolu odigrali bez golova protiv Cagliarija i tako zakomplicirali svoju situaciju.

Bez ozlijeđenog Zlatana Ibrahimovića morat će momčad koju uspješno vodi Stefano Pioli tražiti čistu pobjedu u gostima u ovom velikom derbiju, što je težak izazov, no nedavna pobjeda 3:0 usred Torina protiv Juventusa, uz prekrasan pogodak našeg Ante Rebića, pokazuje da Milan ne treba strahovati od nikog.

Navijače milanskog kluba jedino što mora zabrinjavati su negativna iskustva s Atalantom. Posebno bolno bilo je u prvom dijelu ovogodišnjeg prvenstva, kada su još kao lideri dočekali goste iz Bergama na svom stadionu i izgubili 3:0.

Ipak, ovaj put utakmica bi trebala biti puno neizvjesnija, a motiv definitivno na strani Milana. Ako uzmemo u obzir i emocionalno pražnjenje nogometaša Atalante u srijedu u finalu talijanskog Kupa, u kojem su tijesno izgubili od Juventusa, onda je jasno da bismo mogli na travnjaku vidjeti nešto sasvim drukčije od onog što se događalo u prethodnom međusobnom dvoboju ove dvije momčadi…

Prethodni dvoboji:
23.01.21 Milan0:3Atalanta SA
24.07.20 Milan1:1Atalanta SA
22.12.19 Atalanta5:0Milan SA
16.02.19 Atalanta1:3Milan SA
23.09.18 Milan2:2Atalanta SA

Izostanci i ozljede:

Atalanta: Viktor Kovalenko (ozljeda koljena)

Milan: Zlatan Ibrahimović (ozljeda koljena), Matteo Gabbia (ozljeda mišića)

Milan ulazi u Ligu prvaka

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Atalanta se ove sezone pokazala kao neugodan protivnik svakome na svom travnjaku, no vjerujemo da će protiv Milana u ovoj utakmici igrači ipak odigrati jednu rezerviranu utakmicu.

Momčad iz Bergama već je osigurala svoje mjesto u Ligi prvaka, a ne bi joj bilo mrsko da izbaci Juventus iz tog natjecanja, koji ju je zaustavio u finalu talijanskog Kupa i spriječio da osvoji toliko željeni trofej.

Milan pak gori u želji da se nađe među europskom elitom i dokazao je klasu pobjedom usred Torina, zbog čega svakako preporučujemo koeficijent 2.33 na čistu pobjedu gostiju, kojeg nudi kladionica 22bet.

Još jedan prilično velik koeficijent čini se dosta izgledan. Radi se o zbroju golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koji ide ogromna kvota od 2.96, što svakako valja isprobati, jer ovaj susret nikako ne miriše na golijadu.

Od ostalih oklada, izdvajamo još Antu Rebića kao potencijalnog strijelca uz kvotu 2.3, jer riječ je o igraču koji često zabija baš u važnim utakmicama.

Ostale izgledne opcije pojavit će se eventualno tijekom klađenja uživo, kada bi koeficijent na goste mogao još porasti, pogotovo ako u prvom poluvremenu ne bude bilo golova…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.33

Pobjeda Milana

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.96

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top