Arsenal vs. Manchester U. – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
D W W D D
  • Emirates Stadium
  • Početak: 03. rujan 17:30
Forma:
W L W D W
DOMAĆIN 1.82
Remi 4.03
GOST 4.11
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U engleskom Premiershipu ove nedjelje na rasporedu je novim veliki derbi, s Arsenalom i Manchester Unitedom u glavnoj ulozi.

Dva slavna kluba odmjerit će snage u Londonu, a domaći trener Mikel Arteta nada se trijumfu kojim bi anulirao kiks protiv Fulhama u prošlom kolu, kada je njegova momčad s igračem više primila gol i ostala bez pobjede.

U redovima Arsenala situacija s ozljedama je nešto bolja, jer Gabriel Jesus polako se vraća na travnjak. U napadu pak Arteta ima brojna kvalitetna rješenja, od Bukaya Sake i Gabriela Martinellija na krilima, do Eddieja Nketiaha u sredini i Leonarda Trossarda koji jedva čeka svoju minutažu.

Mnogo su “topnici” dobili i dolaskom Declana Ricea u veznu liniju, a tu je još Kai Havertz, kao pojačanje iz Chelseaja. Martin Odegaard još uvijek igra važnu ulogu u sredini terena, a Thomas Partey sada se povukao u obranu, gdje je i dalje glavni čovjek William Saliba.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li u ovoj utakmici Arteta napokon gurnuti u prvu postavu Oleksandra Zinčenka, vrlo kvalitetnog lijevog beka koji je sezonu započeo ozlijeđen. A među vratnicama se očekuje da Aaron Ramsdale odradi posao bez kikseva, što obično garantira pobjedu “topnika”.

S druge strane, Manchester United pod Erikom ten Hagom neuvjerljivo je ušao u sezonu. Iako ima šest osvojenih bodova od devet mogućih, izgledao je blijedo u sve tri utakmice, a poraz od Tottenhama otkrio je sve njegove slabosti.

Za Ten Haga je problem što je Marcus Rashford izvan forme, a Mason Mount se nije pokazao kao posebno vrijedno pojačanje. Isto vrijedi i za Anthonyja te Jadona Sancha, dok je Casemiro sasvim suprotna priča, a dobar posao odrađuje i Christian Eriksen.

Obrana Manchester Uniteda posljednjih tjedana djeluje konfuzno, iako u svojim redovima ima odlične igrače poput Raphaela Varanea i Lisandra Martineza. Ozljeda pak Lukea Shawa priličan je hendikep na poziciji beka, u dvoboju u kojem će gostujuća momčad na stadionu Emirates morati igrati iznad svojih trenutnih mogućnosti, ako želi ostvariti pozitivan rezultat…

Prethodni dvoboji:
22.07.23 Arsenal0:2Manchester United PRI
22.01.23 Arsenal3:2Manchester United PL
04.09.22 Manchester United3:1Arsenal PL
23.04.22 Arsenal3:1Manchester United PL
02.12.21 Manchester United3:2Arsenal PL

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Jurrien Timber (ozljeda koljena), Mohamed Elneny (ozljeda koljena).

Manchester United: Luke Shaw (ozljeda mišića), Mason Mount (ozljeda zgloba), Tyrell Malacia (ozljeda mišića).

Arsenal zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Uoči engleskog derbija online kladionice proglasile su Arsenal čvrstim favoritom, s možda nešto manjom kvotom nego što biste na njega dobili prije nekoliko godina protiv Manchester Uniteda.

No, Artetina momčad u ovom trenutku definitivno je bolje posložena od gostujuće, a igrači su joj u boljoj formi. Bez obzira na izgubljene bodove u prethodnom kolu, sjevernolondonski klub ima sve što je potrebno za uspjeh u ovom derbiju, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Arsenala, uz koeficijent 1.82 u kladionici 20bet.

Za one koji žele dodatno podebljati tečaj na domaćina, bet365 nudi dvije zanimljive opcije. Prva je oklada da Arsenal zabija u oba poluvremena, na što ćete dobiti kvotu 2.37, dok je tu i oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.87. Ona postaje dobitna ako Arsenal povede u prvih 45 minuta i zadrži prednost do samog kraja.

Bit će to dvoboj koji bi mogao početi čvrsto, prije nego što se akcija rasplamsa u nastavku utakmice. Zbog toga ima smisla i oklada koju nudi kladionica 22bet, da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što ćete dobiti tečaj 1.97.

Kladiti se možete i na kartone. Tu izgleda zanimljivo oklada na manje od 5.5 kartona, uz kvotu 1.84, što očekujemo da bi se trebalo pretvoriti u realnost, jer bi utakmica trebala proći bez incidenata, unatoč velikom rivalitetu ovih klubova.

Što se pak strijelaca tiče, dobit ćete 3.10 na gol Bukaya Sake, dok je ista kvota i da će poentirati Gabriel Martinelli. S druge strane, na gol Marcusa Rashforda koeficijent je 3.25, a uzet ćete 4.75 ako odigrate da će zabiti Bruno Fernandes.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.54, što je itekako moguće svaki put kad međusobno igraju Arsenal i Manchester United…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top