Rijeka vs. Lille – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske konferencijske lige

Forma:
L L W W W
  • Rujevica
  • Početak: 31. kolovoz 20:15
Forma:
L W W D D
DOMAĆIN 4.05
Remi 3.74
GOST 1.84
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Europskoj konferencijskoj ligi Rijeka je pred utakmicom godine ovog četvrtka, jer protiv moćnog francuskog Lillea traži svoj put do jesenski međunarodnih utakmica.

Domaća momčad pod trenerom Željkom Sopićem pokušat će preokrenuti rezultat, nakon što je izgubila 2:1 u Lilleu, u prvom dvoboju završne runde kvalifikacija. Bila je to utakmica u kojoj su Riječani odlično izgledali na terenu i pali su tek u završnici susreta, što budi optimizam navijača na Kvarneru.

Sopiću će to biti tek druga utakmica na čelu kluba, nakon što je ekspresno zamijenio Sergeja Jakirovića prošlog tjedna. Bit će mu to i najveći izazov u trenerskoj karijeri, kao i velika prilika da potvrdi da je pred njim zaista velika karijera.

A Riječani imaju u svojim redovima nekoliko igrača koji bi mogli stvoriti probleme Lilleu. Prije svega to je Marco Pašalić, opasni ofenzivac koji je Borussiju Dortmund zamijenio Rijekom. Njegov dolazak već se isplatio Riječanima, jer zabija krasne golove i sve češće se upisuje među strijelce.

Jedan od trenutno najboljih Riječana svakako je i Niko Janković. Ovaj mladi veznjak pokazao se ključnim u brojnim utakmicama ovog ljeta, a protiv Lillea će morati odigrati savršeno u sredini terena, kako bi pomogao svom klubu da prođe dalje.

Vrijedi još spomenuti mladog Franju Ivanovića koji je ove sezone već imao nekoliko zapaženih utakmica u bijelom dresu, dok se kao zanimljivo pojačanje čini i Francuz Nais Djouahra, od kojeg se očekuje da poentira u ovoj utakmici.

No, najveća odgovornost prije svega će biti na obrani. Morat će odigrati savršeno protiv kvalitetom nadmoćnog suparnika, s Nediljkom Labrovićem među vratnicama koji je dokazano odličan golman.

S druge strane, Lille pod trenerom Paulom Fonsecom dolazi svjestan da ništa nije riješio u prvoj utakmici, a momčad je preko vikenda doživjela težak poraz od Lorienta koji pokazuje da određeni problemi postoje na početku sezone.

Međutim, francuski prvak iz 2021. godine još uvijek može računati na golove skupocjenog Jonathana Davida, Kanađanina koji već godina gura ovu momčad prema vrhu ljestvice. Adam Ounas i Edon Zhegrova također su vrlo opasni ofenzivci pa je jasno da će riječkoj obrani i u uzvratu prijetiti opasnost sa svih strana, u dvoboju na Rujevici koji će sigurno biti vrlo uzbudljiv i izuzetno kvalitetan…

Prethodni dvoboji:
24.08.23 Lille2:1Rijeka EKL

Izostanci i ozljede:

Rijeka: nema značajnih izostanaka.

Lille: Tiago Djaló (ozljeda koljena).

Lille zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se mogli i očekivati, kladionice u Hrvatskoj ponovo daju prednost Lilleu u dvoboju protiv Rijeke, unatoč tijesnoj utakmici prošlog tjedna u Francuskoj.

Mi također vjerujemo da Lille u ovom trenutku ipak ima kvalitetu više u odnosu na kvarnerski klub, a turbulentna događanja prošlog tjedna definitivno su narušila stabilnost u riječkoj svlačionici. Sopić je dobar trener, no trebat će mu vremena da posloži stvari, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Lillea u regularnom vremenu, uz kvotu 1.84 koju nudi kladionica 22bet.

Ako pak želite podebljati tečaj favoriziranjem gostiju, kladionica bet365 vam nudi dvije zanimljive opcije. Prva je oklada da Lille zabija gol u oba poluvremena, na što možete dobiti kvotu 2.62, dok ćete uzeti 3.00 ako se okladite na pobjedu Lillea bez primljenog gola.

Naravno, radi se o dvoboju koji će početi oprezno, a zatim će se rasplamsati. Zbog toga itekako ima smisla oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti 2.04.

U kladionici 20bet na raspolaganju imate brojne kombinacijske oklade, od kojih izdvajamo X2 na Lille uz manje od 2.5 gola na utakmici, što ide uz zanimljivi koeficijent 2.47.

Kladiti se možete i na kornere. Oklada na 9 ili više kornera ide uz tečaj 2.00, a djeluje obećavajuće, jer možemo zamisliti dosta akcije pred oba gola u ovom susretu, kao i braniče koji previše ne kompliciraju dok čuvaju svoju mrežu.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.85, što svakako ima smisla u ovom dvoboju, u kojem će se pod svaku cijenu pokušavati izboriti prilika za postizanje pogotka, uključujući i iznuđivanje prekršaja, odnosno igranja rukom u kaznenom prostoru…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top