Arsenal vs. Liverpool – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W W L L L
  • Emirates Stadium
  • Početak: 04. veljača 17:30
Forma:
W W D W W
Arsenal
Više od 2.5 gola1.70
Liverpool
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove nedjelje u engleskom Premiershipu na rasporedu je izuzetno važan derbi Arsenala i Liverpoola u Londonu, nakon kojeg će postati jasnije tko je od ove dvije momčadi ozbiljniji pretendent na osvajanje titule.

Domaća momčad u zadnje se vrijeme malo trgnula pod Mikelom Artetom i s dvije pobjede popravila svoju poziciju na ljestvici. No, i dalje joj je nužan trijumf u ovom derbiju, kako bi uhvatila priključak s vodećim Liverpoolom.

Arsenal u ovom trenutku ima određenih problema u napadu, jer Gabriel Jesus nije u svojoj najboljoj formi, a protivničke obrane pronašle su recept kako neutralizirati Bukaya Saku. Isto vrijedi i za Gabriela Martinellija, dok Leandro Trossard i Eddie Nketiah već dugo nisu napravili razliku na travnjaku.

Ipak, Artetine glavne uzdanice u ofenzivi ne treba prerano otpisati, pogotovo kad znamo tko im je podrška u sredini terena. Naravno, pritom mislimo na moćnog Declana Ricea, a tu je i Martin Odegaard koji može riješiti utakmicu dalekometnim udarcem.

Najviše izostanaka domaćin trenutno ima u obrani, prije svega na poziciji bekova. Zato možemo očekivati Oleksandra Zinčenka i Bena Whitea od prve minute, a svakako će besprijekornu utakmicu morati odigrati i stoperi, William Saliba i Gabriel.

S druge strane, Liverpool unatoč ozljedi Mohameda Salaha djeluje zaista impresivno u posljednje vrijeme. Trener Jürgen Klopp može biti zadovoljan, jer njegova družina izgleda spremno podariti mu naslov prvaka u oproštajnoj sezoni.

Najveći korak naprijed posljednjih tjedana napravio je Diogo Jota. Portugalski krilni napadač pretvorio se u ključnog čovjeka na travnjaku. Darwin Nunez je pak vrlo opasan, iako se nikako ne može riješiti svoje navike promašivanja izglednih prilika.

Klopp još ima Luisa Diaza na krilu, a iz vezne linije prijeti vrlo dobri mađarski reprezentativac Dominik Szoboszlai. Na poziciji bekova su se pak oporavili Trent Alexander-Arnold i Andy Robertson, a tu je i mladi Conor Bradley koji se u srijedu proslavio protiv Chelseaja.

U svakom slučaju, i jedni i drugi na stadionu Emirates imaju pregršt aduta u ovom derbiju, u kojem bi nijanse mogle odlučivati o pobjedniku…

Prethodni dvoboji:
07.01.24 Arsenal0:2Liverpool FAC
23.12.23 Liverpool1:1Arsenal PL
09.04.23 Liverpool2:2Arsenal PL
09.10.22 Arsenal3:2Liverpool PL
16.03.22 Arsenal0:2Liverpool PL

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Partey T. (ozljeda mišića), Timber J. (ozljeda koljena), Tomiyasu T. (reprezentacija), Vieira F. (ozljeda prepone).

Liverpool: Bajčetić S. (ozljeda lista), Endo W. (reprezentacija), Matip J. (ozljeda koljena), Salah M. (ozljeda bedra), Thiago (ozljeda kuka), Tsimikas K. (ozljeda ključne kosti).

Liverpool zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč fantastičnoj formi gostujuće momčadi, online kladionice svejedno su proglasile Arsenal favoritom u ovom derbiju.

Mi pak vjerujemo da ovo neće biti čvrsti derbi koji će se pretvoriti u rovovsku bitku. S tim je čini se u Engleskoj gotovo, jer golovi pljušte i u najvažnijim utakmicama. Zato je naša preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.70 u kladionici 20bet.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti kvotu 1.85. Alternativa tome je oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.01.

Ako pak smatrate da Klopp trenutno ima bolju momčad na raspolaganju, postoje dvije mogućnosti za koje se imate priliku odlučiti. Prva je oklada da Liverpool zabija više od 1.5 gola na utakmici, uz tečaj 2.28 u kladionici Rabona. Također možete igrati da Liverpool zabija u oba poluvremena, što ide uz koeficijent 3.75.

Kladiti se možete i na kartone. U kladionici bet365 kvota je 2.10 na više od 5.5 kartona, što definitivno možemo očekivati u ovom dvoboju, jer pokojeg će sigurno dobiti i nervozni treneri.

Što se klađenja na strijelce tiče, 3.25 ide uz gol Darwina Nuneza, a 3.40 ćete dobiti ako tipujete na Dioga Jotu. S druge strane, 3.40 je koeficijent na gol Gabriela Jesusa, a 3.60 ako se kladite na Bukaya Saku.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.90, što je uvijek moguće u engleskim derbijima, u kojima su napadači spremni na sve kako bi njihova momčad zatresla mrežu suparnika…

U kladionici Favbet čak 700 € bonusa smiješi se novim igračima, iskoristivih na utakmicama Premiershipa!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top