Španjolska vs. Njemačka – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Španjolska
Forma:
W W W L W
  • Al Bayt
  • Početak: 27. studeni 20:00
Njemačka
Forma:
D W D L W
Španjolska
Više od 2.5 gola1.74
Njemačka
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred nama je ove nedjelje prava nogometna poslastica u skupini E Svjetskog prvenstva, kada će u Al Khoru snage odmjeriti Španjolska i Njemačka, u jednoj od najvažnijih utakmica grupne faze ovog turnira.

Njemačka predvođena izbornikom Hansom Flickom nalazi se u groznoj situaciji, jer doživjela je neočekivani poraz od Japana na otvaranju natjecanja i sada se mora vaditi protiv Španjolske, momčadi od koje je u prethodnom međusobnom ogledu izgubila rezultatom 6:0.

Što je najgore po Elf, čini se da je Furija ponovo u impresivnoj formi, jer svladala je Kostariku s visokih 7:0 i istaknula kandidaturu za osvajanje svjetske titule pa će Manuel Neuer i njegovi suigrači morati odigrati perfektnu utakmicu, kako bi se spasili iz provalije u koju su jednom nogom već upali.

Naravno, nije Njemačka bez svojih aduta u ovom dvoboju, jer ima mladog Jamala Musialu koji svojim potezima može riješiti svaku utakmicu, a tu je i pregršt iskusnih igrača, poput Ilkaya Gündoğana i Sergea Gnabryja u sredini terena, koji definitivno imaju dovoljno vještine da bi uspješno parirali suparniku.

Leroy Sane i Thomas Müller još su dva igrača koji su nadaju minutaži u ovom velikom dvoboju, a ostaje pitanje njemačkih braniča koji se nisu proslavili u prvoj utakmici, iako igrači poput Antonija Rüdigera definitivno vrijede više od onog što trenutno pokazuju na travnjaku.

A Španjolska pod Luisom Enriqueom puna samopouzdanja dočekuje ovu utakmicu, nakon što je Kostarika završila pregažena, a Nijemci izgledaju izuzetno ranjivi.

Sa svojom veznom linijom koju predvode Pedri i Gavi čini se da Furija može bez problema kontrolirati utakmicu protiv svakoga, a tu su Ferran Torres, Alvaro Morata i Dani Olmo kao igrači zaduženi za golove pa možemo reći da opasnost vreba zaista sa svih strana.

Ipak, sjećamo se prošle godine utakmice protiv Hrvatske na Euru, kada su Španjolci prokockali prednost i morali nakon 3:3 igrati produžetak, što dokazuje da ova reprezentacija ima svojih slabosti, među koje spada i Unai Simon među vratnicama, što Nijemcima ulijeva određenu nadu.

U svakom slučaju, na stadionu Al Bayt čeka nas najiščekivanija utakmica drugog druga grupne faze SP-a u Kataru, u kojoj golovi nikako ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
17.11.20 Španjolska6:0Njemačka ULN
03.09.20 Njemačka1:1Španjolska ULN
23.03.18 Njemačka1:1Španjolska PRI
18.11.14 Španjolska0:1Njemačka PRI
07.07.10 Njemačka0:1Španjolska SP

Izostanci i ozljede:

Španjolska: Kepa Arrizabalaga (ozljeda mišića), Mikel Oyarzabal (ozljeda koljena).

Njemačka: Timo Werner (ozljeda gležnja).

Španjolska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Španjolska se na otvaranju turnira pokazala najefikasnijom momčadi u Kataru, a Njemačkoj nije dovoljan bod u ovoj utakmici kako bi imala izgleda za prolazak dalje, zbog čega možemo očekivati vatromet na travnjaku.

I jedni i drugi ciljaju na tri boda i pokušat će zabiti što više golova protivniku. Obje momčadi su bolje prema naprijed, nego prema nazad pa možemo očekivati uzbuđenja kroz svih 90 minuta, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, za što možete dobiti koeficijent 1.74 u kladionici 20bet.

S obzirom na to da je Španjolska dobila posljednji međusobni dvoboj s visokih 6:0 i trenutno je u boljoj formi, mnogi će odigrati i kombinacijsku okladu 1X na Španjolce uz više od 2.5 gola na utakmici, za što dobivate kvotu 2.70 koja bi se lako mogla pretvoriti u realnost.

Ako vam je cilj gađati malo veće tečajeve, bet365 nudi 3.25 ako Španjolska zabije gol u oba poluvremena, a 3.75 ako Njemačka zabije gol u oba poluvremena.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.50 ako poentira Alvaro Morata, dok je kvota 3.25 na pogodak Ferrana Torresa, a 4.33 ako zabije Dani Olmo. S druge strane, na gol Leroya Sanea je 3.40, koji je najizgledniji strijelac u njemačkim redovima.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer pravi odnos snaga Španjolske i Njemačke najlakše ćemo detektirati jednom kad akcija započne u Al Khoru. Gol u posljednjih 20 minuta, za koji će vam darežljive kladionice dati kvotu oko 1.90, djeluje kao vrlo primamljiva opcija, pod uvjetom da pitanje pobjednika ne bude ranije riješeno…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top