Belgija vs. Maroko – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Belgija
Forma:
W L L W W
  • Al Thumama
  • Početak: 27. studeni 14:00
Maroko
Forma:
D W D W W
Belgija
Prvo poluvrijeme: X2.20
Maroko
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se ove nedjelje akcija u našoj grupi F na Svjetskom prvenstvom, a prvi u akciju kreću Belgija i Maroko, koji će snage odmjeriti u Dohi.

Belgijska reprezentacija pod izbornikom Robertom Martinezom započela je svoj nastup u Kataru minimalnom pobjedom protiv Kanade, uz razočaravajuću igru kojom je potvrdila brojne slabosti ove selekcije.

Osim Kevina de Bruynea, jednog od najboljih veznjaka današnjice, čini se da Belgija trenutno nema niti jednog raspoloženog nogometaša, jer Eden Hazard nije ni sjena sebe iz najboljih dana, a Romelu Lukaku ozlijeđen je tijekom cijele jeseni.

Junak pobjede Belgijaca bio je Michy Batshuayi koji je zabio jedini gol na utakmici, no niti on nije ostavio dobar dojam, kao ni Yuri Tielemans od kojeg se više očekivalo, a veteran Yannick Carrasco bio je među najslabijima i pitanje je zašto je još dio udarne postave.

Rezerve Belgije također nikog nisu impresionirale, čak ni Leonardo Trossard iza kojeg je odlična sezona, a jedina svijetla točka bio je Thibaut Courtois koji je obranio penal i spasio svoju reprezentaciju od blamaže.

Zato možemo očekivati novo mučenje Belgijaca protiv neugodnog Maroka, koji je pod izbornikom Walidom Regraguijem odigrao discipliniranu utakmicu s Hrvatskom i zasluženo osvojio bod.

Problem za Maroko ozljeda je Achrafa Hakimija čiji je nastup upitan, a još je nekoliko igrača izašlo tijekom utakmice protiv naših s bolnom grimasom pa ostaje otvoreno pitanje jesu li se previše potrošili u toj utakmici.

Ipak, Marokanci djeluju čvrsto i ozbiljno, a imaju u svojim redovima povratnika Hakima Ziyecha, koji svojim potezima uvijek može riješiti utakmicu pa će veteranska obrana Belgije morati biti izuzetno oprezna, kako ne bi primila pogodak koji bi potpuno zakomplicirao utakmicu.

U svakom slučaju, na stadionu Al Thumama čeka nas još jedna rovovska bitka u našoj neizvjesnoj skupini, a pobjednik bi napravio ogroman korak prema plasmanu u osminu finala…

Prethodni dvoboji:
26.03.08 Belgija1:4Maroko PRI
07.09.99 Belgija4:0Maroko PRI
19.06.94 Belgija1:0Maroko SP

Izostanci i ozljede:

Belgija: Lukaku R. (ozljeda bedra).

Maroko: Hakimi A. (ozljeda mišića).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da je zlatna belgijska generacija u prošlosti s lakoćom zabijala i uništavala protivnike osrednje kvalitete, no ako je suditi po njezinim nastupima posljednjih mjeseci, to više nije slučaj.

Belgiji fali tempa kad kreće u napad, a baš to je potrebno kako bi Maroko bio nabrzinu slomljen. Mi vjerujemo da se to neće dogoditi, već će utakmica eventualno biti riješena u završnoj fazi, zbog čega je naša glavna preporuka oklada prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz koeficijent 2.20 kojeg nudi kladionica bet365.

Po istoj logici, mnogi će se odlučiti odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola tijekom 90 minuta utakmice, na što možete dobiti kvotu 1.78, dok ima smisla i oklada oba tima NEĆE zabiti gol, uz tečaj 1.92 u kladionici 22bet.

Kombinacijske oklade kakve nudi kladionica 20bet također imaju smisla u jednoj od ovakvih utakmica, a od njih izdvajamo okladu 1X na Belgiju uz manje od 2.5 gola na utakmici, što ide uz obećavajući koeficijent 2.21.

Oklada da gol NEĆE biti postignut u oba poluvremena, uz tečaj 1.91 još je jedan smjer u kojem se može krenuti. Možemo zamisliti i dosuđen penal, uz kvotu 2.85, što je već viđeno na prethodnoj belgijskoj utakmici, a ovaj put bi se moglo dogoditi pred suprotnim golom.

Što se pak strijelaca tiče, dobit ćete 3.00 ako zabije Michy Batshuayi, a 3.75 ako poentira Kevin de Bruyne. S druge strane, tu je tečaj 4.33 kojeg ćete pretvoriti u dobitak ako pogodak postigne Hakim Ziyech.

Za kraj, spomenimo i klađenje na crveni karton, uz kvotu 4.00, što bi se lako moglo dogoditi na ovako važnoj utakmici, u kojoj će se braniči koristiti svim sredstvima kako bi sačuvali svoj gol, a očekujemo i određenu razinu nervoze u završnim minutama dvoboja…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top