West Ham vs. Sevilla – Tipovi za klađenje i najava Europske lige

Forma:
W L L L W
  • London Stadium
  • Početak: 17. ožujak 21:00
Forma:
D W D W L
West Ham
Oba daju gol: Da2.01
Sevilla
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Polako ulazimo u završnicu klupskih međunarodnih natjecanja i ovog četvrtka saznat ćemo imena četvrtfinalista Europske lige, s najzanimljivijom utakmicom koja će se igrati u Londonu, gdje će snage po drugi put odmjeriti West Ham i Sevilla.

Momčad Davida Moyesa nije u fantastičnoj formi u posljednje vrijeme, a u ovoj utakmici mora i loviti zaostatak iz prve utakmice, u kojoj je Munir El Haddadi zabio jedini pogodak i tako donio Sevilli minimalnu prednost.

West Ham doduše definitivno ima potencijal otići do kraja u ovom natjecanju, no mora to pokazati u uzvratnoj utakmici, inače novu priliku za dokazivanje neće dobiti. Pobjeda protiv Astone Ville za vikend digla je raspoloženje u momčadi pa možemo očekivati neizvjestan okršaj protiv Andalužana.

“Čekićari” će se uzdati u svog ključnog igrača u sredini terena, reprezentativca Declana Ricea, a vidjet ćemo hoće li priliku dobiti i naš Nikola Vlašić, koji je promašio veliku priliku u Sevilli prije tjedna dana pa je pitanje želi li ga Moyes ponovo koristiti od prve minute.

A za golove bi trebao biti zadužen Michail Antonio, koji je zabio na Maksimiru tamo još početkom jeseni i najbolji je strijelac West Hama u Premiershipu, dok je efikasan u ofenzivi i Jarrod Bowen.

West Ham će pokušati nametnuti svoju igru, no Sevilla zna kako parirati europskim rivalima, o čemu svjedoči čak šest titula pobjednika Europske lige, što je apsolutni rekord u ovom natjecanju.

Momčad trenera Julena Lopeteguija igra tvrd nogomet ove sezone i zna kako doći do minimalne pobjede, što je pokazala i u prvoj utakmici. No, sada će pritisak biti još veći pa će morati odigrati još bolje i vjerojatno ponovo poentirati, ako želi proći dalje.

Sevilla u svojim redovima ima Ivana Rakitića koji je odličan otkad se vratio iz Barcelone, a dobar posao odrađuje i ofenzivni Lucas Ocampos, strijelac pregršt važnih pogodaka posljednjih mjeseci.

U napadu će se Andalužani uzdati u Rafu Mira, svojeg najopasnijeg napadača, a odlična vijest za trenera je i oporavak Anthonyja Martiala, koji je doveden ove zime i odmah je protiv Dinama u osmini finala pokazao da može napraviti razliku na travnjaku.

U svakom slučaju, dva ovosezonska Dinamova europska protivnika u međusobnom okršaju dat će nam odgovor na Olimpijskom stadionu tko je u ovom trenutku bolji, a pobjednik će svakako biti u užem krugu kandidata za osvajanje titule…

Prethodni dvoboji:
10.03.22 Sevilla1:0West Ham EL

Izostanci i ozljede:

Sevilla: Bowen J. (ozljeda Ahilove tetive), Coufal V. (ozljeda prepona), Ogbonna A. (ozljeda koljena).

West Ham: Diego Carlos (ozljeda mišića), Lamela E. (ozljeda ramena), Montiel G. (ozljeda mišića), Papu Gomez (ozljeda mišića), Reges F. (ozljeda gležnja), Rekik K. (ozljeda mišića), Suso (ozljeda gležnja).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda na utakmicama koje igra Sevilla nema mnogo golova ove sezone, no mi vjerujemo da to neće biti slučaj ovog četvrtka.

Momčad West Hama može biti izuzetno efikasna kad joj je to važno, a Andalužani također znaju kako zaprijetiti protivniku pa smatramo da niti jedna mreža u Londonu neće mirovati. Zato je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol u regularnom vremenu, uz koeficijent 2.01 kojeg nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici, neki će odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola uz primamljivi koeficijent 2.31, no nama je puno draža opcija koju smo izabrali kao glavnu.

Također, na dosuđeni penal dobit ćete čak 2.88, više nego inače iako uopće ne bi bilo iznenađenje da se dogodi u ovoj utakmici. A ako odigrate na autogol dobit ćete koeficijent 9.00, iako se sve češće viđa u europskim dvobojima.

Spomenimo i strijelce. Na gol Michaila Antonija dobit ćete 2.75, a čak 6.00 ako zabije prvi na utakmici. Na Anthonyja Martiala kvota je 4.00, a na Ivana Rakitića 7.00, dok ćete na pogodak Nikole Vlašića dobiti samo 3.75.

Za kraj, tu je klađenje uživo, koje će otvoriti neke sasvim nove opcije za igru, nakon što nam akcija s travnjaka otkrije u kojem smjeru ide ovaj dvoboj. Gol u zadnjih 20 minuta, na koji će koeficijent sigurno biti oko 2.00 u najdarežljivijim kladionicama, čini se kao oklada koju bi se isplatilo odigrati, pogotovo ako jedna od momčadi bude jurila rezultat u tim trenucima…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top