Juventus vs. Villarreal – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W W W W D
  • Allianz Stadium
  • Početak: 16. ožujak 21:00
Forma:
W L W D W
DOMAĆIN 1.95
Remi 3.40
GOST 4.20
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Posljednja neizvjesna utakmica osmine finala Lige prvaka igra se ove srijede u Torinu, gdje Juventus dočekuje Villarreal i traži prolazak među osam najboljih momčadi u Europi.

U prvoj utakmici u Španjolskoj rezultat je bio 1:1, zahvaljujući golovima Dušana Vlahovića i Danija Pareja, što znači da sve u uzvratu kreće ispočetka pa će Juventus pokušati slomiti na domaćem terenu otpor aktualnog pobjednika Europske lige i ostvariti barem minimalnu pobjedu.

Trener Massimiliano Allegri preživio je na vrućoj klupi teške trenutke tijekom jeseni, a sada Juventus ponovo izgleda moćno i spremno pobjeđivati čak i najjače protivnike.

Velika vijest dolazak je Dušana Vlahovića, izuzetno efikasnog ofenzivca koji se pridružio Alvaru Moratu u ofenzivi, što odlično funkcionira u posljednjim utakmicama.

Juventus se nije oprostio niti od naslova u Italiji, dobro gura u talijanskom Kupu, no Liga prvaka je natjecanje u kojem čeka na titulu više od 25 godina i to je ono što bi najviše razveselilo navijače. Međutim, trenutno ima i ponešto problema s ozljedama pa neće u momčadi biti Leonarda Bonuccija, kao niti Winstona McKennieja, Federica Chiese i Denisa Zakarie, što je udarac za Allegrija kojem je značajno sužen igrački kadar.

Villarreal s druge strane ponovo se ne uspijeva priključiti liderima u španjolskoj La Ligi, ali solidno igra u Europi. Trener Unai Emery specijalist je za nokaut utakmice, no ovaj put je pred momčadi izazov kakvog već dugo nije imala.

Sastav “Žute podmornice” nije se mnogo promijenio u odnosu na šampionsku prošlosezonsku momčad, s Gerardom Morenom kao središnjom figurom u napadu, španjolskim reprezentativcem koji jednim svojim potezom može riješiti utakmicu.

Novost je dolazak u momčad nizozemskog ofenzivca Arnauta Groenevelda, koji se odlično snašao u dresu Villarreala, a Samuel Chukwueze predstavlja još jedno kvalitetno rješenje prema naprijed.

I dalje Manu Trigueros igra važnu ulogu u sredini terena, a tu je i Giovani Lo Celso, kao još jedan vrlo koristan veznjak. U obrani je pak trenutno ozlijeđen važni Alberto Moreno, no tu je Mario Gaspar, a na golu Geronimo Rulli, koji bi mogao doći na svoje ako ovaj dvoboj ode do izvođenja penala.

U svakom slučaju, na stadionu Allianz čeka nas žestoka utakmica između dva kvalitetna suparnika, s Juventusom kao favoritom, koji to tek mora potvrditi na travnjaku…

Prethodni dvoboji:
22.02.22 Villarreal1:1Juventus LP
07.08.09 Juventus1:4Villarreal PRI

Izostanci i ozljede:

Juventus: Bonucci L. (ozljeda lista), Chiellini G. (ozljeda lista), Chiesa F. (ozljeda koljena), Dybala P. (ozljeda mišića), Kaio Jorge (ozljeda koljena), McKennie W. (slomljen gležanj), Zakaria D. (ozljeda prepona).

Villarreal: Alcacer P. (ozljeda mišića), Moreno A. (ozljeda koljena), Pena R. (ozljeda ramena).

Juventus zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da je prošle sezone Villarreal pokazao pobjedom u finalu Europske lige protiv Manchester Uniteda da se može nositi s najboljima, no mi vjerujemo da mu ove srijede dolazi kraj u Ligi prvaka.

Juventus ponovo izgleda kao moćna momčad, što bi se trebalo potvrditi na travnjaku protiv Villarreala, koji ipak trenutno ne spada u sam vrh španjolskog nogometa. Zato je naša glavna preporuka pobjeda Juventusa u regularnom vremenu, uz koeficijent 1.95.

Ovo je utakmica koja će se teško pretvoriti u golijadu, zbog velikog uloga i defenzivnih strateških zamisli kojima su sklona oba trenera. Zato se također primamljivom čini oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu 1.73.

Što se pak strijelaca tiče, jasno je tko ima najviše šanse poentirati. Ako Dušan Vlahović zabije pogodak, dobit ćete koeficijent 2.20, a na Alvara Moratu je kvota 2.30, s tim da ćete još udvostručiti dobitak ako odigrate da će to biti i prvi pogodak na utakmici.

Na dosuđeni penal dobit ćete 2.74, a itekako ga možemo zamisliti u jednoj ovakvoj utakmici, dok nije ne moguće niti isključenje, uz primamljivu kvotu 4.00 da će se ostvariti.

Za kraj, spomenimo okladu da gol neće biti postignut u oba poluvremena, uz koeficijent 1.90 kojeg nudi 22bet, što je realno za očekivati u ovakvim taktičkim utakmicama…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top