Manchester United vs. Atletico – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W L D D W
  • Old Trafford
  • Početak: 15. ožujak 21:00
Forma:
W W W D W
Manchester U.
Dvoznak: 2X1.70
Atletico M.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog ćemo tjedna saznati imena svih četvrtfinalista ovosezonske Lige prvaka, a dvoboj u kojem se očekuje mnogo uzbuđenja igrat će se u utorak u Manchesteru, gdje domaćin dočekuje madridski Atletico.

Na stadionu Wanda Metropolitano prije tri tjedna momčadi su odigrale 1:1, zahvaljujući golovima koje su zabili Joao Felix i Anthony Elanga pa zapravo sve kreće od nule, s obzirom na to da pravilo gola u gostima više ne vrijedi u natjecanjima koja organizira Uefa.

Manchester United podigao je u subotu svoje samopouzdanje, pobjedom protiv Tottenhama uz tri pogotka Cristiana Ronalda, slavnog Portugalca koji je momčad i doveo u ovu osminu finala Lige prvaka, svojim golovima u grupnoj fazi.

Iskusni 37-godišnji napadač koji je u karijeri zabio više od 800 golova bit će glavna uzdanica i protiv Atletica, a pomoć će tražiti u svom najbližem suradniku, Bruni Fernandesu, dok će se morati priključiti i drugi, prije svega Paul Pogba i Marcus Rashford, protiv vrlo snažnog protivnika s bogatim europskim iskustvom.

Problem za trenera Ralfa Rangnicka ozljeda je Luka Shawa, koji se preporodio posljednjih godina i jedan je od najboljih bekova na svijetu. Također, obrana će morati biti na visini zadatka, što nije bila ove sezone, jer Atletico kažnjava svaku pogrešku i u stanju je nakon toga zatvoriti prilaze svom golu.

Nema sumnje, madridski klub spada već dugo među najbolje u Europi, no Diego Simeone nije uspio od svojih igrača izvući maksimum u prethodnim mjesecima pa je Atletico ispao iz Kupa Kralja i oprostio se od borbe za titulu u La Ligi.

Međutim, posljednjih tjedana momčad je značajno digla formu i ponovo djeluje opasno na travnjaku, što je upozorenje europskoj eliti. U prvi plan iskočio je Angel Correa, koji ima više postignutih golova od Luisa Suareza, a Antoine Griezmann oporavio se od ozljede i konkurirat će za sastav u ovoj važnoj utakmici.

U sredini terena upitni su Geoffrey Kondogbia i Thomas Lemar pa će Rodrigo de Paul i Koke morati povući, a svakako da će svoj dio posla besprijekorno trebati odraditi Jan Oblak, jedan od najboljih golmana današnjice.

U svakom slučaju, čeka nas uzbudljiv obračun na Old Traffordu u kojem i jedni i drugi imaju izglede proći dalje, a u neizvjesnoj utakmici mogao bi presuditi jedan trenutak genijalnosti ili jedna nesmotrena pogreška…

Prethodni dvoboji:
23.02.22 Atletico M.1:1Manchester Utd. LP

Izostanci i ozljede:

Manchester Utd.: Greenwood M. (neaktivan), Shaw L. (bolest).

Atletico M.: Cunha M. (ozljeda koljena), Hermoso M. (ozljeda mišića), Kondogbia G. (ozljeda mišića), Lemar T. (ozljeda bedra), Vrsaljko Š. (ozljeda mišića), Wass D. (ozljeda koljena).

ManUtd zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako online kladionice daju laganu prednost Manchester Unitedu u ovoj utakmici, zahvaljujući domaćem terenu i brojnim skupocjenim zvijezdama, svi znamo da to na travnjaku neće ići tako glatko za domaćina.

Rangnickova momčad se u Premiershipu mučila s puno slabijim momčadima od Atletica u posljednje vrijeme i vjerujemo da ako želi dalje da će morati to ostvariti u produžetku, ili čak boljim izvođenjem penala. Zato je naša prva preporuka dvoznak X2 na Atletico u regularnom vremenu, uz koeficijent 1.70 kojeg nudi 22bet.

Utakmica bi mogla biti tvrda, ali u njoj možemo zamisliti golove i to u regularnom vremenu. Zato se oklada na oba tima daju gol, uz kvotu 1.97 čini primamljivom.

Naravno, kad igra Manchester United uvijek možemo očekivati dosuđeni penal, na što ćete uloviti koeficijent čak 2.93 ako ga prognozirate, a 8.00 ako na utakmici još bude i isključenje.

Neki će sigurno odigrati i da golovi neće pasti u oba poluvremena, uz kvotu 1.78, a ako se namjeravate kladiti na strijelce, na Cristiana Ronalda ćete dobiti 2.20 da će zabiti, a 4.50 da će se raditi o prvom golu na utakmici.

Spomenimo za kraj i najizglednije strijelce u gostujućim radovima. Na gol Antoinea Griezmanna ulovit ćete 4.00, dok ćete na Luisa Suareza dobiti 3.10, a možemo itekako zamisliti da jedan od njih poentira, možda čak i obojica…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top