Arsenal vs. Leicester – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W W W W D
  • Emirates Stadium
  • Početak: 13. ožujak 17:30
Forma:
W W W W L
Arsenal
Oba daju gol: Da1.75
Leicester
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Englesko prvenstvo polako ulazi u svoju završnicu, a važna utakmica Premiershipa igra se ove nedjelje u Londonu, gdje Arsenal dočekuje Leicester i traži pobjedu koja bi ga približila plasmanu u Ligu prvaka.

Momčad koju vodi Mikel Arteta odrađuje odličan posao u posljednje vrijeme i ima četiri pobjede u nizu, a u rukama drži čak tri zaostale utakmice u odnosu na Manchester United što znači da definitivno ima šansu značajno povećati svoju prednost i učvrstiti četvrto mjesto.

Arsenal ne osjeća negativne posljedice odlaska Pierre-Emericka Aubameyanga koji je došao u nemilost trenera i napustio klub tijekom zime, jer mlada momčad pokazuje mnogo potencijala.

Posebno dobar na lijevoj je strani Emil Smith-Rowe, koji je utrpao već 9 golova u Premiershipu, iako se nije računalo da će igrati važnu ulogu ove sezone. Bukayo Saka dodao je još 8, kao najugledniji igrač ove momčadi, dok ih je 5 zabio Brazilac Gabriel Martinelli, koji počinje pokazivati zašto je izazvao veliku euforiju svojim dolaskom u London.

U sredini terena sjajno se uklopio Martin Odegaard koji proživljava jednu od svojih najboljih sezona i među zaslužnima je za visok plasman Arsenala, dok ne smijemo zaboraviti ni golmana Aarona Ramsdalea koji je dao prijeko potrebnu sigurnost obrani, svojim impresivnim obranama.

A Leicester se s druge strane dugo mučio u engleskom prvenstvu i pao u donji dom ljestvice, no u posljednje vrijeme Brendan Rodgers i njegova družina ipak proživljavaju bolje dane.

“Lisice” su u seriji od četiri pobjede u svim natjecanjima, a u Europskoj konferencijskoj ligi pobjedom 2:0 protiv Rennesa u četvrtak napravile su veliki korak prema četvrtfinalu, u natjecanju u kojem nisu bez izgleda osvojiti svoj prvi međunarodni trofej.

Dobra vijest za Rodgersa je uspon forme Jamesa Maddisona, koji je dugo bio izgubljen na terenu, a napokon je počeo zabijati i Kelechi Iheanacho pa Leicester ponovo ima širinu prema naprijed.

No, loša vijest za senzacionalnog prvaka iz 2016. godine definitivno je ozljeda koljena Jamesa Vardyja, najboljeg strijelca momčadi koji će propustiti ovaj dvoboj.

Ipak, u momčadi ostaje Harvey Barnes, ofenzivni veznjak koji odlično vuče momčad prema naprijed tijekom ožujka, zajedno s Yurijem Tielemansom, koji je na meti mnogih bogatih klubova uoči ljetnog prijelaznog roka.

Zato dvoboj na Emiratesu ne bi smio biti jednosmjerna ulica i Arsenal će se morati pomučiti da osvoji nova tri boda…

Prethodni dvoboji:
30.10.21 Leicester0:2Arsenal PL
28.02.21 Leicester1:3Arsenal PL
25.10.20 Arsenal0:1Leicester PL
23.09.20 Leicester0:2Arsenal EFL
07.07.20 Arsenal1:1Leicester PL

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Tomiyasu T. (ozljeda lista).

Leicester: Bertrand R. (ozljeda koljena), Castagne T. (ozljeda bedra), Evans J. (ozljeda bedra), Fofana W. (slomljena noga), Vardy J. (ozljeda koljena).

Leicester zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Čini se da su online kladionice pale u euforiju oko ove momčadi Arsenala, koja je nanizala nekoliko pobjeda i drži se iznad skupocjenog Manchester Uniteda na ljestvici.

Dobit ćete zaista mali koeficijent na pobjedu domaćina, koji gotovo da se ne isplati uzeti. Mi vjerujemo da Leicester unatoč ozljedi Vardyja još uvijek ima odličnih rješenja prema naprijed i da će ovu utakmicu učiniti uzbudljivom. Zbog toga je naša preporuka oba tima daju gol, uz koeficijent 1.75.

Također, mnogi vjeruju da bismo mogli vidjeti pregršt pogodaka na Emiratesu. Zato se primamljivom čini oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz koeficijent 2.46.

Što se strijelaca tiče, dobit ćete 3.00 ako Emil Smith-Rowe opet zabija, dok je na Jamesa Maddisona čak 5.50, a nije bez izgleda zatresti mrežu domaćina.

Na crveni karton dobit ćete kvotu 5.40, a 1.83 da će na utakmici biti do tri kartona, dok za dosuđeni penal možete uzeti koeficijent 2.35.

Kladiti se možete i na kornere, s primamljivim koeficijentom 1.83 da će ih biti manje od 10.5, što možemo zamisliti u ovoj utakmici, a ako vjerujete da će pasti autogol, koeficijent je 8.00.

Za kraj, spomenimo da ćete dobiti 1.68 ako bude neriješeno u bilo kojem poluvremenu, što ne bi bilo iznenađenje u ovakvom dvoboju, u kojem bi jedan gol mogao presuditi pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top