Villarreal vs. Manchester U. – Tipovi za klađenje i najava finala Europske lige

Forma:
L W W L D
  • PGE Arena
  • Početak: 26. svibanj 21:00
Forma:
W D L L W
Villarreal
Manje od 2.5 gola1.73
Manchester U.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon gotovo godinu dana nadmetanja, Europska liga došla je do svoje završnice, u kojoj su ostala dva kluba koja su u 2021. godini definitivno najviše pokazala u drugom po snazi europskom klupskom nogometnom natjecanju.

Na PGE Areni u Gdanjsku igrat će ove srijede Manchester United i Villarreal, u još jednom englesko-španjolskom obračunu, kakvi zaista nisu rijetkost u završnim fazama europskih natjecanja.

Ole Gunnar Solskjaer i njegovi nogometaši ulaze u ovaj dvoboj po mišljenju mnogih kao favoriti. Momčad s Old Trafforda napokon se vratila u vrh Premiershipa i zauzela drugo mjesto, iza rivala Cityja na završnoj tablici, dok je u Europi doživjeli fijasko u grupnoj fazi Lige prvaka, no zatim je izgledala besprijekorno u Europskoj ligi.

Crveni iz Manchestera najviše posla imali su protiv Milana, kojeg su izbacili zahvaljujući golu Pogbe u gostima, dok se s Granadom i Romom nisu previše mučili i izgledaju spremno ponoviti uspjeh iz 2017. godine, kada su po prvi put osvojili Europsku ligu.

S Cavanijem, Fernandesom, Rashfordom i Pogbom u momčadi Manchester United nema se koga bojati, no čeka ga daleko najteža utakmica ove sezone, jer suparnika vodi najuspješniji trener u povijesti Europske lige.

Unai Emery triput u nizu osvajao je ovo natjecanje sa Sevillom, a okršaj ove srijede bit će mu peto finale s trećim različitim klubom, nakon što je 2019. godine do završnice stigao i s Arsenalom.

Villarreal smo jako dobro upoznali u dvobojima s Dinamom. Riječ je o ekipi koja ima uigrane šablone u napadačkoj fazi igre, a Gerard Moreno jedan je od najraspoloženijih centarfora u Europi u 2021. godini.

Emery je jako dobro uigrao svoju družinu koja ove sezone igra ravnopravno baš sa svakim suparnikom, što je okusio i Real Madrid prošle subote, u dvoboju u kojem je “žuta podmornica” vodila sve do 88. minute i zatim doživjela nesretan poraz.

Villarreal dobro zna da sljedeće sezone sigurno neće igrati u Europskoj ligi. Kroz La Ligu izborio je mjesto u novoj Europa Conference ligi, ali još to može promijeniti i završiti u Ligi prvaka. Za to će mu trebati pobjeda protiv Manchester Uniteda i osvajanje najvećeg trofeja u povijesti kluba, što neće biti lagan zadatak, no ovi igrači su pokazali da imaju sve što je potrebno da to ostvare…

Prethodni dvoboji:
25.11.08 Villarreal0:0Manchester U. UCL
17.09.08 Manchester U.0:0Villarreal UCL
22.11.05 Manchester U.0:0Villarreal UCL
14.09.05 Villarreal0:0Manchester U. UCL

Izostanci i ozljede:

Villarreal: Chukwueze S. (ozljeda kuka)

Manchester United: Jones P. (ozljeda koljena)

Villarreal osvaja Europsku ligu

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Villarreal i Manchester United imaju nevjerojatno bizarnu povijest međusobnih ogleda. Dosad su igrali četiri puta i svaki put je završilo rezultatom 0:0.

Ovaj put možda neće biti tako, no vjerujemo da nas svejedno čeka tvrda utakmica i koeficijent 1.73 na okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola definitivno nam je prvi izbor, u utakmici s tako visokim ulogom.

Jasno je zašto je Manchester United proglašen favoritom u ovom susretu, ipak je to momčad puna zvijezda, no ove sezone Solskjaerovi igrači nisu glatko pobjeđivali niti u jednom derbiju Premiershipa, a prognoziramo da neće ni u ovom europskom dvoboju. Dapače, Emery je trener koji dobro poznaje svog protivnika i zna kako postaviti igru za velika finala, pa prognoziramo 1X Villarreala u regularnom vremenu ovog susreta.

Od ostalih oklada, dosuđeni penal uz koeficijent 2.88, što nudi kladionica 22bet čini se kao vrlo primamljiva opcija, kad znamo da se zaista često puca s bijele točke u dvobojima u kojima igra Manchester United. Igrač koji bi pogotkom mogao odlučiti finale? Gerard Moreno, uz kvotu 3.4 da će zabiti…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.02

Villarreal 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.73

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top