Manchester C. vs. Chelsea – Tipovi za klađenje i najava finala Lige prvaka

Forma:
W L W L W
  • Estadio do Dragao
  • Početak: 29. svibanj 21:00
Forma:
L W L L W
DOMAĆIN 1.86
Remi 3.36
GOST 4.56
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Guardiola je napokon uspio. Nakon što je punih 10 godina morao čekati da ponovo klub kojeg vodi zaigra u finalu Lige prvaka, iz petog pokušaja to mu je pošlo za rukom s Manchester Cityjem.

Katalonski 50-godišnji stručnjak oduvijek je na glasu kao jedan od najboljih stratega u nogometu, a sada to ima prilike potvrditi na najvećoj sceni, na stadionu Dragão, u velikom finalu elitnog klupskog nogometnog natjecanja koje se igra ove subote u Portu.

Nebesko-plavi iz Manchestera već su osvojili Premiership i engleski Liga kup, a Liga prvaka bila bi šlag na tortu još jedne fantastične sezone, u kojoj je skupocjena momčad predvođena briljantnim veznjakom Kevinom de Bruyneom pokazala svu svoju raskoš.

City je u ovoj sezoni pokazao i određene slabosti, no u većini utakmica zaista je dominirao, a najmanje problema imao je upravo u Ligi prvaka, u kojoj mu niti PSG niti Borussia Dortmund nisu predstavljali ozbiljnu prepreku na putu do finala.

No, da Guardiola može birati protivnika u najvažnijoj utakmici sezone, sigurno ne bi izabrao Chelsea. Momčad sa Stamford Bridgea već je dobila jednu ovakvu utakmicu protiv “građana” ove sezone, u polufinalu FA Cupa, u kojoj je u potpunosti nadmudrila Pepa i njegove igrače.

Nema sumnje, Chelsea se preporodio nakon dolaska Thomasa Tuchela na trenersko mjesto, što su osjetili Atletico i Real Madrid u Ligi prvaka pa sasvim zasluženo imamo treće dosadašnje englesko finale najprestižnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Tuchel je definitivno pokazao da zna posložiti svoju londonsku momčad i zasigurno je već napravio dovoljno da uprava Chelseaja bude zadovoljna, no ima li zaista u sebi ono što je potrebno za osvajanje trofeja? U finalu FA Cupa nije uspio i ovo mu je zadnja prilika da to dokaže u 2021. godini.

Chelsea je ovog proljeća pobijedio Manchester City već dva puta, no čeka nas ovaj put jedna sasvim drugačija utakmica, u kojoj sve što se događalo prethodnih mjeseci neće imati utjecaja. Bit će to okršaj dvije momčadi koje znaju sve jedna o drugoj, a titulu prvaka Europe osvojit će ona ekipa koja kroz 90 ili čak 120 minuta nametne svoj stil igre i realizira prilike koje se ukažu…

Prethodni dvoboji:
08.05.21 Manchester C.1:2Chelsea PL
17.04.21 Chelsea1:0Manchester C. PL
03.01.21 Chelsea1:3Manchester C. PL
25.06.20 Chelsea2:1Manchester C. PL
23.11.19 Manchester C.2:1Chelsea PL

Izostanci i ozljede:

Manchester C.: Philippe Sandler (ozljeda gležnja)

Chelsea: Charly Musonda Jr. (ozljeda koljena)

City pobjeđuje rezultatom 3:1

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U finalima Lige prvaka obično odlučuju nijanse i nije lako prognozirati pobjednika, no ne mora niti svaki put biti tako. Sjetimo se samo Liverpoola i Tottenhama prije dvije godine.

Iako je Chelsea pobijedio u posljednja dva navrata, vjerujemo da je Pep Guardiola u tim ogledima dobro proučio protivnika i čuva ono najbolje za finale Lige prvaka. Zato preporučujemo okladu na pobjedu Manchester Cityja, u regularnom tijeku ovog dvoboja. Koeficijent 1.86 kojeg nudi 22bet sasvim je dovoljno za iskušati ovu obećavajuću opciju.

Vjerujemo da ćemo gledati finale u kojem će se možda krenuti oprezno, ali kad padne prvi pogodak, neće sve stati na tome. Zato prognoziramo da će pasti više od 2.5 gola, uz što ide odlična kvota 2.29 koja nam se jako sviđa.

Od ostalih oklada, hazarderi će možda pokušati odigrati da će obje momčadi dobiti crveni karton, uz koeficijent 31, a možda i na prijelaz iz 1 u 2 na poluvremenu ili 2 u 1, za što možete dobiti kvote iznad 25.

Za one koji ipak vole sigurnije oklade, svakako je puno bolje čekati početak utakmice i okušati znanje u klađenju uživo, kada će se zasigurno pojaviti neke nove opcije za zaradu koje nikako ne bi trebalo propustiti. Gol u zadnjih 20 minuta ovog susreta, uz koji će vjerojatno ići kvota oko 2, jedna je od mogućnosti koja bi se lako mogla ostvariti…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.86

Pobjeda Manchester C.

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.29

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top