Valencia vs. Cadiz – Tipovi za klađenje i najava španjolskog Kupa

Forma:
L D W L W
  • Camp de Mestalla
  • Početak: 02. veljača 21:00
Forma:
W D D L W
DOMAĆIN 1.70
Remi 3.70
GOST 5.15
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što su za vikend tereni mirovali u elitnom razredu španjolskog nogometa, najbolji klubovi La Lige vraćaju se u akciju ove srijede, utakmicama četvrtfinala Kupa Kralja, s Valencijom i Cadizom kao jednim od zanimljivijih dvoboja.

Za “šišmiše” koje vodi trener José Bordalás reprezentativna pauza dobro je došla, jer su se bolesni igrači oporavili i spremni su za ovaj važan okršaj, u još jedinom natjecanju u kojem Valencia može osvojiti trofej.

Valencia je u prethodna dva dvoboja unatoč brojnim izostancima pružila žestok otpor Sevilli i Atleticu te tako pokazala da ima potencijal ravnopravno se natjecati čak i s najjačima u Španjolskoj.

No, nedostajalo je ponešto sreće i koncentracije da nogometaši Valencije izvuku nešto više, što će morati popraviti protiv Cadiza. Najviše će se po običaju očekivati od Portugalca Gonçala Guedesa, najveće zvijezde momčadi i strijelca 8 golova u La Ligi, dok su tu još Hugo Duro i Carlos Soler, koji također rade razliku u ofenzivi.

Ugodno iznenađenje u redovima Valencije u posljednje vrijeme je i brzonogi Amerikanac Yunus Musah, koji je poentirao protiv Atletica i najavio da definitivno ima mjesta u prvoj momčadi.

A Cadiz s druge strane proživljava neizvjesnu sezonu u elitnom rangu španjolskog prvenstva i čini se da trenera Sergija i njegovu družinu čeka borba za opstanak do samog kraja.

Klub iz jugozapadne Španjolske nalazi se na 18. mjestu ljestvice, a plasman u četvrtfinale Kupa Kralja jedina je svijetla točka ove sezone, izborena boljim izvođenjem kaznenih udaraca protiv drugoligaša Sportinga iz Gijóna.

Ipak, pobjeda protiv Levantea i remi s Espanyolom u posljednja dva dvoboja La Lige pokazuju da je momčad počela pokazivati znakove života, a sada to želi potvrditi kod Valencije.

Cadiz ima u svojim redovima jednu zvijezdu, a to je iskusni Alvaro Negredo koji je zabio četiri gola ove sezone, dok dobro igra i Argentinac Antony Lozano, koji će također predstavljati prijetnju obrani domaćina.

Tu su još José Mari, Rubén Alcaraz i Álex od igrača poznatih široj javnosti pa možemo reći da je Cadiz skupio solidne pojedince, među onima koje su drugi španjolski klubovi otpisali.

Unatoč tome, Cadiz teško zabija golove i uglavnom igra tvrde utakmice, a nešto slično očekujemo i na Mestalli, gdje favorit za pobjedu ipak mora biti Valencia…

Prethodni dvoboji:
02.10.21 Cadiz0:0Valencia LL
04.04.21 Cadiz2:1Valencia LL
04.01.21 Valencia1:1Cadiz LL
22.12.11 Valencia4:0Cadiz KK
13.12.11 Cadiz0:0Valencia KK

Izostanci i ozljede:

Valencia: Cillessen J. (ozljeda bedra), Gabriel Paulista (ozljeda mišića), Moriba I. (reprezentacija).

Cadiz: Akapo C. (reprezentacija), Mari J. (ozljeda mišića), Osmajić M. (ozljeda mišića), Perea A. (ozljeda mišića).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako se u kup utakmicama svašta može dogoditi, pogotovo kad se nakon regularnog vremena akcija nastavlja u produžetku, vjerujemo da bi kvaliteta Valencije trebala ovaj put doći do izražaja.

Domaćin nije imao sreće u prethodnim utakmicama protiv moćnih protivnika i trebalo bi mu se to vratiti u Kupu Kralja, gdje je na korak do plasmana u polufinale. Zato je naša prva preporuka pobjeda Valencije u regularnom vremenu, uz koeficijent 1.70.

Također očekujemo dvoboj u kojem neće biti lako postići pogodak, kako to obično bude kad je na terenu Cadiz. Zbog toga je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.71.

Ako vjerujete da će Valencia nadoknaditi sve prepušteno u prethodnim dvobojima i uvjerljivo pobijediti, tu je oklada na hendikep -1.5, uz koeficijent 3.03, što znači da domaćin mora pobijediti najmanje dva razlike.

Za kraj, donosimo još dvije oklade koje će mnogi probati, a to su da gol neće pasti u oba poluvremena, uz koeficijent 1.87, kao i oba tima NE daju gol, na što ćete dobiti kvotu 1.69, s tim da ćete kod Rabone uloviti čak 2.10, ako Cadiz ne zabije

Valencia - Cadiz Koeficijenti

22bet

1.70

Pobjeda Valencije

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.71

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top