Athletic B. vs. Real Madrid – Tipovi za klađenje i najava španjolskog Kupa

Forma:
W D L W D
  • San Mamés
  • Početak: 03. veljača 21:30
Forma:
D D W D W
Athletic B.
Manje od 2.5 gola1.90
Real Madrid
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Samo dva tjedna nakon obračuna u finalu španjolskog Superkupa, Athletic i Real Madrid ponovo igraju veliku utakmicu, ovaj put u četvrtfinalu Kupa Kralja.

Bit će to dvoboj kojeg jedva čekaju u Baskiji, uvjereni da se mogu revanširati uglednom suparniku i po treći put u nizu dogurati do finala španjolskog Kupa, u kojem Athletic briljira posljednjih godina.

Trener Marcelino ima problema s izostancima, ali u momčadi Athletica tko god zaigra daje sve od sebe na travnjaku pa će domaćin zasigurno i ovaj put pružiti žestok otpor madridskom klubu.

Po običaju, najviše će se očekivati od Iñakija Williamsa, koji je sazrio i trenutno je vođa crveno-bijelih, a zabio je i pet pogodaka u španjolskom prvenstvu ove sezone.

Tu su još iskusni Dani Garcia i Raul Garcia, koji mogu donijeti sigurnost i kvalitetu u središnjem dijelu terena, a falit će Oihan Sancet i Iker Muniain, koji su prema posljednjim izvještajima nespremni zaigrati ovog četvrtka.

A Athletic će morati odigrati posebno dobro u obrani, jer Real kažnjava svaku pogrešku. Tako je bilo i prije 14 dana, kada je golovima Luke Modrića i Karima Benzeme potopio baskijskog protivnika i osvojio Superkup.

No, trener Carlo Ancelotti itekako je svjestan da je svaka nova utakmica potpuno drukčiji izazov, a Athletic je jedan od najopasnijih protivnika u utakmicama za ispadanje.

Nakon posrtaja protiv Elchea u prvenstvu Realu je dobro došla reprezentativna pauza prošlog vikenda pa sada punih baterija iščekuje četvrtfinale Kupa Kralja, natjecanja iz kojeg su Barcelona i Atletico već ispali pa se čini da je put do novog trofeja potpuno otvoren.

Osim od Modrića i Benzeme, puno će se na terenu očekivati i od mladog Viniciusa Juniora, koji je utrpao već 15 golova u svim natjecanjima ove sezone i spreman je još jednom biti čovjek odluke, kada je to Realu najpotrebnije.

Real je svoju prednost na vrhu La Lige napravio ove sezone prije svega zbog dobre igre u obrani, no malo je popustio u novoj kalendarskoj godini i morat će to popraviti u Baskiji. U svakom slučaju, na stadionu San Mamés očekujemo čvrstu i oštru utakmicu, u kojoj bi mogle odlučivati nijanse, s gostima u ulozi laganog favorita…

Prethodni dvoboji:
16.01.22 Real Madrid2:0Athletic SC
22.12.21 Athletic1:2Real Madrid LL
01.12.21 Real Madrid1:0Athletic LL
16.05.21 Athletic0:1Real Madrid LL
14.01.21 Real Madrid1:2Athletic SC

Izostanci i ozljede:

Athletic B.: Alvarez Y. (ozljeda mišića), Muniain I. (bolest), Sancet O. (ozljeda mišića), Vencedor U. (ozljeda mišića), Villalibre A. (ozljeda mišića), De Marcos O. (ozljeda).

Real Madrid: Asensio M. (ozljeda mišića), Diaz M. (ozljeda mišića), Marcelo (suspenzija).

Real Madrid osvaja Kup Kralja

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kad na teren istrče vrhunski nogometaši očekuje se uvijek golijada, ali to na mora biti slučaj ako je u pitanju ovako važna utakmica, protiv protivnika koji zna kako zatvoriti prilaze svom golu.

Baš zbog toga vjerujemo da u utakmici Athletica i Reala neće biti mnogo prostora za napadače, zbog čega je naš prvi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.90.

Smatramo i da je kvaliteta na strani gostiju, kao i stanje s ozljedama, jer Athleticu fale dva bitna igrača. To bi se moglo osjetiti u ključnim trenucima utakmice pa je naš drugi izbor pobjeda Reala u regularnom vremenu, uz kvotu 2.21.

Od ostalog, svakako treba izdvojiti dosuđen penal, uz koeficijent 2.71, što je realna mogućnost u ovakvoj utakmici, a na gol Karima Benzeme ulovit ćete kvotu 2.05, a najizgledniji je strijelac koji će se naći na travnjaku.

Dodajmo tome klađenje uživo, jer ovo je dvoboj u kojem ćemo puno više toga znati kad jednom akcija na travnjaku započne. Bit će puno lakše pogoditi i zbroj golova i tko će sljedeći zabiti, a tu je i oklada na gol u posljednjih 20 minuta, uz koeficijent koji će biti oko 2.00, što se isplati odigrati ako jedna ekipa u tim trenucima bude ganjala rezultat…

Athletic - Real Koeficijenti

22bet

1.90

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.21

Pobjeda Reala

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top