PSG vs. Nice – Tipovi za klađenje i najava francuskog Kupa

Forma:
W W D W D
  • Parc des Princes
  • Početak: 31. siječanj 21:15
Forma:
W W W W W
PSG
Oba daju gol: Ne1.93
Nice
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Reprezentativna pauza vlada u većem dijelu Europe, no u Francuskoj se ovog ponedjeljka igra jedna od najzanimljivijih mogućih utakmica, između Paris Saint-Germaina i Nice koji će snage odmjeriti u francuskom Kupu.

Pariška momčad grabi prema tituli u nacionalnoj ligi, no Nica je prvi pratitelj i ekipa u najboljoj formi pa će Mauricio Pochettino i njegova družina sigurno imati mnogo posla u ovom dvoboju.

PSG već duže vrijeme ne može računati na Neymara, koji je ozlijedio gležanj, no dobra vijest za Parižane svakako je ostanak u gradu Lionela Messija, koji nije otišao pomoći Argentini pa će biti na raspolaganju treneru.

Tu je naravno i Kylian Mbappé, jedan od najuzbudljivijih mladih ofenzivaca današnjice, koji želi pokazati što zna u ovoj važnoj utakmici, a Pochettino napokon na raspolaganju imati i sve svoje veznjake, uključujući Marca Verrattija i Georginija Wijnalduma.

Paris Saint-Germain već je odmjerio ove sezone snage s Nicom na svom stadionu i tada je bilo 0:0, a morat će ovaj put igrati na svom vrhuncu, jer slab dan skupocjenih zvijezda značio bi i ispadanje iz francuskog Kupa, u prilično ranoj fazi.

A Nica proživljava odličan početak nove kalendarske godine. Momčad koju vodi Christophe Galtier, trener koji je prošle godine osvojio titulu s Lilleom, trenutno je u seriji od 6 uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima i grabi prema mjestu u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Prvo ime Nice svakako je mladi ofenzivac Amine Gouiri, koji je već utrpao 10 golova ove sezone, dok je šest dodao Kasper Dolberg, džoker s klupe danske reprezentacije na prošlogodišnjem Euru.

Na Azurnu obalu stigao je i daroviti Justin Kluivert, a odlično prema naprijed igra i Alžirac Andy Delort. Darovitu momčad zaokružuje Khéphren Thuram, 20-godišnji sin slavnog Liliana, koji je za razliku od brata Marcusa odlučio krenuti očevim stopama i karijeru razvijati u sredini terena.

Dakle, Nica ima vrhunskog trenera i mnogo darovitih igrača pa svakako možemo očekivati žestok otpor na Parku Prinčeva, u utakmici koja izaziva najviše zanimanja tijekom reprezentativne pauze koju po prvi put nakon dugog vremena imamo tijekom siječnja…

Prethodni dvoboji:
01.12.21 PSG0:0Nice L1
13.02.21 PSG2:1Nice L1
20.09.20 Nice0:3PSG L1
18.10.19 Nice1:4PSG L1
04.05.19 PSG1:1Nice L1

Izostanci i ozljede:

PSG: Neymar (ozljeda gležnja), Nathan Bitumazala (bolest), Idrissa Gueye (reprezentacija), Abdou Diallo (reprezentacija), Achraf Hakimi (reprezentacija).

Nice: nema značajnih izostanaka.

PSG zabija manje od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da je PSG momčad vrhunske klase, no vjerujemo da će Pochettina i njegove zvijezde u ovom dvoboju čekati izuzetno teška i neizvjesna utakmica.

Naime, Nica je već pokazala ove sezone da može parirati Parižanima i izvukla je bod na Parku Prinčeva, a vjerujemo da će biti tvrdo i ovaj put. Zato je naša prva preporuka oklada oba tima NE daju gol, uz koeficijent 1.93, jer vjerujemo da će gosti igrati čvrsto prema nazad i neće biti toliko prilika za postizanje golova.

Također smatramo da će i jedni i drugi oprezno ući u utakmicu, svjesni da prije svega moraju čuvati vlastitu mrežu. Zbog toga je naš drugi izbor prvo poluvrijeme X, uz koeficijent 2.50, što bi se itekako moglo obistiniti.

Što se pak strijelaca tiče, dobit ćete 1.85 ako zabije Lionel Messi, dok je koeficijent 1.80 na golu Kyliana Mbappéa. Možemo zamisliti i dosuđen penal, uz kvotu 2.45, a čak i koeficijent 3.50 na crveni karton zvuči primamljivo, u utakmici ovakvog intenziteta.

Oni koji vjeruju u PSG trebali bi svakako odigrati hendikep -1.5, uz kvotu 2.37, jer igrati na čistu pobjedu gotovo da se ne isplati. U obzir treba uzeti i klađenje uživo, jer stanje na terenu pokazat će nam već u prvih 15 minuta utakmice u kojem će se smjeru kretati ovaj dvoboj…

PSG - Nice Koeficijenti

22bet

1.93

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.50

Prvo poluvrijeme X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top