Ukrajina vs. Engleska – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
D L W L W
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 03. srpanj 21:00
Forma:
W W D W W
Ukrajina
Oba daju gol: Ne1.54
Engleska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Engleska nogometna javnost može odahnuti. U osmini finala Europskog prvenstva njihova reprezentacija eliminirala je Njemačku i širom su joj otvorena vrata završnice.

Englezi su se našli u donjem dijelu ždrijeba, u kojem nema više niti jedne velesile i samo se trebaju probiti pokraj Ukrajine, Danske i Češke do toliko željenog finala, u kojem nisu igrali na velikom natjecanju još od 1966. godine i osvajanja titule prvaka svijeta.

Ukrajinci će ove subote biti protivnik Garethu Southgateu i njegovim nogometašima, koji će u Rimu po prvi put na turniru igrati na neutralnom terenu, izvan svog Londona.

Prvo što treba naglasiti vezano uz Englesku svakako je nula primljenih pogodaka na Euru, čime se nitko drugi ne može pohvaliti. Čak je i Italija napokon primila gol protiv Austrije.

Obrana čiju okosnicu čine Harry Maguire i John Stones djeluje odlično i ne pruža mnogo prilika protivnicima, a sjajno se nadopunjuje s ostatkom momčadi. Pozitivne ocjene svakako zaslužuje Luke Shaw, prodorni lijevi bek Manchester Uniteda koji proživljava svoju najbolju godinu u igračkoj karijeri.

A za golove je i dalje zadužen Raheem Sterling, kojem se među strijelcima napokon pridružio protiv Njemačke i Harry Kane pa je situacija u engleskoj momčadi sada zaista idilična, uoči utakmice u kojoj glase kao apsolutni favoriti. Jedina prava dvojba s kojom se Southgate muči cijelo vrijeme glasi: staviti Jacka Grealisha od prve minute ili ne?

Ukrajina koju uspješno vodi legendarni Andrij Ševčenko takvih problema nema. Igrački kadar nije širok, a još je smanjen nakon ozljede Artema Besjedina, koja je Šveđane koštala crvenog kartona, a na kraju i ispadanja u 121. minuti.

Neće ovo biti prvi ukrajinski ogled s Engleskom, a može se pohvaliti da ju ugledni protivnik nikad nije pregazio. Nama u sjećaju ostaje ona pobjeda Ukrajine 2009. godine, koja je obje reprezentacije odvela na SP u Južnoj Africi, a Hrvatsku izbacila iz natjecanja.

Andrij Jarmolenko i Roman Jaremčuk ostaju najveće prijetnje u napadu Ukrajine, strijelci po dva pogotka na turniru, dok sve bolje igra na lijevoj strani Cityjev dragulj Oleksandr Zinčenko. Džoker s klupe? Definitivno Artem Dovbik, heroj osmine finala protiv Švedske.

Dakle, Ukrajinci imaju u svojim redovima mlade talente i ponešto iskusnih rutinera, željnih svojoj naciji donijeti još malo radosti. No, Englezi su puni zvijezda i imaju čvrstu igru za koju još nitko nije pronašao recept na ovom turniru pa bi sve osim pobjede favorita u Rimu bilo zaista veliko iznenađenje…

Prethodni dvoboji:
10.09.13 Ukrajina0:0Engleska SPK
11.09.12 Engleska1:1Ukrajina SPK
19.06.12 Engleska1:0Ukrajina EP
10.10.09 Ukrajina1:0Engleska SPK
01.04.09 Engleska2:1Ukrajina SPK

Izostanci i ozljede:

Ukrajina: Artem Besjedin (ozljeda koljena), Oleksandr Zubkov (ozljeda mišića).

Engleska: nema značajnih izostanaka.

Ukrajina ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Taman kad pomislite da oko neke utakmice nema puno razmišljanja i točno znate što odigrati, onda vam kladionice lupe pretjerano malu kvotu na favorita i pomrse planove!

Upravo to se dogodilo s utakmicom Engleske i Ukrajine, u kojoj nećete mnogo zaraditi ako odigrate na trijumf Southgateove družine. No, to je ekipa koja pobjeđuje u pravilu 1:0 i nema mnogo golova na dvobojima u kojima igra, zbog čega je naš izbor ipak oba tima NE daju gol, uz kvotu 1.54, koja je ipak nešto veća od klađenja na čistu pobjedu.

Utakmica je to u kojoj će sigurno dovoljno prostora da se raspuca imati Harry Kane. Nije puno zabijao na ovom turniru, no vjerujemo da će poentirati ove večeri, uz kvotu 1.9 da će se to dogoditi u bilo kojem trenutku utakmice.

Od ostalog, tu su dvije klasične opcije kako podebljati kvotu na favorita. Možete igrati poluvrijeme/kraj 2/2 uz kvotu 1.97, odnosno da će Englezi već u prvom dijelu slomiti protivnika i zatim privesti posao kraju. Tu je naravno i hendikep –1.5, odnosno mogućnost igre da će Engleska pobijediti s dva ili više razlike, na što dobivate koeficijent 2.2, ako se ostvari u regularnom vremenu…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.54

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.90

Harry Kane zabija

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top