Slovačka vs. Hrvatska – Tipovi za klađenje i najava kvalifikacija za SP

Forma:
D L L W D
  • Tehelné pole
  • Početak: 04. rujan 20:45
Forma:
D D W D L
Slovačka
Oba daju gol: Ne1.81
Hrvatska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja svoju zahtjevnu turneju u kvalifikacijama za SP u Kataru. Nakon remija bez pogodaka u Moskvi, ove subote naši gostuju u Bratislavi, kod još jednog izravnog suparnika za prvo mjesto u skupini H, koje izravno vodi na svjetsku nogometnu smotru.

Momčad Zlatka Dalića u ovim kvalifikacijama definitivno nije nedodirljiva, što je pokazao poraz od Slovenije. Bod protiv Rusije zadržao je Hrvatsku na vodećoj poziciji, no baš niti jedna reprezentacija, uključujući Cipar i Maltu, nije ispala iz igre za prolazak dalje pa možemo reći da ključne utakmice tek dolaze.

Jednu od njih hrvatski nogometaši definitivno igraju u gostima kod Slovačke. Ključnu ulogu ponovo će morati preuzeti oni najiskusniji, prije svega Ivan Perišić u ofenzivi, kao i Mateo Kovačić u sredini terena, dok Dejan Lovren nastavlja rukovoditi obranom.

Hrvatska ima problema s ozljedama. Nema Luke Modrića, što je ogroman hendikep, a fali i Ante Budimir u napadu, dok se Dalić odrekao Brekala, Rebića i Petkovića. U obrani također postoje problemi, jer su se u Moskvi ozlijedili Ćaleta-Car i Gvardiol, no vraća se u momčad nakon suspenzije Domagoj Vida, što je odlična vijest.

Sve u svemu, riječ je o postavi koja sigurno nije najjača koju Hrvatska u ovom trenutku ima, ali posjeduje kvalitetu s kojom može parirati svakome u skupini.

A Slovačka je s druga strane potpuno nepredvidiva. Ponekad igra odlično, ponekad očajno. Kvalifikacije je započela posrtajima protiv Cipra i Malte, a kad su je već svi otpisali, pobijedila je Rusiju u gostima.

Slovaci čiji je izbornik Štefan Tarkovič preživio poraz 0:5 od Španjolske na nedavnom Europskom prvenstvu, još jednom su u srijedu remijem u gostima kod Slovenije pokazali da mogu igrati dobar nogomet i naši ih nikako ne smiju podcijeniti.

Domaćin u svojim redovima ima neke vrlo ugledne nogometaše, poput braniča Milana Škriniara i legendarnog Mareka Hamšika, dok su svima dobro poznati i Duda, Kučka, Weiss te Lobotka. U napadu imaju novu udarnu snagu, 21-godišnjeg Roberta Boženika, koji je zabio u prethodnom dvoboju i treba dobiti adekvatnu pažnju hrvatske obrane.

Hrvatska nema ružna iskustva sa Slovacima i od njih dosad nije gubila, ali svaka utakmica je novi izazov. U svakom slučaju, na stadionu Tehelné pole naši će morati odigrati izuzetno koncentrirano ako žele pobijediti, a tri osvojena boda značajno bi olakšala put prema Svjetskom prvenstvu, i jednima i drugima…

Prethodni dvoboji:
16.11.19 Hrvatska3:1Slovačka EPK
06.09.19 Slovačka0:4Hrvatska EPK
11.08.10 Slovačka1:1Hrvatska PRI
16.10.07 Hrvatska3:0Slovačka PRI
29.05.04 Hrvatska1:0Slovačka PRI

Izostanci i ozljede:

Slovačka: Jan Greguš (ozljeda gležnja), Dušan Kuciak (bolest).

Hrvatska: Luka Modrić (ozljeda aduktora), Ante Budimir (ozljeda prepone), Duje Ćaleta-Car (ozljeda mišića), Joško Gvardiol (ozljeda mišića).

Slovačka - Hrvatska 0:1

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Hrvatski nogometaši čini se da su odlučili ostati neporaženi na svojim gostovanjima u rujnu. S obzirom na okolnosti, to im je važnije nego pokušati pobijediti izravne rivale u borbi za nastup na SP-u i tako će se postaviti i u Bratislavi.

Možemo očekivati čvrstu utakmicu u kojoj je ulog velik, a prostora za kombinatoriku neće biti mnogo. Vjerujemo i da će Slovačka pokazati bolje lice nego protiv Španjolske na Euru, bar u obrambenoj formaciji. Zato je naš prvi izbor u ovoj utakmici oba tima NE daju gol, uz kvotu 1.81, što znači da se neće tresti mreže na obje strane kroz 90 minuta.

Naš drugi izbor u ovom susretu oklada je na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.70, što u pravilu prolazi u utakmicama izjednačenih reprezentacija.

Dodajmo tome još i nezaobilazno klađenje uživo, koje će nam već u ranoj fazi utakmice pokazati u kojem će smjeru krenuti ovaj okršaj, a samim time otvoriti i dodatne opcije za dobitak, povezane s okladama tko će sljedeći zabiti, zbrojem golova i konačnim ishodom…

Slovačka - Hrvatska Koeficijenti

22bet

1.70

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.81

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top