Škotska vs. Češka – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W D W D D
  • Hampden Park
  • Početak: 14. lipanj 15:00
Forma:
W L L D W
Škotska
Oba daju gol: Ne1.67
Češka
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred nama je ovog ponedjeljka utakmica koju će hrvatski ljubitelji nogometa s velikim zanimanjem pratiti. Razlog definitivno nije atraktivnost onog što nas čeka na terenu, već to što će nam dvoboj Škotske i Češke u skupini D, koji se igra u Glasgowu pokazati tko je opasniji protivnik izabranicima Zlatka Dalića na putu do osmine finala.

Nakon što punih 20 godina nije igrala na velikim natjecanjima, Škotska je jedan od domaćina ovog Europskog prvenstva, a svoje je mjesto izborila kroz dodatne kvalifikacije, pobjedom u dramatičnom dvoboju protiv Srbije.

No, iako Škoti dugo nisu zablistali pred cijelim svijetom, potencijal su povremeno iskazivali, što je na svojoj koži kroz dva dvoboja osjetila i Štimčeva Hrvatska, koja je doživjela 2013. godine dva neugodna poraza u kvalifikacijama za SP u Brazilu.

Sada Škotska u svojim redovima ima i nekoliko proslavljenih zvijezda, od kojih svakako valja izdvojiti Liverpoolovog braniča Andrewa Robertsona, kao i veznjaka Manchester Uniteda Scotta McTomminayja te još mnogo igrača Premiershipa koji mogu igrati na vrhunskom nivou.

Škoti imaju solidne rezultate u posljednje dvije godine, uključujući nedavni 2:2 remi s Nizozemskom pa izbornik Steve Clarke ima razloga za optimizam i ne bi bilo iznenađenje da njegova momčad prođe grupu, no morat će turnir startati s pobjedom u dvoboju s nepredvidivim Česima.

Prošla su slavna vremena Patricka Bergera, Pavela Nedveda, Karela Poborskog i Vladimira Šmicera, kada su Česi igrali u finalu Eura 1996. godine. No, drugi turnir u nizu uspjeli su se plasirati na kontinentalnu smotru i time izbornik Jaroslav Šihlavi može biti zadovoljan.

Češka u 2021. godini igra promjenjivo i svakako treba izdvojiti remi s Belgijom, ali težak 4:0 poraz od Italije, tjedan dana prije početka Europskog prvenstva.

Česi će se uzdati u nogometaše Slavije Prag koja je igrala fantastično u Europskoj ligi ove sezone. Patrik Šik najuglednije je ime ove momčadi koja nema mnogo velikih zvijezda, već će se morati uzdati na kolektivnu igru.

U svakom slučaju, čeka nas okršaj dvije limitirane momčadi koje namjeravaju igrati srčani nogomet na ovom turniru, a publika će svakako biti dodatni impuls za Škotsku, u susretu u kojem će o konačnom ishodu odlučivati nijanse…

Prethodni dvoboji:
14.10.20 Škotska1:0Češka ULN
07.09.20 Češka1:2Škotska ULN
24.03.16 Češka0:1Škotska PRI
03.09.11 Škotska2:2Češka EPK
08.10.10 Češka1:0Škotska EPK

Izostanci i ozljede:

Škotska: John Fleck (bolest).

Češka: nema značajnih izostanaka.

Škotska pobjeđuje rezultatom 1:0

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

S obzirom na sastave jednih i drugih, važnost ove utakmice i nedavne rezultate, teško je vjerovati da bi ova utakmica Škotske i Češke mogla završiti golijadom.

Dapače, vjerujemo da bi jedan ili dva moment mogli odlučiti ovaj okršaj i zbog toga oklada da obje momčadi NEĆE postići pogodak, na što kladionica 22bet nudi kvotu 1.67, djeluje kao dobra opcija za igru.

Pronaći ćete također visoke kvote na sva tri ishoda ovog susreta, jer su i bookmakeri prepoznali izjednačenost suparnika na travnjaku. Ipak, Škoti su u prošlosti postizali dobre rezultate u dvobojima s Česima, imaju prednost domaćeg terena i bolju formu pa vjerujemo da oklada na dvoznak 1X, uz koeficijent 1.50 može donijeti profit na kraju dana.

Riječ je također o dvoboju koji bi mogao biti zanimljiv za klađenje uživo, jer tijekom utakmice sigurno će se pojaviti neke nove primamljive opcije za igru. U svakom slučaju, treba imati uključenu ponudu na mobitelu ili laptopu za vrijeme ovog susreta i brzo reagirati čim se ukaže prilika za dobitak…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.67

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.50

Škotska 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top