Rusija vs. Hrvatska – Tipovi za klađenje i najava kvalifikacija za SP

Forma:
L W L W D
  • Luzhniki Stadium
  • Početak: 01. rujan 20:45
Forma:
D W D L L
Rusija
Manje od 2.5 gola1.70
Hrvatska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon Europskog prvenstva na kojem niti jedna niti druga momčad nisu pretjerano oduševile, Rusija i Hrvatska nastavljaju ove srijede međusobni obračun, u želji za osvajanjem prvog mjesta u kvalifikacijskoj grupi H, koje izravno vodi na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Bit će to jedna od utakmica istine za izbornika Zlatka Dalića, koji je već dugo pod pritiskom, a sada ga u samo tjedan dana čekaju dvoboji s Rusijom, Slovačkom i Slovenijom, nakon kojih ćemo vjerojatno već moći znati hoće li naši braniti srebro na Bliskom Istoku ili će turnir gledati putem malih ekrana.

Iza Dalića je turbulentno ljeto tijekom kojeg se odrekao usluga Josipa Brekala i Ante Rebića, a s popisa je izostavljen i Bruno Petković.

Što je najgore, uoči putovanja u Moskvu ozlijedio se Luka Modrić i neće moći konkurirati za sastav, a kao zamjena je pozvan Lovro Majer koji izgleda na travnjaku odlično ovog ljeta i uspješno je realizirao transfer u Rennes, no nije još imao priliku igrati na ovakvom reprezentativnom nivou.

Hrvatski izbornik neće moći računati ni na Antu Budimira u vrhu napada, koji se također ozlijedio pa će biti zanimljivo vidjeti kakav će sastav u srijedu istrčati na travnjak u Moskvi, s Ivanom Perišićem kao čovjekom koji obično spašava našu reprezentaciju u ovakvim utakmicama.

A upravo za Rusiju i stadion Lužniki vežu se neke od najljepših hrvatskih nogometnih uspomena. Baš tamo je svladana Engleska na putu do finala prethodnog SP-a, nakon što je ranije boljim izvođenjem penala naša izabrana vrsta pobijedila i domaćina.

Rusi naravno žele revanš za taj poraz. Novi izbornik Valerij Karpin pokušat će prodrmati momčad koja se nije proslavila u lipnju na Euru, gdje je izgubila uvjerljivo od Belgije i Danske, zbog čega je ispala već u grupnoj fazi.

Falit će svakako Artem Džjuba, posljednjih godina najistaknutiji član ove izabrane vrste, no Rusija mora polako graditi budućnost na mlađim rješenjima u napadu. U ofenzivi će najveću prijetnju predstavljati Aleksej Mirančuk, dok se puno očekuje i od onih s iskustvom igranja u ligama petice, Denisa Čeriševa i Aleksandra Golovina.

Sve u svemu, riječ je o okršaju dvije nepredvidive ekipe koje su posljednjih godina znale oduševiti svojom igrom, ali i potpuno razočarati. Ovaj put je ulog velik i nitko ne želi izgubiti pa možemo očekivati čvrstu igru u kojoj bi jedan krivi potez ili trenutak genijalnosti mogao odlučiti pobjednika…

Prethodni dvoboji:
07.07.18 Rusija2:2pHrvatska SP
17.11.15 Rusija1:3Hrvatska PRI
06.06.07 Hrvatska0:0Rusija EPK
06.09.06 Rusija0:0Hrvatska EPK

Izostanci i ozljede:

Rusija: Dmitrij Barinov (suspenzija), Artem Džjuba (loša forma).

Hrvatska: Luka Modrić (ozljeda aduktora), Ante Budimir (ozljeda prepone).

Rusija - Hrvatska 1:1

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako su se prethodne utakmice ovih suparnika, Rusija protiv Danske i Hrvatska protiv Španjolske, pretvorile u potpune golijade, na stadionu Lužniki ovaj nas put očekuje nešto sasvim drugo.

Vjerujemo da će se igrati izuzetno oprezno i da niti jedni niti drugi prije svega ne žele izgubiti, zbog čega se nikako ne može očekivati mnogo pogodaka na ovoj utakmici. Baš zbog toga naš prvi izbor je oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, na što možete dobiti koeficijent 1.70, što je sasvim solidno.

Smatramo da će utakmica biti posebno tvrda tijekom prvih 45 minuta, u kojima bi se moglo igrati krajnje oprezno, zbog čega je naš drugi izbor oklada da će prvo poluvrijeme završiti remijem, odnosno kao X, uz što ide kvota 1.90.

Zanimljivo da su online kladionice postavile Hrvatsku kao favorita u ovom dvoboju, unatoč izostanku Modrića i mnogim problemima, no klađenje na pobjednika ovog susreta trebalo bi ipak izbjeći.

Ako baš imate potrebu prognozirati ishod utakmice, učinite to uz live klađenje, jer kvote se neće mnogo mijenjati u uvodnim minutama susreta, a već sam početak mogao bi nam otkriti kako će se situacija dalje odvijati na travnjaku…

Rusija - Hrvatska Koeficijenti

22bet

1.70

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.90

Prvo poluvrijeme X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top