Rijeka vs. PAOK – Tipovi za klađenje i najava Europa Conference lige

Forma:
W D L W D
  • Rujevica
  • Početak: 26. kolovoz 20:00
Forma:
D W L W W
Rijeka
Dvoznak: 1X1.79
PAOK
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Rijeka je na mali korak od drugog uzastopnog plasmana u grupnu fazu europskih natjecanja. Nakon što je prošle sezone dogurala do skupine Europske lige u kojoj se hrabro borila protiv Napolija, Sociedada i Alkmaara, sada ima priliku isto napraviti i u Europa Conference ligi, novom UEFA-inom natjecanju.

A da bi se našla u biranom društvu mora u posljednjem krugu kvalifikacija na svojoj Rujevici eliminirati opasni PAOK, s kojim je u prvoj utakmici u Solunu nesretno odigrala 1:1, primivši autogol za izjednačenje duboko u sudačkoj nadoknadi.

Trener Goran Tomić može žaliti što Rijeka bez prednosti iščekuje uzvrat ovog četvrtka, no momčad je pokazala da može igrati s favoriziranim Grcima pa razlog za optimizam postoji.

Dapače, Riječani su odigrali vrlo dobro u svakoj utakmici ovog ljeta, uključujući i svoje nastupe u Prvoj HNL, dok su iz Europe eliminirali neugodni škotski Hibernian, što pokazuje da se na Rujevici zaista dobro radilo u predsezoni.

Tomić će se po običaju prije svega uzdati u svoja ganska pojačanja u napadu, Princea Ampema i Issaha Abbasa, dok je odlična vijest oporavak od ozljede švicarskog Hrvata Josipa Drmića, koji se vratio na travnjak pogotkom u nedjelju protiv Šibenika.

Važnu ulogu na terenu trebao bi igrati i Domagoj Pavičić, kao prijetnja iz drugog plana, dok se Ivan Lepinjica pokazao u prvoj utakmici kao igrač koji može dalekometnim projektilom pomrsiti račune PAOK-u.

No, Grci su svjesni da imaju kvalitetu na svojoj strani, a ukidanje pravila “gola u gostima” znači da nisu u nikakvom zaostatku uoči gostovanja u Hrvatskoj.

Trener Razvan Lucescu na raspolaganju ima pravu legiju stranaca, pa je u prvoj utakmici u prvoj postavi bio samo jedan Grk, golman Alexandros Paschalakis. Najveća prijetnja Riječanima svakako će biti Poljak Karol Swiderski koji se prije tjedan dana pokazao kao prava napast, a tu su još Slovenac Jasmin Kurtić i Srbin Andrija Živković koji predstavljaju opasnost u ofenzivi.

Radi se o utakmici u kojoj je ulog ogroman, još najmanje šest europskih utakmica u ovoj kalendarskoj godini, što se financijski itekako isplati. A na Rujevici se kreće od nule i ne možemo očekivati da će netko jurnuti od prve minute po pobjedu, već nas čeka taktička bitka u kojoj će proći dalje onaj tko iskoristi svoje šanse i ima više strpljenja…

Prethodni dvoboji:
19.08.21 PAOK1:1Rijeka ECL

Izostanci i ozljede:

Rijeka: Nediljko Labrović (ozljeda mišića).

PAOK: Sverrir Ingi Ingason (ozljeda koljena), Douglas Augusto (ozljeda zadnje lože), Nélson Oliveira (ozljeda koljena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prva utakmica u Solunu pokazala je da Rijeka može ravnopravno igrati s PAOK-om, no online kladionice smatraju da je to bila slučajnost pa su proglasili grčkog predstavnika izrazitim favoritom na Rujevici.

Mi se s tim ne slažemo, jer Rijeka ovog ljeta ima pet čistih pobjeda kod kuće, a protiv Hiberniana je pokazala što može uz pomoć svojih navijača. Zato je naša prva preporuka dvoznak 1X na domaćina, uz kvotu 1.79, što znači da će Riječani u najgorem slučaju otići u produžetak s Grcima.

Također vjerujemo da se tijekom 90 minuta regularnog vremena nećemo nagledati golova. Iako obje momčadi imaju opasne napadače, ulog je prevelik i prostora na travnjaku neće biti mnogo. Zato je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, na manje od 2.5 gola, uz obećavajući koeficijent 1.78.

Uz to, vjerujemo da je riječ o utakmici u kojoj bi prvo poluvrijeme lako moglo završiti rezultatom X, na što možete uloviti kvotu 2.10. Oni željni još većeg koeficijenta mogu uloviti čak 5.00 ako hrabro odigraju poluvrijeme/kraj X/X.

Za kraj, spomenimo i primamljivi koeficijent 2.40 da će Rijeka proći dalje, što se itekako može dogoditi u uzvratnoj utakmici…

Rijeka - PAOK Koeficijenti

22bet

1.79

Rijeka 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.78

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top