Liverpool vs. Chelsea – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W W W D W
  • Anfield
  • Početak: 28. kolovoz 18:30
Forma:
W W W D D
Liverpool
Dvoznak: 2X1.60
Chelsea
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Najjača utakmica Premiershipa ovog ljeta! Nakon što su na impresivan način otvorili sezonu u engleskom prvenstvu, Liverpool i Chelsea na Anfieldu će nam u međusobnom okršaju dati odgovor tko je spremniji jurišati na naslov nacionalnog prvaka.

Momčad Jürgena Kloppa predala je ovog proljeća titulu Guardiolinom Cityju, nakon sezone koju su obilježile teške ozljede brojnih igrača, uključujući i braniča Virgila van Dijka, vjerojatno najvažnijeg čovjeka u udarnoj postavi.

Nizozemac se oporavio, kao i ostatak ozlijeđenih suigrača i Liverpool ponovo pobjeđuje te je s dvije lake pobjede otvorio prvenstvo. Po običaju, napadački dvojac kojeg čine Mohamed Salah i Sadio Mané predstavljaju najveću opasnost za protivnike, dok im se u zadnjoj utakmici priključio u ofenzivi Diogo Jota, a Firmino preselio na klupu.

Liverpool nije mnogo trgovao ovog ljeta, ali sačuvao je svoje najvažnije zvijezde i nada se ponovnom uzletu, u Premiershipu i Ligi prvaka, natjecanjima koja je pod Kloppom već osvojio.

A Chelsea će biti najbolji test za Redse, pred punim tribinama Anfielda, jer riječ je o momčadi o kojoj svi pričaju posljednjih mjeseci.

Naime, Thomas Tuchel zaista je uspio preporoditi družinu sa Stamford Bridgea koja se u prošlogodišnjem izdanju Lige prvaka uspješno obračunala s Atleticom, Portom, Realom i Manchester Cityjem, na putu do nezaboravne druge klupske titule prvaka Europe.

Sada je Chelsea još jači, jer je u njegove redove stigao strašni Romelu Lukaku. Stasiti belgijski napadač odmah je zabio u derbiju protiv Arsenala i potvrdio svoju vrijednost, a Tuchel ima niz drugih impresivnih nogometaša, uključujući darovitog Masona Mounta, neumornog radnika N’Gola Kantéa, trofejima ovjenčanog Jorginha, dok je tu i naš Mateo Kovačić.

Posljednjih sezona dvoboji Liverpoola i Chelseaja bili su prilično nepredvidivi i odlazili su na obje strane, no gosti su trenutno ipak u određenoj prednosti, zbog samopouzdanja koje im je na vrhuncu, kao i kvalitete koja je ipak još malo viša od onog što Klopp ima na raspolaganju.

U svakom slučaju, možemo očekivati utakmicu na Anfieldu iznimne kvalitete, u kojoj možda momčadi neće bezglavo jurišati prema naprijed, ali sigurno je da i najmanji slobodni prostor može biti kažnjen kad su igrači vrhunske kvalitete na travnjaku, zbog čega ćemo bez ikakve sumnje imati u čemu uživati…

Prethodni dvoboji:
04.03.21 Liverpool0:1Chelsea PL
20.09.20 Chelsea0:2Liverpool PL
22.07.20 Liverpool5:3Chelsea PL
03.03.20 Chelsea2:0Liverpool FAC
22.09.19 Chelsea1:2Liverpool PL

Izostanci i ozljede:

Liverpool: Fabinho (osobni razlozi).

Chelsea: Loftus-Cheek R. (bolest), Pulisic C. (bolest).

Chelsea prvak Premiershipa

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Liverpool odlično otvorio sezonu i s Van Dijkom u obrani još ne zna za primljeni pogodak, treba naglasiti kako je Chelsea ipak znatno jači od Norwicha i Burnleyja pa će ovaj derbi biti puno veće iskušenje za domaću momčad.

Mi vjerujemo da Chelsea ima moć ove sezone se boriti za titulu u Premiershipu i da će to potvrditi na Anfieldu, tako što će ostati neporažen. Zato je naš prvi izbor dvoznak X2 na goste, uz obećavajuću kvotu 1.60, koja se čini prilično darežljiva u ovoj utakmici, kad se svi faktori uzmu u obzir.

Također smatramo da nas čeka dvoboju u kojem neće biti lako postići pogodak, jer obje momčadi su dobro organizirane, zato je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu 1.81.

Naravno, ne zaboravimo ni dvije oklade koje se lako mogu ostvariti u ovom derbiju. Prva je gol Lukakua, uz koeficijent 2.30, a druga da će biti dosuđen penal, uz primamljivih 2.74.

Tu je i klađenje uživo koje u ovakvim utakmicama itekako ima smisla. Akcija na travnjaku pokazat će nam tko je taktički zreliji i u kojem će smjeru ići u okršaj, što otvara dodatne opcije za zaradu, vezane uz oklade tko će sljedeći postići gol, hoće li pasti pogodak u zadnjih 20 minuta i tko će na kraju pobijediti…

Liverpool - Chelsea Koeficijenti

22bet

1.60

Chelsea X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.81

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top