Dinamo vs. Šerif – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W L W W D
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 25. kolovoz 21:00
Forma:
W W W D W
Dinamo
Više od 2.5 gola1.69
Šerif
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon debakla u Tiraspolu, Dinamo treba novo europsko čudo, kako bi u posljednjem krugu kvalifikacija izborio svoje mjesto u grupnoj fazi Lige prvaka.

Da, “modri” su uspjeli izgubiti 3:0 od Šerifa u prvoj utakmici prije tjedan dana, kada ih je protivnik potpuno nadigrao i zasluženo pobijedio s visokom razlikom. Međutim, zagrebački klub pokazao je ovog proljeća protiv Tottenhama da je u stanju kreirati preokret za pamćenje čak i protiv najjačih klubova Europe pa nikako ne možemo reći da je uoči uzvrata sve riješeno.

No, da bi Dinamo imao barem minimalne izglede proći dalje, trener Damir Krznar morat će trgnuti momčad koja djeluje uspavano i trenutno ne igra dobro. U nekoliko posljednjih utakmica “modri” su davali mnogo prostora protivnicima u obrani, a nisu pretjerano efikasni u napadu, što je potvrdio i dvoboj s Lokomotivom u subotu.

To će se morati promijeniti ove srijede. No, u momčadi neće biti Lovre Majera, najboljeg igrača “modrih” ovog ljeta, koji je dočekao svoju priliku za transfer u inozemstvo i nastavlja karijeru u Francuskoj. Problem su i ozljede u obrani, kao i izostanak Arijana Ademija, koji nikako da se u potpunosti oporavi.

Kako god, za izgovore u Ligi prvaka nema mjesta. Kao i obično, najviše će se očekivati od Mislava Oršića, koji je hat-trickom potopio Spurse, a i od Brune Petkovića, koji nakon što je klub ostao bez prodanog Marija Gavranovića, predstavlja daleko najbolju opciju u napadu.

Recept je jednostavan. Tražit će se brzi pogodak koji bi uzdrmao goste pa još jedan koji bi Dinamo približio produžetku i potpunom preokretu.

A Šerif zna da ima momčad koja može parirati hrvatskom prvaku, a samim time i osigurati prvi povijesni plasman ovog kluba u grupnu fazu elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Pokazalo se u prvoj utakmici da je napadač Adama Traoré barem jednako dobar kao njegov imenjak iz Wolverhamptona, ako ne i bolji, dok su i druga strana pojačanja, kojih moldavski klub ima pregršt u svojim redovima, na vrlo visokom nivou.

U svakom slučaju, čeka nas zanimljiva utakmica u kojoj će Dinamo morati igrati agresivno i otvoreno, a trebat će i pomoć s tribina. Kao i protiv Tottenhama, naizgled se čini nemogućim protiv jakog protivnika kreirati senzacionalni preokret, no nogomet nas je bezbroj puta naučio da su svakakva čuda moguća, kad jednom lopta krene s centra…

Prethodni dvoboji:
17.08.21 Šerif3:0Dinamo LP
07.08.13 Šerif0:3Dinamo LP
30.07.13 Dinamo1:0Šerif LP
08.08.12 Dinamo4:0Šerif LP
01.08.12 Šerif0:1Dinamo LP

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Ademi A. (ozljeda mišića), Lauritsen R. (ozljeda prepone), Perić D. (ozljeda mišića), Šutalo J. (ozljeda mišića). Tolić M. (ozljeda mišića).

Šerif: nema značajnih izostanaka.

Dinamo zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako nije izgledao dobro u prvoj utakmici, online kladionice proglasile su Dinamo apsolutnim favoritom u ovom dvoboju i spustile na njemu koeficijent na minimum minimuma, do te mjere da se ne isplati igrati na čistu pobjedu.

Mi vjerujemo da obje momčadi imaju što za pokazati u ovoj utakmici i da neće biti taktiziranja. Zato biramo okladu na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.69, s tim da nismo sigurni da će ih sve postići Dinamo.

Dapače, vjerujemo da je Šerif svjestan opasnosti koju predstavlja nonšalancija i da će biti ubojit iz kontri. Zato je naša druga preporuka oklada oba tima daju gol, uz primamljivu kvotu 2.00.

Od ostalog, svakako u ovakvoj utakmici ima smisla kladiti se da će biti dosuđen kazneni udarac, uz kvotu 2.50, dok oni koji slijepo vjeruju Dinamu optimalnu opciju će pronaći u okladi poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 1.90, što znači igrati da će “modri” povesti u prvom dijelu i zadržati vodstvo do kraja. To je svakako bolja opcija od hendikepa, jer objektivno gledano, Šerif uoči utakmice ne izgleda kao protivnik koji je zreo biti pregažen na Maksimiru…

Dinamo - Šerif Koeficijenti

22bet

1.69

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.00

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top