Real Madrid vs. Valencia – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava španjolskog Superkupa

Forma:
L W W W L
  • King Fahd Stadium
  • Početak: 11. siječanj 20:00
Forma:
L W L W D
Real Madrid
Oba daju gol: Ne1.95
Valencia
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Uzbuđenja La Lige u Španjolskoj ovog tjedna zamjenjuje Superkup, u kojem će natjecanje otvoriti Real Madrid i Valencia, u atraktivnom međusobnom dvoboju u Rijadu.

Radi se o turniru u Saudijskoj Arabiji na kojem još igraju Barcelona i Betis, a za vikend će pobjednici polufinala igrati finalnu utakmicu, nakon koje ćemo saznati kome će pripasti ovaj trofej.

Real pod vodstvom Carla Ancelottija ulazi pomalo zabrinut u ovo natjecanje, jer izgubio je u subotu od Villarreala i pokazao mnogo slabosti, što nije bio slučaj kroz gotovo cijelu 2022. godinu. Ipak, sada će talijanski trener tražiti još veći angažman svojih zvijezda pa možemo očekivati bolje Realovo lice u Superkupu, u kojem brani naslov od prošle godine.

Luka Modrić trebao bi predvoditi “kraljevski klub” i davati ritam njegovoj igri, a za golove će po običaju biti zadužen Karim Benzema, koji je zbog ozljede propustio Svjetsko prvenstvo i željan je dokazati da nije slučajno osvojio Zlatnu loptu.

Real ima nekoliko ozlijeđenih igrača od kojih će mu najviše faliti Dani Carvajal, no najjači aduti su spremni istrčati na travnjak, uključujući Federica Valverdea od kojeg se očekuju dolasci iz drugog plana u ofenzivi.

Ancelotti se može uzdati i u svoje mlade Brazilce, Viniciusa Juniora i Rodryga, dok u veznoj liniji ima još darovitog Aureliena Tchouaménija i iskusnog Tonija Kroosa pa se očekuje dominacija Reala u posjedu lopte.

Što se obrane tiče, ona je kod Reala pokazivala najviše slabosti u posljednje vrijeme, ali Thibaut Courtois treba bi biti potpuno spreman za ovaj dvoboj, a u kadru su i iskusni igrači poput Antonija Rüdigera i Davida Alabe pa “kraljevski klub” definitivno može više nego što to ovih dana pokazuje.

S druge strane, Valencia pod trenerom Gennarom Gattusom utonula je u sivilo ove sezone u talijanskom prvenstvu i pitanje je koliko će još strpljenja uprava imati s talijanskim stručnjakom.

Velika pobjeda protiv Reala svakako bi potpuno promijenila Gattusov status, no momčad nije dobro ušla u 2023. godinu, unatoč tome što u svojim redovima ima zvijezde poput Edinsona Cavanija i Justina Kluiverta.

Problem Valencije prije svega je vezna linija u kojoj je trenutno ozlijeđen Nico Gonzalez, zbog čega se očekuje da na King Fahd International stadionu Gattuso postavi čvrsti blok i strpljivom igrom traži put prema senzaciji, protiv Reala koji u dvoboj ulazi u ulozi jasnog favorita…

Prethodni dvoboji:
08.01.22 Real Madrid4:1Valencia LL
19.09.21 Valencia1:2Real Madrid LL
14.02.21 Real Madrid2:0Valencia LL
08.11.20 Valencia4:1Real Madrid LL
18.06.20 Real Madrid3:0Valencia LL

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Carvajal D. (ozljeda zgloba), Diaz M. (ozljeda gležnja), Odriozola A. (ozljeda mišića).

Valencia: Domenech J. (ozljeda koljena), Nico (ozljeda stopala).

Valencia ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Vodeće hrvatske kladionice ponudit će vam ove srijede pregršt zanimljivih opcija za klađenje na španjolski Superkup, a u ovom dvoboju proglasile su Real Madrid čvrstim favoritom pa se oklada na čistu pobjedu Ancelottijeve momčadi zapravo i ne isplati.

Mi pak vjerujemo da nas čeka rovovska bitka u Rijadu, u kojoj će Gattuso pokušati zbiti redove i eventualno tražiti priliku iz kontre, za gol koji bi se mogao pokazati pobjedničkim. Real također neće žuriti, zbog čega je naša glavna preporuka oba time NE daju gol, uz koeficijent 1.95 u kladionici 22bet, što postaje dobitno ako barem jedan golman sačuva mrežu netaknutom u regularnom vremenu.

Ima svakako smisla i klađenje da gol NEĆE biti postignut u oba poluvremena, uz kvotu 2.22, kao i oklada da pada u drugom poluvremenu više golova nego u prvom, za što ćete dobiti tečaj 2.04.

Neki igrači poželjet će odigrati i prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, za što kladionica 20bet daje koeficijent čak 2.45, dok će svakako popularna biti i oklada na pobjedu Reala bez primljenog gola, uz atraktivni koeficijent 2.62 u kladionici bet365.

Ako se odlučite kladiti na strijelce, dobit ćete 1.72 na pogodak Karima Benzeme, a 2.10 ako zabije Vinicius Junior. Na Edinsona Cavanija kvota je 4.00, a na Luku Modrića čak 5.50.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz koeficijent 4.00, što ne bi bilo iznenađenje u dvoboju u kojem Gattuso pod svaku cijenu želi obraniti vlastitu mrežu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top