Real M. vs. Valencia – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Forma:
W L W D W
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 06. siječanj 21:00
Forma:
W L W D W
Real Madrid
Oba daju gol: Ne1.90
Valencia
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Španjolski klupski nogomet nastavlja se u novoj kalendarskoj godini gustim rasporedom utakmica, a derbi u Madridu igraju ove subote Real i Valencia, dva stara rivala koji su početkom tisućljeća predstavljali sam vrh La Lige.

Situacija više nije takva, jer Valencia već dugo nije ono što je nekoć bila, no Real Madrid i dalje je pojam izvrsnosti u europskom nogometu, pogotovo nakon povratka trenera Carla Ancelottija, koji je odlično posložio momčad ove jeseni.

Madridski klub odlično je otvorio sezonu i stigao do komotne prednosti ispred rivala, no problemi s koronavirusom i ozljedama malo su ga usporili potkraj prosinca pa je dao priliku Sevilli da smanji razliku i sustigne ga na ljestvici.

Poraz od Getafea definitivno nije trebao Ancelottijevoj momčadi prošle nedjelje, no sada Real ima priliku iskupiti se na domaćem terenu, na kojem je bio u većini utakmica impresivan u prvom dijelu sezone.

Talijanski stručnjak imat će na raspolaganju svoja dva najvažnija igrača. Karim Benzema ove sezone utrpao je već 15 golova u domaćem prvenstvu i bit će najveća prijetnja i Valenciji, dok se Luka Modrić oporavio od koronavirusa i trebao bi dirigirati momčadi u ovoj utakmici.

Real još ima ponešto kadrovskih problema pa neće moći računati na Viniciusa Juniora, kao ni na Luku Jovića, no ima u svojim redovima dovoljno kvalitete da uspješno nadoknadi ove izostanke.

A Valencia se već dugo trži sredine ljestvice, što se nije promijenilo ni ove sezone. Momčad koju vodi José Bordalás igra nepredvidivo, no napredak ipak postoji, jer zabija više golova nego prethodnih sezona, kada je bila pojam čvrstog i defenzivnog nogometa.

Vrijedi svakako izdvojiti Gonçala Guedesa, uglednog portugalskog ofenzivca koji predvodi “šišmiše” na travnjaku i zabio je 6 puta ove sezone, dok je Carlos Soler tome dodao 7 golova, a centarfor Hugo Duro još 5 svojih.

Valencia pamti neke odlične utakmice odigrane na Santiago Bernabeuu, ali ne i posljednjih godina. Ovaj put morat će momci s istočne španjolske obale odigrati zaista fantastičnu utakmicu, jer Real je odlično uigran ove sezone i jako mu je teško uopće zabiti pogodak, a kamoli ga pobijediti…

Prethodni dvoboji:
19.09.21 Valencia1:2Real Madrid LL
14.02.21 Real Madrid2:0Valencia LL
08.11.20 Valencia4:1Real Madrid LL
18.06.20 Real Madrid3:0Valencia LL
08.01.20 Valencia1:3Real Madrid SC

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Arribas S. (bolest), Bale G. (ozljeda mišića), Carvajal D. (ozljeda mišića), Jović L.(bolest), Vinicius Junior (bolest).

Valencia: Gabriel Paulista (ozljeda mišića), Lato T. (ozljeda mišića).

Valencia ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda je Real pokazao određene slabosti u blagdansko vrijeme, ali daleko je to od krize koja bi mogla uzdrmati madridski klub i ova utakmica to bi trebala potvrditi.

Nije iznenađenje da su online kladionice stavile nizak koeficijent na pobjedu domaćina, no postoje i alternativne oklade. Smatramo da je obrana Reala toliko čvrsta da Valencia neće pronaći rješenje u napadu tijekom 90 minuta igre, zbog čega je naš prvi izbor oklada oba tima NE daju gol, uz koeficijent 1.90.

Vjerujemo da će Real krenuti ozbiljno u ovu utakmicu od samog početka i slomiti protivnika već u prvih 45 minuta, zbog čega je naša druga preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 1.85, što znači da domaćin mora povesti u prvom poluvremenu i sačuvati prednost do posljednjeg sučevog zvižduka.

Naravno, tu je i oklada na hendikep -1.5, uz koeficijent 2.02, za one koji vjeruju da će Real pobijediti s dva ili više razlike.

Za kraj, dodajemo još dvije izgledne oklade. Prva je pogodak Karima Benzeme, uz kvotu 1.61, koji nemilosrdno trpa iz utakmice u utakmicu. Druga je dosuđeni penal, uz koeficijent 2.38, koji definitivno ne bi bio prvi u povijesti utakmica Reala i Valencije…

Real Madrid - Valencia

22bet

1.90

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.85

Poluvrijeme/kraj 1/1

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top