Inter vs. Lazio – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
W W W L W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 09. siječanj 20:45
Forma:
D W W L D
Inter
Oba daju gol: Da1.82
Lazio
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Talijanska Serie A ušla je u novu kalendarsku godinu, s dvostrukim programom ovog tjedna i dva derbija za vikend, od kojih izdvajamo onaj Intera i Lazija, koji će se u nedjelju igrati u Milanu.

Plavo-crni na svom stadionu dočekuju nebesko plave, a domaća momčad koju uspješno vodi Simone Inzaghi u seriji je od 7 uzastopnih pobjeda u talijanskom prvenstvu, što joj je donijelo čvrsto vodstvo na vrhu ljestvice.

Inter je aktualni branitelj naslova i čini se klasa za sebe u Italiji, no ne smije si dopustiti povremene posrtaje, jer Milan vreba iz drugog plana i samo čeka priliku ponovo skočiti na prvo mjesto.

Zato je ovaj derbi važan za “nerazzure”, koji žele protiv jakog suparnika potvrditi svoju moć, unatoč nekoliko izostanaka, koji uključuju i bolesnog Edina Džeku.

U momčadi Intera najviše će se očekivati u ofenzivi od Lautara Martineza, Argentinca zaduženog za postizanje golova, dok bi priliku trebao dobiti i naš Ivan Perišić, koji može zaprijetiti protivničkom golu s oba krila.

Izdvojiti još treba Hakana Çalhanoğlua, turskog veznjaka koji je stigao tijekom ljeta i pokazao se kao pravo pojačanje, kao i Marcela Brozovića koji je zadržao svoju poziciju na travnjaku, unatoč trenerskoj smjeni.

A Lazio ove sezone ne briljira i često prosipa bodove, zbog čega drži tek osmo mjesto na ljestvici, no momčad Maurizija Sarrija ostala je vjerna svojoj filozofiji igre i nastavlja zabijati i primati mnogo golova.

Daleko najviše golova u talijanskoj Seriji A pada na utakmicama nebesko plavih, zasad 3.95 u prosjeku, a posljednji dvoboj protiv Empolija završio je 3:3 u Rimu.

Lazio i dalje predvodi Ciro Immobile, strijelac 14 golova u talijanskom prvenstvu, dok solidno ove sezone igra i Sergej Milinković-Savić, ofenzivni veznjak koji je uspio utrpati 7 pogodaka, jednako kao i Pedro.

Hrvatski talent Toma Bašić također je dobivao minutažu ove sezone i mogao bi u nekom trenutku istrčati na travnjak i protiv Intera, u utakmici u kojoj će Lazio morati odigrati ozbiljnije u obrani nego inače, ako želi izbjeći katastrofalan poraz.

U svakom slučaju, na stadionu San Siro očekuje nas vrlo zanimljiv okršaj u kojem golovi definitivno ne bi smjeli izostati, s Interom kao izrazitim favoritom za pobjedu, ali i Lazijom punim oružja u ofenzivi, koja mogu napraviti dovoljno da zagorčaju život domaćinu…

Prethodni dvoboji:
16.10.21 Lazio3:1Inter SA
14.02.21 Inter3:1Lazio SA
04.10.20 Lazio1:1Inter SA
16.02.20 Lazio2:1Inter SA
25.09.19 Inter1:0Lazio SA

Izostanci i ozljede:

Inter: Cordaz A. (bolest), Dzeko E. (bolest), Satriano M. (bolest).

Lazio: Akpa Akpro J. (reprezentacija).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U dvobojima Intera i Lazija jasno je da plavo-crni predstavljaju favorita, no znaju to i online kladionice koje vam nude slabašni koeficijent na pobjedu domaćina.

Međutim, Lazio nikako ne smijemo podcjenjivati, jer ima moć prema naprijed kao rijetko koja momčad u Italiji. Baš zato naša je prva preporuka za ovu utakmicu oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.82, koji se čini prilično primamljivim.

Vjerujemo ipak da će Inter voditi glavnu riječ na travnjaku, a njegov prvi napadač doći na svoje. Zbog toga je naš drugi izbor oklada na gol Lautara Martineza, uz kvotu 1.95.

Od ostalog, izdvajamo i visokih 3.20 na gol Perišića, ali i okladu da će gol biti postignut u oba poluvremena, uz koeficijent 1.52, dok ćete na gol Lazija u Raboni dobiti 1.50, što će neki igrači sigurno probati odigrati.

Za kraj, spomenimo klađenje uživo, jer ovo je derbi u kojem će mnogo toga biti jasnije kad započne akcija na travnjaku. Da će pasti još barem jedan gol u zadnjih 15 minuta čini se izgledno, a koeficijent bi na ovu opciju mogao biti oko 1.85, kod najdarežljivijih priređivača igara na sreću…

Inter - Lazio Koeficijenti

22bet

1.82

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.95

Gol Lautara

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top