Omonia vs. Dinamo – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
L D W D W
  • Neo GSP Stadium
  • Početak: 27. srpanj 18:00
Forma:
W W L W W
Omonia
Oba daju gol: Da1.80
Dinamo
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dinamo ne miruje ovog ljeta. Nakon dva dvoboja s islandskim Valurom i dvije utakmice u domaćem prvenstvu, “modri” ovog utorka gostiju kod Omonije, u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka.

Momčad koju uspješno vodi Damir Krznar dolazi u Nicosiju s prednošću 2:0, nakon što je na Maksimiru trijumfirala zahvaljujući golovima Majera i Jakića.

U prošlosti taj bi rezultat bio perfektan u nokaut fazi europskih klupskih natjecanja, no Uefa je ukinula pravilo “gola u gostima” uoči početka nove sezone pa će Dinamo morati biti oprezan, kako se dvoboj protiv ciparskog prvaka ne bi zakomplicirao i eventualno otišao u produžetak ili čak završio potpunim preokretom.

Prva utakmica pokazala je da je kvaliteta definitivno na strani hrvatskog predstavnika. Ciprani su se dobro držali u prvih 45 minuta, no u nastavku su ipak “modri” došli na svoje, što nije iznenađenje, nakon velikih europskih uspjeha prošlih sezona, koji su kulminirali ovog proljeća plasmanom u četvrtfinale Europske lige i ispadanjem od kasnijeg pobjednika Villarreala.

No, Dinamo mora zadržati maksimalnu ozbiljnost i uzdati se u uzvratu u svoje jake adute. U najboljoj formi definitivno je Lovro Majer, koji je u posljednje dvije utakmice zabio tri gola i dodao tome dvije asistencije. Mislav Oršić uvijek je u top formi u europskim utakmicama, a Krznar se nada da će u vršku napada dobro odigrati i Bruno Petković.

Omonia pak nema što izgubiti. Mora momčad koju vodi Norvežanin Henning Berg jurnuti prema naprijed i tražiti pogotke. Igrački kadar nije širok i uglavnom je riječ o inozemnim pojačanjima koja se nisu uspjela proslaviti u najjačim ligama Europe, s 36-godišnjim Španjolcem Jordijem Gomezom kao kapetanom i dirigentom u sredini travnjaka.

Dinamo definitivno ima sve što je potrebno da zadrži prednost i prođe dalje, ali sjetimo se da je prije desetak dana bio apsolutni favorit protiv Slaven Belupa, no gosti su s 2:0 slavili usred Maksimira.

Rezultat je to kojeg bi i Ciprani potpisali u regularnom vremenu, no kvaliteta hrvatskog prvaka trebala bi prevagnuti, u dvoboju u kojem mreže ne bi smjele mirovati…

Prethodni dvoboji:
20.07.21 Dinamo2:0Omonia LP

Izostanci i ozljede:

Omonia: Ernest Asante (ozljeda koljena).

Dinamo: nema značajnih izostanaka.

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iza Dinama su dvije pobjede i forma je u usponu, ali gostovanje u Nicosiji dosad je najveći izazov za Krznarovu momčad ovog ljeta i tu bi stvari ipak mogle biti kompliciranije.

Vjerujemo da će Omonia pružiti dostojan otpor i pokazati da nije slučajno prvak svoje države, dok će na svoje u pojedinim dijelovima susreta doći i hrvatska momčad. Zato je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz kvotu 1.80, što vjerujemo da je najbolji izbor za ovaj susret.

Smatramo također da će u prvom poluvremenu biti manje akcije nego u drugom te će odluka o pobjedniku pasti u posljednjih 45 minuta. Zato također preporučujemo da će prvi dio završiti remijem, uz kvotu 2.15 koja je dostupna hrvatskim igračima.

Također, kao što se u prvom dvoboju itekako isplatilo strpljivo čekati savršenu okladu na live klađenju, tako bi moglo biti i ovaj put. Nema sumnje, još uvijek je mnogo nepoznanica oko Omonije, a kako se igra bude razvijala, bit će ih sve manje.

Neke od opcija koje bi mogle biti zanimljive pri klađenju uživo svakako su oklada na momčad koja će sljedeća zabiti, ovisno o stanju na terenu, kao i da gol pada u zadnjih 20 minuta, što bi se lako moglo dogoditi, uz kvotu oko 2.00, koliko obično online kladionice nude na ovaj tip klađenja…

Omonia - Dinamo Koeficijenti

22bet

1.80

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.15

Prvo poluvrijeme X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top