Midtjylland vs. Celtic – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W D L W L
  • MCH Arena
  • Početak: 28. srpanj 19:45
Forma:
L D L D W
Midtjylland
Dvoznak: 2X1.55
Celtic
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kvalifikacije Lige prvaka već su nam ponudile nekoliko okršaja uglednih nogometnih klubova, a među njih svakako spada i ovaj Midtjyllanda i Celtica, koji će u Herningu ove srijede dati konačnu odluku o pobjedniku, u uzvratnoj utakmici.

Riječ je o dvoboju jednog kluba slavne prošlosti i drugog koji u posljednje vrijeme postiže odlične rezultate na međunarodnoj sceni. Midtjylland je pod milijarderom Matthewom Benhamom procvjetao posljednjih sezona i stigao do titule u Danskoj u 2020. godini, da bi se ovog proljeća morao zadovoljiti drugim mjestom u nacionalnom prvenstvu, što mu donosi značajno teži put kroz kvalifikacije elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Danski viceprvak dobro je prošao u prvoj utakmici u Glasgowu, no rezultat 1:1 više nije tako pozitivan kao što je bio prošlosti, jer pravilo “gola u gostima” Uefa više ne priznaje. Svejedno, ima priliku na domaćem stadionu pokazati svoje najbolje lice i proći dalje, no morat će puno bolje igrati nego u Škotskoj.

Naime, u prvoj utakmici Celtic je definitivno bio puno bolja momčad na travnjaku i čvrsto je kontrolirao situaciju, sve dok nepromišljeni Nir Bitton nije zaradio crveni karton.

Ipak, Anders Dreyer ubrzo je zaradio isključenje na drugoj strani i odnos snaga na terenu bio je ponovo izjednačen. Škoti su dobro stajali na terenu i držali vodstvo koje im je osigurao Liel Abada, sve dok Brazilac Evander nije izjednačio iz slobodnjaka u 66. minuti i tako stvari vratio na početak.

Dakle, uzvrat će pokazati tko je zapravo bolji. Midtjyllandu će nedostajati Dreyer kao najvrjedniji igrač na tržištu, no trener Bo Henriksen ima u svojim redovima ujednačenu momčad koja će kroz kolektivnu igru pokušati doći do željene pobjede.

Celtic kao bivši prvak Europe u ovom susretu ostaje čvrsto u igri, iako je prokockao prednost domaćeg terena. Nedavni poraz 6:2 od West Hama u prijateljskoj utakmici zabrinjava, no trener Ange Postecoglou nije koristio svoje udarne snage. Posrnuo je i Midtjylland na otvaranju danskog prvenstva protiv Odensea, tako da u oba tabora ima mjesta za napredak.

Nema sumnje, u Herningu možemo očekivati čvrstu utakmicu u kojoj nitko neće mnogo riskirati sve dok ne padne prvi pogodak, a ako je vjerovati prvih 90 minuta, škotski viceprvak ipak ima više kvalitete u svojim redovima…

Prethodni dvoboji:
20.07.21 Celtic1:1Midtjylland LP

Izostanci i ozljede:

Midtjylland: Valdemar Birksö (ozljeda ramena), Aral Simsir (bolest), Anders Dreyer (suspenzija).

Celtic: Christopher Jullien (ozljeda koljena), Nir Bitton (suspenzija).

Midtjylland zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Riječ je o dvoboju u kojem online kladionice ne vide izrazitog favorita i odluka bi lako mogla pasti u produžetku, a možda i izvođenjem penala.

Međutim, mi vjerujemo da je Celtic trenutno ipak u boljoj formi i ima više različitih opasnih oružja u ofenzivi, zbog čega nam je prvi izbor oklada na dvoznak X2, uz koeficijent 1.55, da gosti neće izgubiti u regularnom dijelu susreta.

Ulog u ovom susretu je ogroman i ne možemo zbog toga očekivati golijadu, čak i ako jedan pogodak padne u ranoj fazi. Baš zbog toga naš drugi izbor u ovom susretu je oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu 1.90 koja izgleda zaista obećavajuće.

Od ostalog, s obzirom na žestinu s kojom se igralo u prvoj utakmici, oklada na dosuđen penal i realiziran, uz koeficijent 3.4 djeluje primamljivo, a ni isključenja nisu nemoguća. Za one koji pak traže još veću kvotu, klađenje na poluvrijeme/kraj 1/X i 2/X, odnosno da će netko voditi na poluvremenu, a 90 minuta završiti izjednačeno, donosi primamljive kvote iznad 10, koje bi se u ovakvom okršaju vrlo lako mogle obistiniti…

Midtjylland - Celtic Koeficijenti

22bet

1.55

Celtic X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.90

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top