Manchester United vs. Burnley – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
D W D W W
  • Old Trafford
  • Početak: 30. prosinac 21:15
Forma:
D L D D D
Manchester U.
Oba daju gol: Ne1.77
Burnley
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Bliži se kraj kalendarske godine, a dok mnoge europske lige miruju engleski Premiership igra se iz dana u dan. Ovog četvrtka izdvajamo važan dvoboj Manchester Uniteda i Burnleyja, u kojem i jedni i drugi očajnički traže bodove.

Trener Ralf Rangnick dobro je startao nakon što je preuzeo klupu kluba iz Manchestera, no remi u gostima kod slabašnog Newcastlea u ponedjeljak bio je korak unazad u borbi za četvrto mjesto, koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Manchester United ima mnogo problema u igri, jer obrana je ranjiva, a napad često ne igra na očekivanom nivou. A Cristiano Ronaldo zabio je dosad neke važne golove u Ligi prvaka, no u Premiershipu zasad ne radi toliku razliku na travnjaku, što se pokazuje problematičnim.

Slavni Portugalac unatoč tome je neizostavan dio udarne momčadi i imat će priliku pokazati se ovaj put protiv protivnika s dna ljestvice Premiershipa, u utakmici u kojoj domaćin mora pobijediti. Edinson Cavani, koji je donio bod u prethodnom kolu također se nada minutaži, po mogućnosti od prve minute.

Rangnick može ozbiljno računati i na Brunu Fernandesa koji diže formu, kao i na Masona Greenwooda te Luka Shawa koji ove sezone igraju na visokom nivou, no ostatak momčadi morat će također dati svoj doprinos, inače će ponovo biti problema.

A Burnley dolazi u Manchester nakon što je veći dio prosinca morao odgađati svoje utakmice zbog problema s koronavirusom. No, situacija u momčadi trenutno je dobra pa navijači očekuju bijeg s dna ljestvice, u tjednima koji dolaze.

Trener Sean Dyche nema na raspolaganju neke vrhunske zvijezde. Možemo izdvojiti Novozelanđanina Chrisa Wooda u napadu, koji je zabio tri gola ove sezone, kao i Bjelokošćanina Gnaly Corneta, strijelca 5 pogodaka u Premiershipu.

Burnley se već godinama uzda u svoj čvrsti i organizirani nogomet, a može se pohvaliti i da nije izgubio na gostovanju kod Chelseaja početkom studenog. No, u prosincu nije zabio još niti jedan gol, u tri odigrane utakmice. Nakon dva tjedna odgoda zbog bolesti, mora se trgnuti i pokazati na travnjaku.

No, neće to biti lako na Old Traffordu, gdje domaćin ipak slovi za izrazitog favorita i vjeruje se da je ipak puno bliži osvajanju tri boda, protiv momčadi koja povremeno zna iznenaditi, ali svejedno spada na samo dno ovosezonskog Premiershipa…

Prethodni dvoboji:
18.04.21 Manchester Utd.3:1Burnley PL
22.01.20 Burnley0:1Manchester Utd. PL
22.01.20 Manchester Utd.0:2Burnley PL
28.12.19 Burnley0:2Manchester Utd. PL
29.01.19 Manchester Utd.2:2Burnley PL

Izostanci i ozljede:

Manchester U.: Lindelof V. (bolest), Pogba P. (ozljeda bedra).

Burnley: Barnes A. (ozljeda mišića), Roberts C. (bolest).

Burnley ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Burnley dugo nije igrao kompetitivnu utakmicu i ne zna za postignuti pogodak u posljednjih mjesec dana. Mi vjerujemo da će se problemi za ovaj mali klub nastaviti i na Old Traffordu.

Manchester United možda je zakazao u ponedjeljak, ali ovaj put ima priliku to ispraviti protiv slabašnog protivnika koji je u velikim problemima. Zato je naša prva preporuka oklada oba tima NE daju gol, uz koeficijent 1.77.

Vjerujemo da će “crveni vragovi” žestoko jurnuti od prve minute i pokušati riješiti pitanje pobjednika što prije. Zbog toga je naša druga preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 1.89, što znači da domaćin mora povesti u prvih 45 minuta i zatim zadržati prednost do samog kraja.

Što se ostalog tiče, da Burnley ponovo neće zabiti koeficijent je 1.95, a na pogodak Cristiana Ronalda u ovom dvoboju dobit ćete 1.66.

Ako se pak želite kladiti na čistu pobjedu Manchester Uniteda, morate znati da je koeficijent na samom početku utakmice prilično nizak. No, uz klađenje uživo moguće je dočekati da poraste i postane primamljiv. A kladiti se možete i tko će sljedeći zabiti gol te koliko će ih ukupno pasti, na temelju onog što vidite na travnjaku…

Manchester U. - Burnley Koeficijenti

22bet

1.77

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.89

Poluvrijeme/kraj 1/1

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top