Leicester – Manchester City – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W L W W W
  • King Power Stadium
  • Početak: 11. rujan 16:00
Forma:
W W L L W
Leicester
Više od 2.5 gola1.70
Manchester C.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon reprezentativne stanke od dva tjedna, Premiership se vraća s još jednom vrlo zanimljivom utakmicom ove subote, na King Power stadionu u Leicesteru. Domaćin na svom stadionu dočekuje Manchester City i traži još jednu senzacionalnu pobjedu, kojom bi potvrdio svoj status “ubojice” favorita u engleskom nogometnom prvenstvu.

Svima je poznato da je Leicester City autor čuda iz 2016. godine, kada je potpuno neočekivano pod Claudijom Ranierijem osvojio Premiership. No, klub odlično igra i otkad ga je preuzeo Brendan Rodgers, što je potvrdio u svibnju osvajanjem FA Cupa.

Leicester i Manchester City već su se susreli ovog ljeta u Community Shieldu i “lisice” su ostvarile novu impresivnu pobjedu, vrijednu novog trofeja. Sada će isto pokušati ostvariti i u engleskom prvenstvu, no sigurno da nas čeka jedna sasvim drukčija utakmica.

Rodgers će svoje nade kao i uvijek polagati u legendarnog Jamieja Vardyja u napadu, dok prijetnju predstavljaju još i James Maddison, kao i Kelechi Iheanacho. U klub su ovog ljeta stigla i neka pojačanja, poput Boubakary Soumaréa iz Lillea te Jannika Vestergaarda iz Southamptona pa će biti zanimljivo vidjeli u kojoj će ih mjeri koristiti trener u ovom derbiju. Danac je ozlijeđen i teško da će igrati.

A o Manchester Cityju se sve zna. Riječ je o jednom od najbogatijih klubova na svijetu koji je ponovo pokazao svoju moć na nogometnom tržištu, dovođenjem za više do stotinu milijuna eura Jacka Grealisha iz Aston Ville.

U svojim redovima Pep Guardiola ima još čitav niz sjajnih nogometaša, no falit će mu Kevin de Bruyne i Phil Foden koji su i dalje ozlijeđeni. Trebali bi to nadoknaditi Raheem Sterling, Bernardo Silva i Ferran Torres, a španjolski stručnjak ima najširu klupu u Engleskoj i zasigurno će pronaći prava rješenja za ovu utakmicu.

No, Leicester predstavlja enigmu za Guardiolu, jer je od njega gubio već nekoliko puta, uključujući i spomenutu utakmicu ovog ljeta pa je Katalonac zadnjih dana sigurno mnogo vremena proveo razmišljajući o taktici za ovaj okršaj.

U svakom slučaju, očekujemo atraktivan nogomet na King Power stadionu, u kojem će obje momčadi imati svojih dominantnih perioda igre, a mreže ne bi smjele ostati netaknute, kroz 90 minuta utakmice…

Prethodni dvoboji:
07.08.21 Leicester1:0Manchester City CS
03.04.21 Leicester0:2Manchester City PL
27.09.20 Manchester City2:5Leicester PL
22.02.20 Leicester0:1Manchester City PL
21.12.19 Manchester City3:1Leicester PL

Izostanci i ozljede:

Leicester: Evans J. (ozljeda stopala), Fofana W. (slomljena noga), Justin J. (ozljeda koljena), Mendy N. (ozljeda prepona), Perez A. (crveni karton), Vestergaard J. (ozljeda koljena).

Manchester City: Delap L. (ozljeda mišića), Steffen Z. (bolest).

Manchester City prvak Premiershipa

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kako to obično biva s Manchester Cityjem, online kladionice proglasile su ga ove subote apsolutnim favoritom, kao da gostuje kod momčadi iz Championshipa, a ne protiv nekog tko se konstantno bori s bogatim klubovima za plasman u Ligu prvaka.

Iako se slažemo da su “građani” u ulozi favorita u ovom susretu, mi preporučujemo izbjeći klađenje na pobjednika i poraženog, jer postoje i bolje opcije za igru. To je prije svega oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.70, što su napadači ovih momčadi itekako sposobni pretvoriti u realnost.

Također, vjerujemo da Leicester ima svoje adute uz koje može barem pružiti dostojan otpor moćnom protivniku i nešto konkretno napraviti na travnjaku. Zato je naš drugi izbor oklada oba tima daju gol, uz kvotu 1.83.

Izdvojit ćemo još tri primamljive oklade koje će možda htjeti odigrati igrači u lovu na malo veće koeficijente. Prva je gol Jamieja Vardyja, uz kvotu 3.60, dok za dosuđeni kazneni udarac možete uloviti 2.45.

Za kraj, tu je i kombinacijska oklada na trijumf ManCityja uz više od 3.5 gola, za što možete uloviti kvotu čak 3.94, a itekako postoje izgledi da se ostvari i puno je bolja opcija od igre na čistu pobjedu…

Leicester - Manchester City Koeficijenti

22bet

1.70

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.83

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top