Lazio vs. Napoli – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
D D L W L
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 27. veljača 20:45
Forma:
L D D D W
Lazio
Više od 2.5 gola1.94
Napoli
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Talijansko nogometno prvenstvo neočekivano se zakompliciralo uoči odlučujućeg dijela sezone, a derbi u Rimu ove nedjelje, između Lazija i Napolija izuzetno je važan za rasplet Serie A.

Domaći Lazio možda više nije kandidat za osvajanje naslova, no definitivno se bori za pozicije koje vode u Europu sljedeće sezone i želi pred svojim navijačima pokazati da pod vodstvom Maurizija Sarrija može pobjeđivati najbolje u Italiji.

Rimski klub već neko vrijeme poznat je po velikom broju golova na svojim utakmicama, a u golijadama češće pobjeđuje nego što gubi, no svejedno prosipa previše bodova da bi se mogao boriti za “scudetto”. Ispadanje pak iz Europske lige u dvoboju protiv Porta potvrđuje da će ovo biti još jedna sezona bez trofeja i sada Laziju samo ostaje popraviti dojam tijekom proljeća.

A dobar dojam definitivno ostavlja Ciro Immobile, već niz godina jedan od najefikasnijih napadača u Europi, koji ove sezone nastavlja u svom stilu, s 19 postignutih golova u 21 nastupu u talijanskom prvenstvu.

Lazio u svojim redovima ima i Pedra koji se dobro uklopio, a tu je i Brazilac Felipe Anderson, opasan prema naprijed. U momčadi je i Sergej Milinković-Savić, cijenjeni srpski veznjak pa ne čudi što rimska momčad mnogo zabija. Međutim, nikako da popravi igra prema nazad, što je problem s kojim se iskusni Pepe Reina među vratnicama teško nosi.

S druge strane, Napoli nije mogao bolje otvoriti sezonu, jer u prvih 11 utakmica momčad Luciana Spallettija upisala je 10 pobjeda i 1 remi, da bi zatim ipak potonula i kroz prosinac i siječanj pala na treće mjesto na ljestvici.

Međutim, posrtaji Intera i Milana vratili su momčad s juga Italije u igru za titulu, koja se sada izjednačila s “nerazzurrima” po broju osvojenih bodova i eventualnom pobjedom u Rimu opet bi bila u odličnoj poziciji.

Bilo bi sjajno za Napoli kada bi u posljednjoj sezoni legendarnog kapetana Lorenza Insignea ostvario ono što mu je zadnji put uspjelo u eri Diega Maradone, no za to će biti potrebno još mnogo pobjeda, uključujući i ovu na stadionu Olimpico.

Uoči derbija Insigne ima problema s mišićem pa je njegov nastup upitan, a nespreman je i Hirving Lozano, ali Spalletti ima na raspolaganju različita rješenja, poput Victora Osimhena i Driesa Mertensa, koji uvijek mogu matirati protivnika pa možemo reći da je pitanje pobjednika apsolutno otvoreno, u utakmici koja nas sigurno neće razočarati…

Prethodni dvoboji:
28.11.21 Napoli4:0Lazio SA
22.04.21 Napoli5:2Lazio SA
20.12.20 Lazio2:0Napoli SA
01.08.20 Napoli3:1Lazio SA
21.01.20 Napoli1:0Lazio COP

Izostanci i ozljede:

Lazio: Lazzari M. (ozljeda bedra).

Napoli: Anguissa A. Z. (ozljeda mišića), Lobotka S. (ozljeda mišića), Lozano H. (ozljeda ramena), Malcuit K. (ozljeda lista), Tuanzebe A. (ozljeda mišića).

Lazio zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako se u talijanskim derbijima zna igrati čvrsto i izrazito taktički, momčadi Lazija i Napolija u međusobnom dvoboju spremne su nam prirediti sasvim drukčiji spektakl.

U njihovim prethodnim dvobojima palo je pregršt golova, 10 u posljednja dva, a mi vjerujemo da će se taj trend nastaviti pa je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.94 kojeg odnosi 20bet.

Također djeluje obećavajuća oklada na oba tima daju gol, uz kvotu 1.70 kladionice Bet365, a tu su i dvije zanimljive opcije na Lazio. Naime, Rimljani će itekako težiti revanšu za poraz 0:4 u Napulju, a da će zabiti više od 1.5 gol koeficijent je čak 2.54 u Raboni, dok ćete uloviti oko 2.90 na trijumf domaćina.

Na gol Cire Immobilea možete dobiti koeficijent 2.40, isto koliko i na Driesa Mertensa i Victora Osimhena, dok je na Sergeja Milinković-Savića čak 4.00.

Dodajmo tome i koeficijent 2.70 na dosuđen penal, što možemo zamisliti u ovoj utakmici, kao i crveni karton na koji možete naći kvotu oko 4.00.

Za kraj, spomenimo i okladu da će gol pasti u oba poluvremena, uz koeficijent 1.75, što također djeluje kao itekako realan scenarij u dvoboju protivnika s iznimnom kvalitetom u ofenzivi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top