Milan vs. Inter – Tipovi za klađenje i najava talijanskog Kupa

Forma:
D D W W W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 01. ožujak 21:00
Forma:
D L L D W
Milan
Manje od 2.5 gola2.03
Inter
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Talijanski nogomet donosi nam još jednu poslasticu ovog utorka. U polufinalu Coppa Italije na gradskom stadionu igraju Inter i Milan, a jedna od dvije slavne momčadi naći će se na korak do trofeja, nakon dvije međusobne utakmice na istom travnjaku.

Zanimljivo, radi se o prvom dvoboju polufinala, a uzvrat se igra tek 20. travnja, što je gotovo dva mjeseca razmaka pa ćemo morati zaista dugo čekati na konačno rješenje u ovom milanskom okršaju.

Milan utakmicu definitivno očekuje u nešto boljem raspoloženju, pod vodstvom Stefana Piolija koji je uspio preporoditi uspavanog europskog diva i vratiti ga u sam vrh talijanske Serie A.

Momčad u kojoj je i dalje najuglednija zvijezda veteran Zlatan Ibrahimović ozbiljan je kandidat za osvajanje “scudetta”, a svakako ima izgleda otići do kraja i u talijanskom Kupu, ako uspije izbaciti aktualnog prvaka Italije.

Pioli će se prije svega uzdati u svog portugalskog ofenzivca. Rafael Leão igra fantastično ove sezone i vuče crveno-crne prema naprijed u Italiji, a uz Zlatana u napadu je još jedan iskusan centarfor, Olivier Giroud koji se odlično uklopio u momčad.

Hrvatski krilni napadač Ante Rebić još jedno je korisno rješenje prema naprijed za Milan, a u veznoj liniji je sveprisutni Bjelokošćanin Franck Kessié, koji se prometnuo u jednog od lidera momčadi.

Milan šest utakmica u nizu ne zna za poraz, no posljednje dvije je remizirao protiv protivnika iz donjeg doma ljestvice, Salernitane i Udinesea pa je upitno je li momčad u dobroj formi uoči ove utakmice.

S druge strane, nema upitnika oko forme momčadi Intera, koja je trenutno vrlo loša. Ekipa Simonea Inzaghija briljirala je kroz prosinac i na početku siječnju, a onda neobjašnjivo potonula i trenutno je u seriji od četiri uzastopne utakmice bez pobjede, od toga tri u Seriji A.

Inter je odjednom doveo obranu titule u pitanje i vratio svojim posrtajima Juventus u igru za osvajanje naslova, a ne može se nikako otarasiti ni Napolija, kao ni Milana koji mu stoji na putu i u Coppa Italiji.

Napadački dvojac kojeg čine Lautaro Martinez i Edin Džeko trenutno ne radi razliku na terenu, a malo je popustio i naš Ivan Perišić, koji je ne tako davno bio najbolji pojedinac u ekipi.

Zbog toga će ovaj dvoboj na stadionu Giuseppe Meazza biti utakmica istine za ambicije plavo-crnih ove sezone, no ne zaboravimo da je to tek prvi od dva međusobna planirana susreta, u kojem teško da može pasti odluka o konačnom pobjedniku…

Prethodni dvoboji:
05.02.22 Inter1:2Milan SA
07.11.21 Milan1:1Inter SA
21.02.21 Milan0:3Inter SA
26.01.21 Inter2:1Milan COP
17.10.20 Inter1:2Milan SA

Izostanci i ozljede:

Milan: Kjaer S. (ozljeda koljena), Tonali S. (žuti kartoni).

Inter: Correa J. (ozljeda mišića), Gosens R. (ozljeda mišića).

Inter zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Utakmice Intera i Milana uvijek su nabijene emocijama i svakako predstavljaju jedan od najboljih gradskih derbija koje danas možete gledati.

Međutim, mi vjerujemo da u ovom dvoboju napadačka kvaliteta neće prevladati niti na jednoj strani travnjaka, već će se igrati strateški, a odluka o pobjedniku će gotovo sigurno pasti za više od mjesec i pol, kada će se igrati uzvrat. Zato je naš prvi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz primamljivi koeficijent 2.03.

Treba naglasiti kako je Milan bio uspješniji od Intera u prethodna dva međusobna dvoboja ove sezone i zasad je neporažen, a i u nešto boljoj formi ulazi u ovu utakmicu. Online kladionice se s tim ne slažu i daju prednost gostima, zbog čega se oklada dvoznak 1X na Milan, uz kvotu 1.57 čini kao prilično dobar izbor u gradskom derbiju.

Od ostalog, izdvajamo okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.62, što smo često gledali u milanskim okršajima, a niti oklada na isključenje, uz kvotu 4.00 nije nerealna, kad znamo koliko je toga u igri u ovom čvrstom dvoboju.

Za kraj, spomenimo i oklade na strijelce. Da će zabiti Olivier Giroud koeficijent je 2.20, dok ćete dobiti 2.50 na Lautara Martineza. Od hrvatskih igrača, samo 2.75 ćete dobiti na Antu Rebića, a 3.75 na Ivana Perišića, dok je kvota 7.00 da će poentirati Marcelo Brozović

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top