Betis vs. Rayo Vallecano – Tipovi za klađenje i najava Kupa kralja

Forma:
L D W W W
  • Benito Villamarín
  • Početak: 03. ožujak 21:00
Forma:
L L L L L
Betis
Više od 2.5 gola1.82
Rayo V.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kup kralja ulazi u svoju završnicu, bez najvećih favorita za osvajanje titule. U igri više nema ni Reala ni Barcelone ni Atletica, što otvara put nekom iz drugog plana da ode dokraja. Imena finalista saznat ćemo ovog četvrtka, nakon obračuna Betisa i Rayo Vallecana u Sevilli, dan poslije dvoboja Valencije i Athletic Bilbaa.

Betis proživljava zaista odličnu sezonu u španjolskoj La Ligi i još uvijek se drži na poziciji koja vodi u Ligu prvaka, ispred Barcelone i Atletica, što je iznad očekivanja trenera Manuela Pellegrinija.

A u španjolskom Kupu smiješi se klubu iz grada Seville trofej, jer ima prednost 2:1 uoči uzvrata protiv Raya, što znači da je Betis vrlo blizu plasmanu u finale, u kojem ima velike izglede osvojiti prestižni pehar.

Pellegrini na raspolaganju ima momčad koja je spoj mladih i iskusnih igrača. Još uvijek je tu legendarni Joaquin, no više nije u prvom planu, dok se Juanmi prometnuo u najefikasnijeg pojedinca, s 12 postignutih golova u španjolskom prvenstvu.

Betis ima dva svima poznata veznjaka, Williama Carvalha i Andresa Guardada, koji vuku konce, a tu je i Sergio Canales, posebno opasan prema naprijed. Willian José još je jedan kvalitetni ofenzivac koji se nazabijao ove sezone, a odličan je i Borja Iglesias pa Andalužani definitivno imaju oružja s kojima uvijek mogu postići gol. Problem ostaje obrana, jer puno prima i ostavlja dva iskusna golmana, Raula Brava i Ruija Silvu na previše iskušenja.

A Rayo Vallecano bio je apsolutni hit na početku sezone i držao se pri samom vrhu poretka, sa svojom superzvijezdom u napadu, Radamelom Falcaom.

Iskusni 36-godišnji Kolumbijac na odličan se način vratio u La Ligu, no onda je odjednom stao i prestao zabijati te čeka na pogodak još od studenog, zbog čega se trener Andoni Iraola morao okrenuti drugim rješenjima.

Trenutno za Rayo baš ništa ne funkcionira i ima pet poraza u nizu, no sve se to može brzo promijeniti, uz jednu veliku pobjedu kakva bi bila ova na stadionu Benito Villamarín. U nogometu smo svjedočili i mnogo većim preokretima, no sve upućuje da je Betis ipak jasan favorit za ukupni trijumf i tako će se postaviti na svom travnjaku…

Prethodni dvoboji:
09.02.22 Rayo Vallecano1:2Betis KK
09.01.22 Rayo Vallecano1:1Betis LL
24.10.21 Betis3:2Rayo Vallecano LL
23.01.20 Rayo Vallecano3:2Betis KK
31.03.19 Rayo Vallecano1:1Betis LL

Izostanci i ozljede:

Betis: Camarasa V. (ozljeda mišića), Fekir N. (ozljeda koljena), Lainez D. (ozljeda mišića), Miranda J. (ozljeda mišića), Montoya M. (ozljeda gležnja), Rodri (ozljeda mišića), Sabaly Y.(ozljeda).

Rayo Vallecano: Merquelanz M. (ozljeda mišića).

Betis zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je u igri plasman u finale Kupa kralja, a samim time je ulog ogroman za obje momčadi, vjerujemo da se neće igrati defenzivno u Sevilli, jer obje momčadi nisu tome sklone, a za goste ni nema vremena za kalkulacije.

Betis je ekipa koja puno zabija i prima, a Rayo je također bolji prema naprijed, nego prema natrag. Zbog toga je naš prvi izbor za ovu utakmicu oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.82 kojeg nudi kladionica 20bet.

Od ostalog, svakako pada u oči oklada da će oba tima dati gol, uz koeficijent 1.75, što se dogodilo u prethodnih pet međusobnih ogleda.

Da će Radamel Falcao prekinuti svoju sušu baš u ovoj utakmici kvota je 3.20, dok ćete na pogodak Juanmija uloviti 2.60, koji je i najizgledniji strijelac na stadionu Benito Villamarín.

Za kraj, spomenimo i koeficijent čak 6.25 da će se u Sevilli igrati produžetak, što bi se dogodilo kad bi Rayo pobijedio u regularnom vremenu. Treba reći da smo vidjeli i puno luđih scenarija u nogometu pa nas uopće ne bi iznenadilo da utakmica uđe u dodatno vrijeme ili čak bude odlučena izvođenjem kaznenih udaraca…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top