Juventus vs. Milan – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
L D W W W
  • Allianz Stadium
  • Početak: 28. svibanj 20:45
Forma:
W L L L W
DOMAĆIN 2.35
Remi 3.42
GOST 3.10
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ulazimo u samu završnicu talijanske Serie A, u kojoj se još uvijek vodi žestoka borba za mjesta u Ligi prvaka, s dvobojem Juventusa i Milana koji će imati veliku važnost ove nedjelje.

Domaća momčad predvođena trenerom Massimilianom Allegrijem doživjela je šok ovaj tjedan kada joj je oduzeto 10 bodova, zbog čega je pala s drugog na sedmo mjesto ljestvice. To znači da joj je nužna pobjeda u ovom derbiju, kako bi imala ikakve izglede probiti se do elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Po igračkoj kvaliteti Juventus bi to i trebao ostvariti. No, Federico Chiesa još uvijek je izvan forme nakon oporavka od ozljede koljena, a Dušan Vlahović ne zabija dovoljno često u odnosu na očekivanja navijača.

Nije u šampionskoj formi niti Angel di Maria, no torinski klub svejedno ima moćan sastav s odličnom veznom linijom, u kojoj operira mladi Manuel Locatelli, kao i vrlo korisni Adrien Rabiot.

Bekovi Juventusa Alex Sandro i Danilo spadaju među najbolje na svijetu, a pouzdan među vratnicama pokazuje se ove sezone Wojciech Szczesny, zaslužan za mnoge pobjede svoje momčadi tijekom proljeća.

S druge strane, Milan je pod vodstvom Stefana Piolija nanizao nekoliko poraza i činilo se da se oprostio od Lige prvaka. No, poklon zbog Juventusovih financijskih malverzacija vratio ga je na četvrtu poziciju.

Ozljede Ismaela Bennacera i Zlatana Ibrahimovića kvare Piolijeve planove uoči dolaska u Torino, a nije potpuno spreman niti naš Ante Rebić.

Ipak, za goste je najvažnije da se napokon oporavio Rafael Leao, daleko najbolji igrač milanske družine, dok će mu u napadu po običaju društvo praviti Olivier Giroud, uvijek spreman iskoristiti nepažnju protivničke obrane.

Milan također ima mladu poletnu veznu liniju sa Sandrom Tonalijem i Brahimom Diazom u glavnoj ulozi, kao i kvalitetnog golmana Mikea Maignana među vratnicama. No, stoperi bi mogli igrati i bolje, što su potvrdile i dvije utakmice polufinala Lige prvaka protiv Intera.

U svakom slučaju, na stadionu Allianz očekuje nas vrlo zanimljiva utakmica, u kojoj domaćinu očajnički treba pobjeda…

Prethodni dvoboji:
08.10.22 Milan2:0Juventus SA
23.01.22 Milan0:0Juventus SA
19.09.21 Juventus1:1Milan SA
09.05.21 Juventus0:3Milan SA
06.01.21 Milan1:3Juventus SA

Izostanci i ozljede:

Juventus: Bonucci L. (ozljeda mišića), De Sciglio M. (ozljeda koljena), Fagioli N. (ozljeda ključne kosti), Ihattaren M. (ozljeda mišića), Kaio Jorge (ozljeda koljena), Pogba P. (ozljeda mišića).

Milan: Bennacer I. (ozljeda koljena), Ibrahimović Z. (ozljeda lista), Origi D. (ozljeda mišića), Rebić A.(ozljeda zgloba), Vranckx A. (ozljeda mišića).

Juventus zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Za ovaj talijanski derbi hrvatske kladionice daju tek laganu prednost Juventusu, s obzirom na nedavni poraz od Empolija i turbulentnu sezonu koja će završiti bez ijednog osvojenog trofeja.

No, u ovom trenutku forma je ipak na strani torinskog kluba, kao i igračka kvaliteta, a da o motivaciji za ovu utakmicu ne govorimo. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Juventusa, uz koeficijent 2.35 kojeg nudi kladionica 20bet.

Zanimljivu okladu pronaći ćete i u kladionici 22bet, gdje se možete kladiti da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 2.13, što je scenarij koji lako možemo zamisliti u ovom susretu.

Ako pak želite sigurniju varijantu od čiste jedinice na Piolijevu momčad, na raspolaganju vam je i kombinacijska oklada 1X na Juventus uz manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti tečaj 2.32.

Kladiti se možete i da gol NEĆE pasti u oba poluvremena, uz kvotu 1.90, što mi se lako moglo pretvoriti u realnost, a vrlo zanimljivo djeluje i kvota 1.87 da će imati Juventus više kornera od Milana u ovoj utakmici.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 nudi 3.00 na gol Dušana Vlahovića, dok ćete dobiti 4.00 ako odigrate da će poentirati Federico Chiesa. S druge strane, kvota je 4.00 da će zabiti Rafael Leao, a 3.50 na pogodak Oliviera Girouda.

Za kraj, spomenimo okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.71, što je itekako moguće kad igraju Juventus i Milan, pogotovo kad se radi o utakmici koja odlučuje tko će sljedeće sezone dijeliti novac s europskim moćnicima u Ligi prvaka…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top