Juventus vs. Inter – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
W L W W W
  • Allianz Stadium
  • Početak: 03. travanj 20:45
Forma:
D D W W D
Juventus
Oba daju gol: Da1.81
Inter
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Tjedan dana nakon fijaska Italije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, nastavlja se Serie A derbijem u nedjelju između Juventusa i Intera, koji spada među ključne utakmice u završnici sezone.

Juventus se davno oprostio od titule prvaka, no trenutno je u dobroj seriji i ne zna za poraz od studenog pa se približio ponovo vodećima, a trener Massimiliano Allegri nada se da bi trijumfom u velikom derbiju mogao preskočiti Inter i potpuno zakomplicirati situaciju na vrhu ljestvice.

Crno-bijeli imaju problema s ozljedama, jer Federico Chiesa zbog ozljede koljena neće više igrati ove godine, dok se teško ozlijedio i Winston McKennie, a trenutno je izvan stroja i Denis Zakaria.

Međutim, momčad se tijekom zime pojačala Dušanom Vlahovićem koji briljira ove sezone i trenutno je vodeći strijelac talijanskog prvenstva s 21 postignutim golom, a svojim potezima za novi klub već je pokazao da može napraviti razliku na travnjaku.

Allegri na raspolaganju ima i Alvara Moratu, koji je popravio svoju učinkovitost posljednjih mjeseci i sve je opasniji, a tu je i Paulo Dybala, vječni argentinski talent koji nikako da se transformira u jednog od lidera torinskog kluba.

Juventus napokon ima u sastavu i svoj slavni obrambeni dvojac, Leonarda Bonuccija i Giorgija Chiellinija, no pitanje je jesu li i dalje u dovoljno dobroj formi za ovako zahtjevnu utakmicu pa bi se trener mogao odlučiti i za Matthijsa de Ligta na poziciji stopera.

A Interu je reprezentativna pauza itekako dobro došla, jer momčad Simonea Inzaghija potpuno se urušila prethodnih tjedana i tako prokockala odličnu poziciju s kojom je ušla u novu kalendarsku godinu.

Sada Inter kaska za Milanom i Napolijem pa si čak ne smije niti priuštiti remi u ovoj utakmici, ako želi zadržati priključak s gradskim rivalom i obraniti naslov prvaka.

Inzaghi u ovoj utakmici neće moći računati na bolesnog Lautara Martineza, ali tu je i uvijek Ivan Perišić, koji se nije previše potrošio tijekom reprezentativnog izleta u Katar, dok će za golove svakako biti zadužen i Edin Džeko.

Inter vjeruje da trenutno ima bolju momčad od Juventusa, posebno u veznoj liniji koju predvode Hakan Çalhanoğlu i Nicollo Barella, dok je nastup Marcela Brozovića upitan zbog ozljede. Ofenzivni bekovi, Denzel Dumfries i Robin Gosens također bi mogli napraviti razliku, u utakmici u kojoj će odlučivati nijanse.

U svakom slučaju, čeka nas na Allianz stadionu žestoki talijanski derbi, dvije momčadi s najviše skupocjenih nogometaša. I jedni i drugi moraju ići na pobjedu pa ćemo zasigurno imati u čemu uživati u nedjelju…

Prethodni dvoboji:
12.01.22 Inter2:1Juventus SC
24.10.21 Inter1:1Juventus SA
15.05.21 Juventus3:2Inter SA
09.02.21 Juventus0:0Inter COP
02.02.21 Inter1:2Juventus COP

Izostanci i ozljede:

Juventus: Chiesa F. (ozljeda koljena), Kaio Jorge (ozljeda koljena), McKennie W. (slomljen gležanj), Zakaria D. (ozljeda prepona).

Inter: Martinez L. (bolest), Vecino M. (bolest), de Vrij S. (ozljeda mišića).

Juventus zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Talijanski derbiji znaju se pretvoriti u tvrde taktičke utakmice, posebno kada u njima igra Juventus, ali vjerujemo da to ovaj put neće biti slučaj.

Naime, niti jednima niti drugima se ne isplati igrati na remi pa bi rezultat 0:0 bio veliki poraz za obje momčadi. Juventus i Inter u ovom će dvoboju definitivno ići na pobjedu, s iznimnom kvalitetom u napadu na obje strane, zbog čega je naša glavna preporuka za ovaj derbi oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.81 kojeg nudi 22bet.

Po istoj logici, smatramo da će za pobjedu u ovom susretu biti potrebna barem dva postignuta gola, zbog čega se čini primamljivim i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 2.00.

Od ostalog, svakako treba izdvojiti dosuđeni penal uz koeficijent 2.33, dok ćete za crveni karton dobiti 3.50, što su dvije situacije koje se često događaju u talijanskim derbijima.

Za kraj, spomenimo i strijelce, jer dobit ćete 2.50 na gol Dušana Vlahovića, a čak 5.50 ako zabije prvi pogodak na utakmici. Na Edina Džeku kvota je 2.62, dok ćete uzeti čak 5.00 na gol Ivana Perišića, a on je igrač koji voli velike derbije i mogao bi zablistati u Torinu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top