Francuska vs. Grčka – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava kvalifikacija za Euro

Forma:
W W W D W
  • Stade de France
  • Početak: 19. lipanj 20:45
Forma:
W D W D L
Francuska
Prvo poluvrijeme: X2.61
Grčka
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prije nego što odu na godišnji odmor, nogometaši Francuske još moraju odraditi domaću utakmicu u Parizu protiv Grčke, na rasporedu u kvalifikacijama za Euro 2024. ovog ponedjeljka.

Francuska pod izbornikom Didierom Deschampsom niže velike uspjehe na svjetskoj sceni, no za dlaku joj je izmaknula druga titula prvaka svijeta u Kataru. Sada ova družina kreće po titulu na Europskom prvenstvu, na koju čeka još tamo od 2000. godine, kada je posljednji put na tronu Starog kontinenta.

Deschamps na raspolaganju ima pregršt zvijezda, od kojih se posebno ističe Kylian Mbappé, mladi napadač koji je preuzeo kapetansku vrpcu ove selekcije. Pitanje je samo koliko je fokusiran na nogomet u ovom trenutku, jer opet su krenule glasine o njegovom napuštanju PSG-a i prelasku u redove Real Madrida.

Francuzi imaju još niz sjajnih igrača u ofenzivi, uključujući Randala Kolo Muanija koji im je mogao donijeti svjetsku titulu protiv Argentine, no nije uspio zabiti u posljednjim sekundama produžetka u finalu.

Olivier Giroud također je na raspolaganju izborniku, a tu su još Ousmane Dembélé i Kingsley Coman pa Deschamps zaista ima širok izbor ofenzivaca i koga god stavi u igru može očekivati vrhunski odgovor na travnjaku.

Spomenimo još Thea Hernandeza kao trenutno jednog od najboljih svjetskih bekova, kao i mladog Aureliena Tchouaménija u sredini terena pa postaje jasno da je Francuska favorit protiv gotovo svake reprezentacije u Europi.

S druge strane, Grčka se još s ponosom sjeća titule na Euru 2004. godine pod Ottom Rehhagelom, a sada vođena Gustavom Poyetom želi povratak na veliku scenu, u grupi u kojoj će morati ostaviti Nizozemsku ili Francusku bez odlaska na europsku nogometnu smotru.

Grci su dobro otvorili skupinu s dvije pobjede, a eventualni uspjeh u Parizu lansirao bi ih prema željenom cilju. No, to neće biti lako ostvariti, čak i uz talentirane pojedince kao što su Konstantinos Tsimikas iz Liverpoola te Vangelis Pavlidis iz AZ Alkmaara.

No, Grčka je čvrstom obranom i vještim kontrama već bezbroj puta šokirala velike europske nogometne reprezentacije, čemu se nada i na Parc de Franceu ovog ponedjeljka, protiv iznimno kvalitetne Deschampsove družine…

Prethodni dvoboji:
15.11.06 Francuska1:0Grčka PRI
25.06.04 Francuska0:1Grčka EP
03.12.58 Grčka1:1Francuska EPK
01.10.58 Francuska7:1Grčka EPK

Izostanci i ozljede:

Francuska: Lucas Hernandez (ozljeda koljena).

Grčka: Fotis Ioannidis (ozljeda zdjelice).

Grčka ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Zahvaljujući posljednjim pozitivnim rezultatima, online kladionice pokazuju određeni respekt prema Grčkoj u ovoj utakmici, no i dalje se ne isplati igrati čistu jedinicu na Francusku.

Vjerujemo da će se Grci čvrsto postaviti ovog ponedjeljka, dok Francuzi nisu maksimalno motivirani pregaziti svog suparnika. To bi posebno moglo doći do izražaja u prvih 45 minuta, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz primamljivu kvotu 2.61 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, a to je oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što ćete dobiti kvotu 2.05, sasvim izglednu da bi se mogla pretvoriti u realnost.

Za one pak koji favoriziraju domaćina, tu je oklada hendikep -1.5 na Francusku, uz kvotu 1.90, što postaje dobitno ako Deschampsova reprezentacija pobijedi s dva ili više razlike. Zanimljivo je i ono što nudi Rabona, a to je oklada da Grčka ne zabija gol u Parizu, uz tečaj 1.75.

Na raspolaganju imate i ponešto kombinacijskih oklada, od kojih se posebno ističe oklada na pobjedu Francuske uz manje od 3.5 gola na susretu, na što možete zgrabiti obećavajući koeficijent 1.98.

Neki hrvatski kladitelji sigurno će se odlučiti i kladiti na kornere, jer koeficijent je čak 2.58 da će sudac pokazati više od 3.5 kartona na utakmici, što u dvoboju u kojem igra čvrsta Grčka itekako možemo zamisliti.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.65, što je jedan od scenarija koji bi se mogao odigrati u ovoj utakmici, u kojoj se očekuje da obrane naprave pokoju pogrešku tijekom 90 minuta, od kojih bi posebno opasna mogla biti ona koja se dogodi u kaznenom prostoru…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top