Engleska vs. Italija – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava kvalifikacija za Euro

Forma:
W W D W W
  • Wembley Stadium
  • Početak: 17. listopad 20:45
Forma:
W W D W L
Engleska
Dvoznak: 2X2.29
Italija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Najjača utakmica ovog tjedna u kvalifikacijama za Euro definitivno je ona koja će se odigrati na Londonu, s Engleskom i Italijom u glavnoj ulozi.

Domaća reprezentacija pod Garethom Southgateom odrađuje besprijekoran posao u grupi C i potreban joj je još praktički tek jedan trijumf, kako bi otišla na Europsko prvenstvo. A protiv Italije je trijumfirala u prvom dvoboju u gostima i sada želi još jednom ostati neporažena.

U redovima Engleza svakako treba izdvojiti Harryja Kanea koji nastavlja trpati golove iz tjedna u tjedan i nakon prelaska u Bayern. Engleski kapetan igrat će važnu ulogu i u ovom europskom derbiju, željan revanša za bolni poraz u finalu prethodnog Eura.

Jude Bellingham još je jedan moćan nogometaš od kojeg se očekuje da gura Englesku prema najvišim dometima pa će zasigurno sudjelovati i u ovoj utakmici. U ofenzivi Southgate još ima Bukaya Saku, doduše posljednjih tjedana ne potpuno spremnog za igranje svih 90 minuta.

Declan Rice još jedan je igrač Arsenala na kojeg se oslanja i Engleska, a tu su još Jack Grealish i Phil Foden iz Manchester Cityja, kao ofenzivci koji uvijek mogu napraviti razliku, ako im izbornik uopće da priliku da se pokažu na terenu.

Jedina slabost ove reprezentacije njezina je obrana, jer još uvijek u njoj igra Harry Maguire, a John Stones tjednima nije nastupao zbog ozljede pa ostaje pitanje može li biti na potrebnom nivou u ovoj utakmici.

A Talijani se pod novim izbornikom Lucianom Spallettijem pokušavaju vratiti gdje im je mjesto, u europski vrh. Iako su prošle samo dvije godine otkad je ova reprezentacija osvojila Euro, čini se kao da je Italija drastično potonula u posljednje vrijeme, o čemu svjedoči i ostanak bez plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Nije bilo bajno ni u Ligi nacija, a talijanska reprezentacija visi i u ovim kvalifikacijama pa Spallettiju definitivno treba pozitivan rezultat u Londonu. U tome bi trebao pomoći Domenico Berardi, napadač Sassuola koji je u odličnoj formi, a tu je i daroviti Giacomo Raspadori koji polako igra sve važniju ulogu u redovima “Azzurra”.

Vezna linija Talijana s Nicolom Barellom i Manuelom Locatellijem također ima potencijala, a vrijedi još izdvojiti Ricarda Orsolinija i Gianlucu Scamaccu kao igrače koji bi mogli nešto napraviti u ofenzivi, na teškom gostovanju na Wembleyju na kojem će Italija morati odigrati svoju najbolju utakmicu u ovim kvalifikacijama…

Prethodni dvoboji:
23.03.23 Italija1:2Engleska EPK
23.09.22 Italija1:0Engleska ULN
11.06.22 Engleska0:0Italija ULN
11.07.21 Italija*1:1Engleska EP
27.03.18 Engleska1:1Italija PRI

Izostanci i ozljede:

Engleska: Chilwell B. (ozljeda bedra), Eze E. (ozljeda mišića), Mings T. (ozljeda koljena), Shaw L.(ozljeda mišića).

Italija: Buongiorno A. (ozljeda mišića), Gnonto W. (ozljeda gležnja).

Engleska zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je već postalo normalno u posljednje vrijeme, online kladionice ponudile su prilično nisku kvotu na pobjedu Engleske, unatoč tome što igra sa suparnikom koju ju je svladao na istom stadionu prije dvije godine u finalu Europskog prvenstva.

Mi vjerujemo da će se Englezi ipak malo opustiti u ovom dvoboju i dati Talijanima priliku da lakše dišu. Pod vodstvom Luciana Spallettija od gostujuće momčadi ipak se očekuje značajan iskorak, zbog čega je naša glavna preporuka oklada dvoznak X2 na Italiju, uz koeficijent 2.29 kojeg nudi kladionica 22bet.

Mogao bi ovo biti dvoboj u kojem će i jedni i drugi krenuti izuzetno čvrsto, a kasnije bi se utakmica trebala rasplamsati. Zato ima smisla odigrati da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz tečaj 2.16.

Zanimljivo djeluje i klađenje na kornere. Pa tako možete dobiti 1.75 ako odigrate na više od 9.5 kornera, što je scenarij koji možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Što se klađenja na strijelce tiče, kladionica bet365 će vam dati koeficijent 4.00 na gol Giacoma Raspadorija, dok je kvota 6.50 da će zabiti Domenico Berardi. S druge strane, dobit ćete 2.20 ako tipujete na Harryja Kanea, a 3.75 ako odigrate da će poentirati Jude Bellingham.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer pravi odnos snaga Engleske i Italije bit će još jasniji jednom kad započne akcija na Wembleyju. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti mogla bi uživo ići uz obećavajuće kvote pa imajte otvorenu omiljenu kladionicu i reagirajte čim uočite tečaj za koji vjerujete da sigurno prolazi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top