Dinamo vs. Rijeka – Tipovi za klađenje i najava Hrvatskog kupa

Forma:
W D D L W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 01. prosinac 18:30
Forma:
W L W W W
Dinamo
Manje od 2.5 gola2.25
Rijeka
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove sezone u Prvoj HNL Dinamo je naišao na žestok otpor Osijeka, Rijeke i Hajduka te zasad ne uspijeva povesti na ljestvici. No, aktualni prvak dojam ima priliku popraviti ove srijede u Hrvatskom kupu, gdje ga čeka nova derbi utakmica protiv Riječana.

Momčad Damira Krznara igra na tri kolosijeka. U Europi je osigurala proljeće, ali još ne zna u kojem natjecanju će nastaviti igrati. U domaćem prvenstvu je čeka okršaj s Hajdukom za vikend, dok u Kupu “modri” pokušavaju izboriti polufinale, nakon što su prošle sezone relativno lako stigla do titule.

Ali s Rijekom Dinamo već godinama ima problema i često je gubio upravo u Kupu, dok je u posljednja dva prvenstvena okršaja odigrao 3:3, s tim da je na Rujevici morao nadoknaditi zaostatak 3:0 iz prvog poluvremena da bi osvojio taj mršavi bod.

Možemo očekivati neizvjesan dvoboj i ovaj put, u kojem Krznar neće moći računati na svog prvog golmana Dominika Livakovića, no Duje Čop i Deni Jurić polako se oporavljaju od ozljeda i konkuriraju za nastup.

Ključan za domaćina mogao bi biti Mislav Oršić, koji je u prethodnoj fazi natjecanja zabio gol iz kornera, dok će gostima prijetiti Bruno Petkoivić i Komnen Andrić u ofenzivi, a Luka Ivanušec iz drugog plana.

Riječani su pak doživjeli šok prije deset dana, kada su u derbiju izgubili od Hajduka, iako su vodili 2:1 u samoj završnici. Time su propustili priliku preuzeti vrh ljestvice i sada moraju strpljivo čekati novu priliku.

Ekipa koju vodi Goran Tomić još je ljetos ispala iz Europe, a upravo u Kupu vidi priliku za osvajanje trofeja, no ždrijeb joj nije bio naklonjen. Ipak, pozitivni rezultati u posljednje vrijeme protiv Dinama bude optimizam pa gosti vjeruju da imaju izgleda proći dalje.

Rijeka u svojim redovima ima Josipa Drmića, najboljeg strijelca domaćeg nogometa s 13 postignutih golova u Prvoj HNL, dok su tu još dva Ganca, Issah Abass i Prince Ampem, koji su ove sezone igrali važnu ulogu u mnogim utakmicama na travnjaku.

Bivši Dinamov veznjak Domagoj Pavičić pokušat će još jednom dokazati “modrima” da je bila pogreška što su ga se riješili, a tu je i Robert Murić, još jedan koji ima nerazjašnjene račune s klubom iz Maksimira i imat će dodatan motiv pokazati se ove srijede.

U svakom slučaju, čeka nas žestoki dvoboj u kojem će nijanse odlučivati o pobjedniku na Maksimiru, a ako rezultat bude neriješen, odluka bi mogla pasti udarcima s bijele točke…

Prethodni dvoboji:
16.10.21 Rijeka3:3Dinamo HNL
01.08.21 Dinamo3:3Rijeka HNL
09.05.21 Rijeka1:5Dinamo HNL
07.03.21 Dinamo2:0Rijeka HNL
19.01.21 Dinamo0:2Rijeka HNL

Izostanci i ozljede:

Dinamo:: Livaković D. (ozljeda mišića), Arijan Ademi (ozljeda gležnja).

Rijeka: nema značajnih izostanaka.

Rijeka ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda su prethodne dvije utakmice Dinama i Rijeke bile golijade za pamćenje, ali Hrvatski kup sasvim je druga priča i sigurno se momčadi neće postaviti tako ofenzivno i neodgovorno u obrani.

Jedna pogreška može donijeti ispadanje u ovakvom dvoboju, jer će se protivnik zatim zatvoriti i čuvati prednost. Baš zbog tih argumenata naša je prva preporuka u ovom dvoboju oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, za što možete uloviti primamljivi koeficijent 2.25.

Po istoj filozofiji, vjerujemo da će se u ovom dvoboju igrati oprezno, pogotovo u prvih 45 minuta pa je naš drugi izbor oklada prvo poluvrijeme X, uz kvotu 2.15.

Od ostalog, nameće se i oklada oba tima NE daju gol, uz koeficijent 2.25, kao sasvim realna mogućnost u dvoboju u kojem se igra čvrsto, na prolaz dalje.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, koje će nam otkriti stvarno stanje na travnjaku u ovoj utakmice te ponudi neke sasvim nove opcije za dolazak do dobitka. Upravo pri live klađenju saznat ćemo u prvih 15 minuta utakmice tko je zapravo zreliji proći dalje i moći odigrati na konačnog pobjednika susreta…

Dinamo - Rijeka Koeficijenti

22bet

2.25

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.15

Prvo poluvrijeme X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top