Chelsea vs. Liverpool – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
D W W D D
  • Stamford Bridge
  • Početak: 02. siječanj 17:30
Forma:
L D D W W
DOMAĆIN 2.97
Remi 3.50
GOST 2.31
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Godina tek počinje, a u Premiershipu je na rasporedu jedna od najvažnijih utakmica. Naime, u Londonu će snage odmjeriti Chelsea i Liverpool, u dvoboju koji će nam dati odgovor tko je spremniji krenuti u lov na Manchester City, u ključnim mjesecima engleskog prvenstva.

I jedni i drugi nedavnim posrtajima zakomplicirali su svoju poziciju na ljestvici, a posebno je neuvjerljiv bio Chelsea, jer momčad Thomasa Tuchela s vrha Premiershipa pala je na treće mjesto, iako je ne tako davno izgledala kao prvi favorit za osvajanje titule.

Plavi iz Londona već dugo ne igraju onako kako su igrali prošlog proljeća, kada su osvojili Ligu prvaka, no jedna velika pobjeda puno bi toga promijenila. Romelu Lukaku, belgijski napadač vratio se u momčad i počeo trpati golove, što bi moglo biti ključno za povratak ekipe u formu u novoj kalendarskoj godini.

Kad znamo da je većinu golova za Chelsea u posljednje vrijeme zabio Jorginho iz penala, jasno je koliko je duboka kriza, no Tuchel ima na raspolaganju pregršt vrhunskih igrača, uključujući Christiana Pulišića i našeg Matea Kovačića, koji mogu napraviti razliku na terenu.

A s druge strane Liverpoolu nije trebao poraz od Leicestera u prethodnoj utakmici, koji ga je udaljio od vodećeg Manchester Cityja. Jürgen Klopp trenutno ima problema s izostancima i neće mu biti lako poslati na teren konkurentnu momčad, no barem su njegove glavne uzdanice u napadu spremne.

Zabio je Mohamed Salah već 15 golova ove sezone u Premiershipu, a Diogo Jota dodao je još 10, dok je Sadio Mane poentirao 7 puta. Priključuje se tome i Firmino s 4 gola pa Liverpool definitivno ima najubojitiji napad elitnog ranga engleskog klupskog nogometa, na ulazu u 2022. godinu.

Ipak, Virgil van Dijk trenutno se ne osjeća najbolje, a još nekoliko igrača nije u top formi pa Klopp ima razloga za brigu, uoči gostovanja na Stamfordu Bridgeu. U svakom slučaju, i jedni i drugi u međusobnom dvoboju imaju priliku trijumfom učvrstiti drugo mjesto i baciti rukavicu u lice vodećem Cityju, na otvaranju drugog dijela Premiershipa, u kojem je još pregršt bodova u igri, u borbi za naslov prvaka…

Prethodni dvoboji:
28.08.21 Liverpool1:1Chelsea PL
04.03.21 Liverpool0:1Chelsea PL
20.09.20 Chelsea0:2Liverpool PL
22.07.20 Liverpool5:3Chelsea PL
03.03.20 Chelsea2:0Liverpool FAC

Izostanci i ozljede:

Chelsea: Chilwell B. (bolest), Havertz K. (bolest), Loftus-Cheek R. (ozljeda mišića), Werner T.(bolest), Ziyech H. (ozljeda lista).

Liverpool: Eliott H. (ozljeda gležnja), Origi D. (ozljeda mišića), Van Dijk V. (bolest), Henderson J. (bolest), Alcantara T (bolest).

Chelsea zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda su online kladionice u ovom engleskom derbiju prednost dale Liverpoolu, no mi se s time ne slažemo, jer momčad Thomasa Tuchela pokazala je u posljednjih godina dana da igra najbolje u najvažnijim utakmicama.

Chelsea možda nije u najboljoj formi, no s obzirom na stanje s ozljedama i domaći teren, mi mu dajemo prednost. Zbog toga je naša prva preporuka čista pobjeda Chelseaja, uz primamljivi koeficijent 2.97.

Vjerujemo i da mreže neće mirovati, jer obje momčadi imaju fantastične napadače. Zato je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.80.

Od ostalog, privlačan se čini koeficijent 2.20 na gol Lukakua, koji je najizgledniji strijelac u domaćim redovima, dok ćete na gol Mohameda Salaha dobiti 2.10.

Dosuđen penal uz kvotu 2.64 također djeluje kao zanimljiva opcija, a ne zaboravimo ni klađenje uživo, koje će nam ponuditi dodatne opcije za zaradu, dok je utakmica u tijeku. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz koeficijent oko 2.00, djeluje u ovom trenutku kao nešto što vrijedi odigrati, ako do tada pitanje pobjednika još uvijek ne bude riješeno…

Chelsea - Liverpool Koeficijenti

22bet

2.97

Pobjeda Chelseaja

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.80

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top