Barcelona vs. Real Madrid – Tipovi za klađenje i najava španjolskog Superkupa

Forma:
D W W D W
  • King Fahd Stadium
  • Početak: 12. siječanj 20:00
Forma:
W W L W D
DOMAĆIN 3.56
Remi 3.62
GOST 2.01
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nogometni El Clasico dugi niz godina bio je najiščekivanija utakmica na svijetu, a ove srijede ponovo će snage odmjeriti Barcelona i Real Madrid, u sklopu španjolskog Superkupa, čija se završnica odvija u Riyadhu.

Barcelona definitivno više nije moćna momčad kakva je nekad bila, zbog čega ovaj dvoboj na prvi pogled ne djeluje tako uzbudljiv, pogotovo kad se sjetimo da su nedavno igrali u La Ligi, a Real je pobijedio prilično lako na Camp Nouu.

Međutim, veliki španjolski derbi uvijek sa sobom donosi poseban naboj, a pod novim trenerom Xavijem Hernandezom Barca je ipak napravila mali iskorak prema naprijed pa zasigurno neće pasti bez borbe.

Doduše, Xavi ima mnogo problema s ozljedama, a najveći hendikep svakako je izostanak Pedrija, najvećeg talenta ove katalonske generacije. Muku muči trener Barce u svim svojim linijama pa mu neće biti lako poslati na teren moćnu momčad, no sigurno će u njoj biti pregršt mladih, darovitih nogometaša.

Od onih iskusnih, najviše se očekuje od Memphisa Depaya i Luca de Jonga u napadu, a Sergija Busquetsa u sredini terena, koji bi trebao dirigirati igrom Katalonaca i dati sigurno momčadi u defenzivi, koja mora igrati vrlo organizirano ako želi doći do pozitivnog rezultata.

A Real je u 2022. godinu ušao neočekivanim porazom od Getafea, no bio je to tek mali kiks u inače odličnoj sezoni pod Carlom Ancelottijem.

Talijanski stručnjak odrađuje odličan posao na kormilu “kraljevskog” kluba i odmaglio je Barceloni i Atleticu u španjolskom prvenstvu, samo se još mora riješiti Seville koja ga uporno prati.

Real je dosad 11 puta osvojio ovo natjecanje poznato pod nazivom Supercopa de España, posljednji put prije dvije godine, a trenutno ima momčad na raspolaganju koja je apsolutni favorit za dolazak do nove titule. No, to treba potvrditi i na terenu.

Ancelotti će zasigurno zaigrati sa svojim udarnim snagama, uključujući Luku Modrića kao pokretača svih akcija, kao i moćnog Karima Benzemu, koji i ove sezone redovito trpa golove i odlično se nadopunjava s Viniciusom Juniorom.

Real je svoju krizu s koronavirusom prebrodio i momčad je spremna za okršaj na stadionu King Fahd International, no ulogu favorita tek treba opravdati na travnjaku, na nepoznatom terenu u Saudijskoj Arabiji, na kojem vladaju neki sasvim drukčiji vremenski uvjeti od onih koje trenutno imamo u Europi…

Prethodni dvoboji:
24.10.21 Barcelona1:2Real Madrid LL
10.04.21 Real Madrid2:1Barcelona LL
24.10.20 Barcelona1:3Real Madrid LL
01.03.20 Real Madrid2:0Barcelona LL
18.12.19 Barcelona0:0Real Madrid LL

Izostanci i ozljede:

Barcelona: Araujo R. (ozljeda šake), Braithwaite M. (ozljeda koljena), Demir Y. (želučani problemi), Fati A. (ozljeda mišića), Garcia E. (ozljeda bedra), Pedri (ozljeda koljena), Roberto S.(ozljeda mišića), Torres F. (bolest), Wague M. (ozljeda tetive), de Jong F. (ozljeda lista).

Real Madrid: Bale G. (ozljeda leđa), Carvajal D. (ozljeda mišića), Diaz M. (ozljeda mišića), Jović L. (bolest).

Real Madrid zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pri klađenju na nogomet davno smo naučili da ne pobjeđuju uvijek favoriti, pogotovo ne u natjecanjima kao što je Superkup. Međutim, mi ovom prilikom vjerujemo da će sve proći prema očekivanjima.

Real Madrid trenutno ima kvalitetniju momčad od Barcelone, a i puno manje problema s izostancima, kao i bolju formu u posljednjim utakmicama. Zbog toga je naša prva preporuka pobjeda Reala u regularnom dijelu, uz koeficijent 2.01.

Također vjerujemo da ovaj dvoboj neće proći bez pogodaka, jer obje momčadi igraju bolje prema naprijed, nego prema nazad. Zbog toga je naša druga preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.60.

Primamljivo djeluje i ono što nudi Rabona, da će Real zabiti više od 1.5 gola, uz kvotu 1.75. A itekako možemo zamisliti i dosuđeni penal, uz koeficijent 2.40.

Spomenimo i da je na gol Benzeme kvota 1.91, a radi se o najizglednijem strijelcu u ovom dvoboju, dok ćete na pobjedu Reala u bilo kojem poluvremenu dobiti 1.72, što se čini sasvim izgledno, kad uzmemo u obzir odnos snaga na travnjaku…

Barcelona - Real Madrid Koeficijenti

22bet

2.01

Pobjeda Reala

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.60

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top