Austrija vs. Sjeverna Makedonija – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
D L L W D
  • Bucharest National Arena
  • Početak: 13. lipanj 18:00
Forma:
W D W W L
DOMAĆIN 1.67
Remi 3.52
GOST 5.80
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Austrijska nogometna reprezentacija možda ima ugled i dobru reputaciju, no ovog ljeta igrat će tek treći put u svojoj povijesti na Europskom prvenstvu.

Zapravo, prvi joj je put to uspjelo zahvaljujući domaćinstvu 2008. godine kada se nije proslavila, a u skupini je zapela i u Francuskoj 2016. godine. Kad znamo da je na SP-u igrala čak sedam puta i 1954. godine osvojila treće mjesto, ovaj nesrazmjer rezultata doima se čudnim, no sada ima priliku napokon se pokazati na kontinentalnoj reprezentativnoj smotri.

A da bi po prvi put u povijesti prošla u nokaut fazu, morat će ove nedjelje u Bukureštu svladati Sjevernu Makedoniju, reprezentaciju koja predstavlja najveću nepoznanicu na ovom turniru.

Makedonci će po prvi put igrati na jednom velikom natjecanju, a to su izborili kroz Ligu nacija, nadmašivši kroz dodatne kvalifikacije izabrane vrste iz četvrtog, najnižeg ranga.

Iako je Makedonija po mnogim kriterijima najveći autsajder na turniru, zapravo je riječ o momčadi koju nitko ne smije podcjenjivati. Pobjeda u ožujku u gostima kod Njemačke dovoljno govori o mogućnostima družine izbornika Igora Angelovskog, koja će na Euru igrati nadahnuto i inspirirano, pokušavajući iskoristiti ovu jedinstvenu priliku nadmetanja s najboljima.

U igri Makedonaca ključnu ulogu ima Goran Pandev, iskusni 37-godišnji napadač Genoe koji cijelu karijeru čeka šansu predstavljati svoju zemlju na velikoj smotri, a njegovo iskustvo stečeno igranjem za Lazio, Inter i Napoli puno će značiti na travnjaku.

Austrijanci imaju svoje adute, od Marka Arnautovića do Sabitzera i Onisiwa, s Davidom Alabom kao čovjekom od kojeg se očekuje da svojom kvalitetom napravi razliku na travnjaku.

I jedni i drugi posljednjih su godina imali promjenjive rezultate, koji su išli od briljantnog do prosječnog i ponekad slabog, no rijetko imaju priliku igrati ovakve turnire i dat će sve od sebe da prođu skupinu, u kojoj su još Nizozemska i Ukrajina.

Bit će to dvoboj u kojem će iskustvo ipak biti na strani Austrijanaca, ali euforija definitivno na strani Makedonije. Mnogi vide Austriju kao izrazitog favorita, no ovo bi mogla biti puno neizvjesnija utakmica nego što se na prvi pogled čini…

Prethodni dvoboji:
16.11.19 Austrija2:1Sjeverna Makedonija EPK
10.06.19 Sjeverna Makedonija1:4Austrija EPK

Izostanci i ozljede:

Austrija: nema značajnih izostanaka.

Sjeverna Makedonija: nema značajnih izostanaka.

Sjeverna Makedonija zabija barem jednom

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako su tijekom kvalifikacija Austrijanci dvaput pobijedili Sjevernu Makedoniju i tako osigurali izravan plasman na Europsko prvenstvo, ove nedjelje u Bukureštu čeka nas sasvim drukčija utakmica.

Makedonci će učiniti sve što je u njihovoj moći da ne izgube i vjerujemo da bi to ovaj put i mogli učiniti, kroz 90 minuta teške bitke na terenu. Zato tipujemo da će utakmica završiti remijem, na koji kladionica 22bet nudi kvotu 3.52, što se isplati odigrati.

Za one koji žele manji i sigurniji koeficijent, postoji mogućnost igre na kvotu 1.60, da će zbroj golova biti ispod 2.5 pogotka, što je posljednjih godina postalo uobičajeno na velikim natjecanjima reprezentacija.

Naravno, samim time se nameću još dvije izgledne oklade na točan rezultat. Za 0:0 dobit ćete 7.2, a za 1:1 kvotu 7, što će lovcima na velike dobitke svakako biti zanimljivo.

Veliki koeficijent 4.5 dobit ćete i ako Goran Pandev zabije, rekorder Makedonije s 37 reprezentativnih golova, a čak 9 da će to napraviti kapetan Dinama Arijan Ademi. Za kraj, spomenimo i obećavajućih 1.75 da gol neće biti postignut u oba poluvremena…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

3.52

Remi

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.60

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top